Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Haksız beddua sahibini bulur. Ben haksız olduğuma inanmıyorum

Valla en çok bizden (onların deyimiyle) gittiler abla daha dün bir arkadaşımız geldiği gibi gitti

bizim insanimiz bu.. yani is ahlaki yok! Dunyanin neresine gidersen git, bunun dinle ilgisi yok. Baya kultur haline gelmis bu durum. Kimin yonettigiyle ilgili degil bu durum ama uzgunum boyle.. normallestirme degil benimkisi kabul etmislik diyelim
Yasalar güçlü olursa insanların cesareti kırılır, yasaları yapanların suçu o dediğiniz.

Ama bunu ben demedim izmirli vatandas soyledi kaldi ki begenmediysen gozardi et ablacim sana zorla okutturan mi var soylenilene degil surekli bi uslup uslup.. siz gidin beddua filan edin

Ama bunu ben demedim izmirli vatandas soyledi kaldi ki begenmediysen gozardi et ablacim sana zorla okutturan mi var soylenilene degil surekli bi uslup uslup.. siz gidin beddua filan edin
Beddua benim tarzım değil, şimdiye kadar kimseyi de gözardı etmedim çünkü dediğim gibi biz sayfayı kapattığımız an burada kalırsınız.

Valla en çok bizden (onların deyimiyle) gittiler abla daha dün bir arkadaşımız geldiği gibi gitti
Ya aslında en çok hangi partili üyenin gitmesi de değil mesele, burası bir site kuralları var ve bu kurallara herkes uymakla yükümlü, yükümlü olduğunuz kullanım sözleşmesinde dahi yazıyor, genel olarak da üyelerin çoğu zaten kuralları gayet iyi biliyor ama bir kısmı uymamak da ısrarcı oluyor.

Biri birine çirkef desin, diğeri cahil desin, birine makarnacı öbürüne hain desin e olacak iş mi?

Arkadaş nasıl bir topik olmuş ki bütün mesajlarıma beğenmedim bırakanı takip edyim dedim gerçekten intikam naraları atıyor Ay inanılır gibi değil

evet evet mesela curly, her iki taraftan da ağzının ayarı kaçana direkt dislike atıyor dikkatimi çekti

Heee adam kazandı deyip kaçan ince çok güvenilir bazı kesimler için gerçekten, ben o kesimden değilim. Ne dosyası varmış allah için at 3 5 tanesini
hakaret, tehdit, iftira, suç ve suçluyu övmek, adli yargılamayı etkilemeye teşebbüs, kurul halinde çalışan kamu görevlilerine, görevinden dolayı hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik, terör örgütü propagandası gibi..

Tüm bu yazdıklarının tam olarak vücut bulmuş hali, tanınmış bir kişilik var ama adını zikretmek istemiyorum

Arkadaş nasıl bir topik olmuş ki bütün mesajlarıma beğenmedim bırakanı takip edyim dedim gerçekten intikam naraları atıyor Ay inanılır gibi değil
Hayatta ugrasmam oraya bas begenmedime tikla
Filan bilsen bana ne kadar begenmedim geliyor umrumda mi? Tabiiki hayir..

Ben de banlandım beni zorlayan lafı cahilsine getiren biri tarafından çok zorlandım bitmedi mesajları. Ben de lafı gediğine koyunca oldu olanlar Neymiş bizim taraftaki kadınlar (tarafta neyse )” bu arada akpartiye oy vermedim hiç” sorgulamazmış beni çıldırttı ona bir şey olmadı ben banlandım Bana cahilsin diyene sorgulamazsın diyene bir şey olmadı.

evet evet mesela curly, her iki taraftan da ağzının ayarı kaçana direkt dislike atıyor dikkatimi çekti
Doğrudur, hangi yorumlara beğenmedim attı bilemiyorum ama sitede üslubun korunması konusunda hassastır Curly.

Siyasetten bağımsız genel olarak yazayım, bazen üyeler sanki onca lafı hakareti kendileri yazmıyormuş gibi sitede seviye kalite olmasını dile getiriyor, adminler siteyi kurmuş, kuralları koymuş, bazı durumlarda TCK’daki maddeleri de gözetiyoruz, seviyeyi de kaliteyi de belirleyecek sizlerin hitaplarınız, her şeyi eleştirirken dahi bunu düzgünce yazmak mümkünken, hak ediyor o yüzden yazdım bence yazdığımda bile şey yok demek kendini kandırmak olur.

Herkes gibi ben de üyeyim, ben de kurallara uymakla yükümlüyüm, yıllardır sitedeyim en kızdığım durumda bile ağzımdan üslupsuz bir şey çıkmamıştır, ki beddua da yedim küfür de yedim, çoluğuma çocuğuma kadar beddua edenler de oldu, insanın olduğu her yerde çelik gibi sinirleriniz olması gerekiyor, hele de söz konusu siyasetse çelik gibi sinirlerinize 3-5 çelik halat daha bağlamanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…