- 9 Şubat 2010
- 18.370
- 1
- 41.529
- 798
Haksız beddua sahibini bulur. Ben haksız olduğuma inanmıyorumİçi geçebilir uykuya dalabilir çok çalıştı. Sadece onun için demiyorum hepsi çalıştı. Hepsi yoruldu. Nasıl siz hastalığını ispat edemiyorsanız ben de sağlıklı diye iddia edemem.
Ama bugüne kadar sevmediğim bir insana bile ölüm dilemedim çünkü korkarım çoluk çocuğumuz var Allah korusun beddua er geç sahibini bulur derdi annem.
Valla en çok bizden (onların deyimiyle) gittiler ablatontriko sen ne kadar banlandıysan chp seçmeni olduğunu söyleyen üyeler de o kadar banlandı.
Beni bildiğin halde, ben de senin üslubunu bildiğim halde ortaya bir şey atayım da çekileyim yapıyorsun :)))
Yalnızca akpliler banlanıyor olsa eyvallah, lütfen akpye oy verenler yazsın şu anda bu topikten dolayı banlı olanların çoğunluğu hangi partinin seçmenleri?
İnsanlara çirkefsiniz diyorsun bu lafından dolayı banlanmamayı istiyorsun.
çirkef
ad
1.
iyice kokuşmuş pis su.
2.
sıfat
MEC.
iğrenç ve bulaşkan (kimse ya da şey).
Çirkef kanunen hakarete girmiyor o yüzden hakaret uyarısı almadın ama kaba ve nezaketsiz hitaba girdiğinden üsluptan banlandın, uyarı şeklini dahi gayet doğru vermişim.
Yasalar güçlü olursa insanların cesareti kırılır, yasaları yapanların suçu o dediğiniz.bizim insanimiz bu.. yani is ahlaki yok! Dunyanin neresine gidersen git, bunun dinle ilgisi yok. Baya kultur haline gelmis bu durum. Kimin yonettigiyle ilgili degil bu durum ama uzgunum boyle.. normallestirme degil benimkisi kabul etmislik diyelim
Ama bunu ben demedim izmirli vatandas soylediAğzının ayarı yokmuş cidden, yorumlarını çok beğendiğim bir üye bunu belirtmiş sen de alıntılamışsın öyle gördüm tanımam bilmem seni ama çok yakışıksız bir üslubun var ben çevremde bu üslupta biri olsun istemezdim. Biz şu interneti kapattığımızda sen ve üslubun burada kalır ama gerçek hayatta nasıl tahamül ediyorlar bilemem.
Bir suredir burda yoktum yoksa banin nirvanasini gorurdumValla en çok bizden (onların deyimiyle) gittiler abladaha dün bir arkadaşımız geldiği gibi gitti
Beddua benim tarzım değil, şimdiye kadar kimseyi de gözardı etmedim çünkü dediğim gibi biz sayfayı kapattığımız an burada kalırsınız.Ama bunu ben demedim izmirli vatandas soyledikaldi ki begenmediysen gozardi et ablacim sana zorla okutturan mi var soylenilene degil surekli bi uslup uslup.. siz gidin beddua filan edin
Ya aslında en çok hangi partili üyenin gitmesi de değil mesele, burası bir site kuralları var ve bu kurallara herkes uymakla yükümlü, yükümlü olduğunuz kullanım sözleşmesinde dahi yazıyor, genel olarak da üyelerin çoğu zaten kuralları gayet iyi biliyor ama bir kısmı uymamak da ısrarcı oluyor.Valla en çok bizden (onların deyimiyle) gittiler abladaha dün bir arkadaşımız geldiği gibi gitti
Aga iste simdi ortak fikirde bulustuk.. buna cok katiliyorum..rusvet filan kalkmasi gerek.. denetleyenler guvenilir olacak.. vallahi ben bizim insanimzda bu potansiyeli goremiyorumYasalar güçlü olursa insanların cesareti kırılır, yasaları yapanların suçu o dediğiniz.
evet evet mesela curly, her iki taraftan da ağzının ayarı kaçana direkt dislike atıyor dikkatimi çektiYa aslında en çok hangi partili üyenin gitmesi de değil mesele, burası bir site kuralları var ve bu kurallara herkes uymakla yükümlü, yükümlü olduğunuz kullanım sözleşmesinde dahi yazıyor, genel olarak da üyelerin çoğu zaten kuralları gayet iyi biliyor ama bir kısmı uymamak da ısrarcı oluyor.
Biri birine çirkef desin, diğeri cahil desin, birine makarnacı öbürüne hain desin e olacak iş mi?
hakaret, tehdit, iftira, suç ve suçluyu övmek, adli yargılamayı etkilemeye teşebbüs, kurul halinde çalışan kamu görevlilerine, görevinden dolayı hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik, terör örgütü propagandası gibi..Heee adam kazandı deyip kaçan ince çok güvenilir bazı kesimler için gerçekten, ben o kesimden değilim. Ne dosyası varmış allah için at 3 5 tanesini
Tüm bu yazdıklarının tam olarak vücut bulmuş hali, tanınmış bir kişilik var ama adını zikretmek istemiyorumhakaret, tehdit, iftira, suç ve suçluyu övmek, adli yargılamayı etkilemeye teşebbüs, kurul halinde çalışan kamu görevlilerine, görevinden dolayı hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik, terör örgütü propagandası gibi..
Hayatta ugrasmamArkadaş nasıl bir topik olmuş ki bütün mesajlarıma beğenmedim bırakanı takip edyim dedim gerçekten intikam naraları atıyorAy inanılır gibi değil
Bak bu huyumuz benziyormuş işteHayatta ugrasmamoraya bas begenmedime tikla
Filanbilsen bana ne kadar begenmedim geliyor umrumda mi? Tabiiki hayir..
Daha oncede dedim ama bi daha soyleyim.. chp ile kurtleri yanyana getirmis adam..Tüm bu yazdıklarının tam olarak vücut bulmuş hali, tanınmış bir kişilik var ama adını zikretmek istemiyorum
Ben de banlandım beni zorlayan lafı cahilsine getiren biri tarafından çok zorlandım bitmedi mesajları. Ben de lafı gediğine koyunca oldu olanlartontriko sen ne kadar banlandıysan chp seçmeni olduğunu söyleyen üyeler de o kadar banlandı.
Beni bildiğin halde, ben de senin üslubunu bildiğim halde ortaya bir şey atayım da çekileyim yapıyorsun :)))
Yalnızca akpliler banlanıyor olsa eyvallah, lütfen akpye oy verenler yazsın şu anda bu topikten dolayı banlı olanların çoğunluğu hangi partinin seçmenleri?
İnsanlara çirkefsiniz diyorsun bu lafından dolayı banlanmamayı istiyorsun.
çirkef
ad
1.
iyice kokuşmuş pis su.
2.
sıfat
MEC.
iğrenç ve bulaşkan (kimse ya da şey).
Çirkef kanunen hakarete girmiyor o yüzden hakaret uyarısı almadın ama kaba ve nezaketsiz hitaba girdiğinden üsluptan banlandın, uyarı şeklini dahi gayet doğru vermişim.
Kürtler deyince çok büyük bir etnik grubu bu söyleminle aşağılamış oluyorsun farkında mısın? Eh sen banlanmıycan da ben mi banlancamDaha oncede dedim ama bi daha soyleyim.. chp ile kurtleri yanyana getirmis adam..
Gereksiz is cikarmislar burda tabii bence.Bak bu huyumuz benziyormuş işte
Belki de bu enkazı devralmak kimseye yememiştir be tontriko takma kafanaGereksiz is cikarmislar burda tabii bence.
Eger reisi istemiyorsaniz daha guclu bir aday cikarmaniz gerekiyordu… ama kimse kalmamis gibi yine kk aday oldu..
Doğrudur, hangi yorumlara beğenmedim attı bilemiyorum ama sitede üslubun korunması konusunda hassastır Curly.evet evet mesela curly, her iki taraftan da ağzının ayarı kaçana direkt dislike atıyor dikkatimi çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?