- 9 Şubat 2010
- 18.370
- 1
- 41.529
- 798
Sizin kitlenin çoğu böyleyken bizim nadirlerimizi seçip sunmanız da pek orijinal ol muşBuarada izmirli birine soruyolar.. bize hizmete gerek yok biz hep chp yi seceriz diyor isterse bok gotursun diyodaha bu kitleye ne anlatabilirsin mesela
İçi geçebilir uykuya dalabilir çok çalıştı. Sadece onun için demiyorum hepsi çalıştı. Hepsi yoruldu. Nasıl siz hastalığını ispat edemiyorsanız ben de sağlıklı diye iddia edemem.Benim mevcutlar yüzünden yaşadığımı yandaşlar yaşamadı çünkü, bilek hakkıyla gelinmesi gereken yerlere torpille düşüverdiler. Kin de beslerim beddua da ederim. Ahirette de iki elim yakalarında, haksızsam allah ayırsın.
Hasta olmadığına dair delil gösterin, adamın canlı yayında içi geçti, yürümekte zorlandığını herkes gözüyle gördü, geçen yılki konuşma hızıyla şimdikini kıyasla, yüz hatlarına gerçekten bak. Adam gerçekten hasta, sen sağlıklı olduğunu ispatlayacak delil bulamazsın yalnız.
Dayanamıyorsa bırakacak arkadaşım, ülke yönetmek market işletmeye benzemez.Adam sabah cinde aksam rusyada sabahina turkiyede icide gecer disida. Bana surdan 3 saat ucakla bi yere git deyince useniyorum.. bu kadar tempoya cok normal. Omru veren Allahtir reis gitse bile daha guclusu gelir. Neyse
Poor babyYetme konusunda hükümete güveniyorum
Yavrucum az gundemi takip et marketierde indirime gidilecek.. yuksek fiyat gorunce sikayet edin.. cezalar yoldaSizin kitlenin çoğu böyleyken bizim nadirlerimizi seçip sunmanız da pek orijinal ol muşzamların sebebini belediye başkanı sanan insan gördü bu gözler
O gün burada resmen kıyım oldu, banlandı herkes, aynı günden bahsettiğimizi düşünüyorum.Ayrıca kimseye vatan haini ya da daha kötü bir şey iması yapmadım en azından kendim için söyleyebilirim bunu. Ama bana cahil olduğum sorgulamadığım söylendi biz daha çok sorgularız siz cahilsiniz dendi. Hakarete varan sözleri ben duydum ama maalesef şikayet etmeme rağmen o banlanmadı. Her iki tarafta da oluyor böyle şeyler maalesef
Hakkı yenen bir kulum, yeterli geldi mi hayat hikayemi mi yazayım. Uğraştırma beniAdam yapiyo evleri hastane yapiyo.. kaldi ki ya siz kimsiniz beddua ediyorsunuz o insanlara.. demokratik haklariyla ve atamizin bize verdigi kutsal hak ile secmisler.. siz kimsiniz ya?
Heree dolar almış başını giderken hepsi indirir merak etmeYavrucum az gundemi takip et marketierde indirime gidilecek.. yuksek fiyat gorunce sikayet edin.. cezalar yolda
Herkesin bir yerlerde yeniyor bunun bu konuyla ne ilgisi var.. chp geliyo adamini yerlestiriyo akp aynisini yapiyo.. yani bu ulkede duzen hep boyleydi.. sasirman tuhafHakkı yenen bir kulum, yeterli geldi mi hayat hikayemi mi yazayım. Uğraştırma beni
Neyden yargılanacak kendisine atılan iftiralardan dolayı ahlaksız dediği için mi, o dokunulmazlıklar kimseye tapulu değil, keser de sap da hesap da döner ister burada ister ahiretteBuarfa nadirlerimiz derkenama sizin kafalar boyle calisiyo bence.. kk yi istemednz sonra dedecim pirocum olmuyo iste olmuyo bak adam hala istifa etmiyo ve dokunulmazligi kalkti yargilanacak muhtemelen. Artik ataturk partisi degil.. Allah dusmaninda mertini nasip etsin
Elinin altinda internet var.. burda bos lakirti yapacagina az haber takip et. Yapamadiklari var illa ama bu adam hangi dedigini yapmadi bugune kadar?Heree dolar almış başını giderken hepsi indirir merak etme
Haklisin tabii ama birsuru dosyasi var adamin.. kabul edin kk guvenilir biri degil. Mesela ince daha iyiydi.. ince ye yapilanlar neydi? Adami bildigin yaslandirdilar..Neyden yargılanacak kendisine atılan iftiralardan dolayı ahlaksız dediği için mi, o dokunulmazlıklar kimseye tapulu değil, keser de sap da hesap da döner ister burada ister ahirette
Çok ilgisi var. Ben kendi kul hakkıma bakarım, herkesinki yeniyorsa herkes beddua etsin bana ne, mazlumun ahı çıkacak mutlaka. Adalet istemek tuhaf yani, böyle gelsin böyle gitsin torpili olan gemisini yüzdürsün, mazlum hep hakkını helal etsin, oh ne güzel dünya. Kusura bakma canım ben herkes değilim demek ki, sen herkessen de beni ilgilendirmiyor. Adalet allaha mahsus değil, ahirette en büyük hesabı haksızlık yapanlar verecek. O çok kıymetli olduğunu söylediğiniz dinimiz bunu emretmiyor. Normalleştiremem.Herkesin bir yerlerde yeniyor bunun bu konuyla ne ilgisi var.. chp geliyo adamini yerlestiriyo akp aynisini yapiyo.. yani bu ulkede duzen hep boyleydi.. sasirman tuhaf
Saydırma bana, ban yerim.Elinin altinda internet var.. burda bos lakirti yapacagina az haber takip et. Yapamadiklari var illa ama bu adam hangi dedigini yapmadi bugune kadar?
Neden ban yiyeceksin? Siyaset topiki degil mi burasi? Yapicam dediklerini yapiyor benim gordugum bildigimSaydırma bana, ban yerim.
tontriko sen ne kadar banlandıysan chp seçmeni olduğunu söyleyen üyeler de o kadar banlandı.Buraya yazdim ciktim banlanmisim guyya uslubum kotuymusicerik olarak yanlis tek birsey yoktu..
Heee adam kazandı deyip kaçan ince çok güvenilir bazı kesimler için gerçekten, ben o kesimden değilim. Ne dosyası varmış allah için at 3 5 tanesiniHaklisin tabii ama birsuru dosyasi var adamin.. kabul edin kk guvenilir biri degil. Mesela ince daha iyiydi.. ince ye yapilanlar neydi? Adami bildigin yaslandirdilar..
Ağzının ayarı yokmuş cidden, yorumlarını çok beğendiğim bir üye bunu belirtmiş sen de alıntılamışsın öyle gördüm tanımam bilmem seni ama çok yakışıksız bir üslubun var ben çevremde bu üslupta biri olsun istemezdim. Biz şu interneti kapattığımızda sen ve üslubun burada kalır ama gerçek hayatta nasıl tahamül ediyorlar bilemem.Buarada izmirli birine soruyolar.. bize hizmete gerek yok biz hep chp yi seceriz diyor isterse bok gotursun diyodaha bu kitleye ne anlatabilirsin mesela
bizim insanimiz bu.. yani is ahlaki yok! Dunyanin neresine gidersen git, bunun dinle ilgisi yok. Baya kultur haline gelmis bu durum. Kimin yonettigiyle ilgili degil bu durum ama uzgunum boyle.. normallestirme degil benimkisi kabul etmislik diyelimÇok ilgisi var. Ben kendi kul hakkıma bakarım, herkesinki yeniyorsa herkes beddua etsin bana ne, mazlumun ahı çıkacak mutlaka. Adalet istemek tuhaf yani, böyle gelsin böyle gitsin torpili olan gemisini yüzdürsün, mazlum hep hakkını helal etsin, oh ne güzel dünya. Kusura bakma canım ben herkes değilim demek ki, sen herkessen de beni ilgilendirmiyor. Adalet allaha mahsus değil, ahirette en büyük hesabı haksızlık yapanlar verecek. O çok kıymetli olduğunu söylediğiniz dinimiz bunu emretmiyor. Normalleştiremem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?