- 9 Şubat 2010
- 18.370
- 1
- 41.529
- 798
Görme engelliler, felçli ya da alzaimer hastaları adına vasi araba alabiliyor. Alzaimerda çok ileri seviye olması gerekiyor. Hayatını alnız ettiremez ibaresi oluyor galiba.Vasi adına da alındığını bilmiyordum. Birinden duymuştum engelli yakını adına araba alacaktım da ileride hak talep eder yakınları diye vazgeçtim diye.
Öyle zor ki. Kardeşimde 200 hayvan mevcut. Tek tek hepsini tanıyor, topallayanı anında görüp ilaçlıyor. Her sene düzenli yapılan aşıları var, yapmazsan durduk yere ölüyorlar. Yem fazla kaçarsa zehirleniyorlar. Bir sene doğan bütün kuzuların ağzı yara oldu, veterinerler anlamıyor kendileri çözüm üretmek için gece gündüz uğraşıyor. İyi bir çoban ilaçları da hastalıkları da veterinerden iyi bilmek zorunda çünkü mal senin, ölünce hem zarar ediyorsun hem vicdanın sızlıyor. Veterinerin tek derdi ilaç satmak bizim bölgede. Eşiniz gibi kolay sanıp heves eden büyük sermeyelerle işe giren insanlar genelde iflas ediyor çünkü gerçekten çok zor bir iş. Evde kedi beslemek gibi falan değil.Bilmeyen de çok karlı bir iş sanıyor(örnek olarak eşim)
Konuşturma beni kırmızı balık, bak şikayete hazır bekliyorlar. Her şeyi örtülü ödenekten karşılanırken 5 milyon borç yapmayı nasıl başarmış, eminenin elbise borcudur belki oCumhurbaşkanı Erdoğan'ın mal varlığı açıklandı: 5 milyon lira borcu var
Valla haberlerin yalancısıyımKonuşturma beni kırmızı balık, bak şikayete hazır bekliyorlar. Her şeyi örtülü ödenekten karşılanırken 5 milyon borç yapmayı nasıl başarmış, eminenin elbise borcudur belki o
IBAN atsın öderiz alıştık ne de olsaCumhurbaşkanı Erdoğan'ın mal varlığı açıklandı: 5 milyon lira borcu var
Yardım yaz 4444 e yollaIBAN atsın öderiz alıştık ne de olsa
Biz bize yeterizYardım yaz 4444 e yolla
Bir SMS 50 TL dir
Sizler ne düşünüyorsunuz?Chp MYK üyeleri istifa etmiş yorumlara baktım leş gibi yorumlar var. Aynı yorumlar diğer partiye gelse sonucu malum
Ağbaba da istifa etmiş ya canım vekilimChp MYK üyeleri istifa etmiş yorumlara baktım leş gibi yorumlar var. Aynı yorumlar diğer partiye gelse sonucu malum
İstifa etmeli mi bilemem ama bence artık CB adayı genç isimler olmalı aynısı diğer ittifak için de geçerli.Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sizce kilicdaroglu istifa etsin mi?
Evetse;
Genel başkan kim olmalı?
Bence bırakmalı sırf bırakmıyor diyenlere karşı. Ben Özgür Özel isterim şahsen.Sizler ne düşünüyorsunuz?
Evetse;
Genel başkan kim olmalı?
Ben de Özgür Özel in olmasını çok isterim.Bence bırakmalı sırf bırakmıyor diyenlere karşı. Ben Özgür Özel isterim şahsen.
Bilmiyorum neden ama bana uzak geliyor bu ihtimal umarım şaşırtırlar.Ben de Özgür Özel in olmasını çok isterim.
Bence en güçlü aday aslında.Bilmiyorum neden ama bana uzak geliyor bu ihtimal umarım şaşırtırlar.
EtmemeliSizler ne düşünüyorsunuz?
Evetse;
Genel başkan kim olmalı?
Bu topikte çok hakaret aşağılama ile ilgili mesajlar okudum hayatımda hep kontrollü olmaya çalışan biriyimdir kolay kolay hakaret etmem saygısızlık yapmam ama bu seçim sürecinde gercekten medeni davranışlar hiç göremedim üzücüydüMesaj yazmak için illa üslubu bozmak mı gerekir? Topikteki her mesaja değil uygunsuz mesajlara resmî şikayet yapılmış, bunu bir üye de yapabilir hiç üye olmadan okuyan bir vatandaş da yapabilir zira site ziyaretçilerin de okuyabildiği bir platform.
Açık konuşayım herkes için değil lafım, bazıları için diyorum sadece siyaset de değil genel olarak sitenin her bölümünde her konuda, sosyal medyasında alenen siyaset yapmak istemeyen, alenen laf söyleyemeyen (çünkü orada isim soyad belli, ailesi akrabaları arkadaşları ekli kim olduğu anlaşılır) burada bir kullanıcı adıyla kayıtlıyım kim bulacak daaa ne yapacak diye düşündüğünden ağzına geleni çatır çatır yazıyor, sonra kocası yakalıyor ya da biri savcılığa şikayet ediyor üye tutuşuyor, dilin kemiği yok diye kontrolü kaybetmenin manası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?