Ortadoğudayız aşko. Yerler. İki günde. Anlıyor musun?Ya bi de adam çok mülayim bizim millet kibar olanı ezik sanıyor, ülkece maço seviyoz
Hızlı tren bakım onarım ihaleside bilalin kayınpederine verildi:))
Kadro mütişşş.
Dinlenmeyen uyumayan bir lidersin sen
Keşke dinlense accuk
Kitabın guncel adı 'yenı turkıyeGücü ele geçirenler halkı sömürüp çalıştırırken kendileri zevk ve sefa içinde yaşıyorbir kitap ancak bu kadar güzel anlatırdı güç zehirlenmesini
Kesinlikle öyle deli gibi seven bir kitlesi var. Ben Konya nin bir ilçesindeyim (halimi siz düşünün artıkYani bilemedim katip babam mezardan çıkıp aday olsa rteye veririm diyen çok büyük bir kitle de var. Sorun kk nın adaylığı mı halkın RTE aşkı mı çözemedim ben. Özellikle son dört yılda ülkenin geldiği hal göz önünde bu iktidarın Max %10 oy alması lazımdıama bi taraftan da kknın mezhebinden dolayı bile oy vermeyenler var
Kitabın sonunda düzenden şikayet eden hayvanları temsilci olarak yolluyorlardı ama onlara da pastadan pay verilince iktidar safına geçip lüks sofrada yerlerini alıyorlardı. Bknz: Sinan OğanKitabın guncel adı 'yenı turkıye
Ya da gunumuz turkıye
Dün otobüste videosu yayınlanan bacı aklıma geldi.Kesinlikle öyle deli gibi seven bir kitlesi var. Ben Konya nin bir ilçesindeyim (halimi siz düşünün artık) annem camiye kuran okumaya gittiğinde kadinlar kendini gözyaşlarıyla yerlere atıyormuş biz reise aşığız kocalarimizdan bile önce o gelir diye agliyorlarmis. Annem korkmuş eve gelmiş
Ağlaşanlara şu fotoğrafı gösterinKesinlikle öyle deli gibi seven bir kitlesi var. Ben Konya nin bir ilçesindeyim (halimi siz düşünün artık) annem camiye kuran okumaya gittiğinde kadinlar kendini gözyaşlarıyla yerlere atıyormuş biz reise aşığız kocalarimizdan bile önce o gelir diye agliyorlarmis. Annem korkmuş eve gelmiş
Haliniz de ne varmış Konya olunca ne oluyormuş..hangi ilceymis orasıKesinlikle öyle deli gibi seven bir kitlesi var. Ben Konya nin bir ilçesindeyim (halimi siz düşünün artık) annem camiye kuran okumaya gittiğinde kadinlar kendini gözyaşlarıyla yerlere atıyormuş biz reise aşığız kocalarimizdan bile önce o gelir diye agliyorlarmis. Annem korkmuş eve gelmiş
Allahım yarabbimKesinlikle öyle deli gibi seven bir kitlesi var. Ben Konya nin bir ilçesindeyim (halimi siz düşünün artık) annem camiye kuran okumaya gittiğinde kadinlar kendini gözyaşlarıyla yerlere atıyormuş biz reise aşığız kocalarimizdan bile önce o gelir diye agliyorlarmis. Annem korkmuş eve gelmiş
Ay cıldırcamKitabın sonunda düzenden şikayet eden hayvanları temsilci olarak yolluyorlardı ama onlara da pastadan pay verilince iktidar safına geçip lüks sofrada yerlerini alıyorlardı. Bknz: Sinan Oğan
İzmir de silah falan patlamadı kutlama olmadı çok şükürKesinlikle öyle deli gibi seven bir kitlesi var. Ben Konya nin bir ilçesindeyim (halimi siz düşünün artık) annem camiye kuran okumaya gittiğinde kadinlar kendini gözyaşlarıyla yerlere atıyormuş biz reise aşığız kocalarimizdan bile önce o gelir diye agliyorlarmis. Annem korkmuş eve gelmiş
Haber basligini gormustum fakat bakmamistim. Simdi izledim bunu siz bahsedince. Kadin kendini kaybetti, izlerken korktum otobustekiler buz kesmis zatenDün otobüste video yayınlanan bacı aklıma geldi.
Allah herkese akıl fikir versin ve senede bir cezai ehliyet için heyet raporu zorunlu olsun.
Lütfen ya, açık tımarhane gibiyiz…
Her şehrin bir karakteri kişiliği olduğunu düşünüyorum bendeHaliniz de ne varmış Konya olunca ne oluyormuş..hangi ilceymis orası
Yanı abartı ve bi sehiri kötülemek başka bir şey değil ön yargılar
Izmır olsa yada başka sehir haliniz daha mi iyi olucaktı..
Ben çok eğlendim halbuki, burada aylardır dediğim şeyle karşılaştım.Haber basligini gormustum fakat bakmamistim. Simdi izledim bunu siz bahsedince. Kadin kendini kaybetti, izlerken korktum otobustekiler buz kesmis zaten
Anlattığım kitleyle uğraşıyoruz hanımefendi niye zorunuza gittiHaliniz de ne varmış Konya olunca ne oluyormuş..hangi ilceymis orası
Yanı abartı ve bi sehiri kötülemek başka bir şey değil ön yargılar
Izmır olsa yada başka sehir haliniz daha mi iyi olucaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?