evet haklisin irkcilik ayrimi degil ama su suriyelilerle benimde sorunum oldu. cocugumla okulda ayni sinifta suriyeli cocuk kac kere kavga ettiler hatta bir kac kere kizima vurmuş. neyse sonra okul. kapandi kurtulduk. secimde 2.5 milyon cok fark degildi. of offSabah dolmuş için de karşılaştığım olayı anlatmak isterim. Suriyeli 12 16 yaş aralarında toplu binmişler dolmuşa. Hepsi bir koltukta. Yaşlı zor yürüyen bir teyze bindi. Hiçbiri oralı olmadı. Azarladılar artık biriniz kalkın da yer verin şeklinde.
Metroda siyahi bir genç gördüğü 45 yaş üstü birini hemen yer vermeye çabalıyor. Derdim ırkçılık değil ama bu iki şeye şahit olunca çıldırmamak da elden değil.
Edit yapayım:Seçim sevdalılar yüzünden değil ihraç vatandaşlık sebebiyle fark alındı, belgeli açıklanan 3.5 milyon göçmen belgesiz olan 10 milyon civarı. 2.5 milyon fark çok değil çünkü.
Çocuğum orda okuyor küçüklükten beri yabancılık çekmiyoruz oraya gitmede onlarin çok yardımı oldu amcamlar newjerseyde bizde orda kuzenim ve ailesi philedelpia da .acentanin 3 şubesinden biri orda kariyerimede iyi oldu. Ben Türkiye'yi seviyorum yazın tadını çıkarıyorum bol bol tarihi yerlere turistleri götürerek yaşım 46 en çok 1 veya 2 sene sonra bırakırım bu mesleği. Yorucu bizim için yaş geçtikçe artık yorulduğumu hissediyorum . Oğlum gelmez onun kendi arkadaş çevresi hep orda zaten kendi ayakları üzerinde duruyor orda ise girer tatillerde gelir buraya. Bizde Bodrum'a yerlescez hayat ne getirecek bilmiyorum. İnşallah rabbim sağlık sıhhat versin artık cokbisey düşünmüyorum coksukur nefes alıyorum diye kalkıyorum hrrsabah.Neden Amerika peki? Orada olmanızı gerektiren nedir
Kim kaçmış? Benim verdiğim cevaba yokuş dedinizAllah aşkına hangi belgeli gerçeklerden bahsediyorsunuz? Benim mesajımın altına gelip yorum yapan sizsiniz ardından aldığınız cevap karşılığında köşe bucak kaçıp lafı dolandıran sizsiniz? Aldığınız cevapla yetinmeyip daha fazlasını duymak isteyen sizsiniz. Tarihleri ile ne olduğunu yazdım her şey kameralar önünde yaşanmış delilli ispatlı. Politik sohbetlere girip girmemeyi size soracak değilim beğenmiyorsanız soru sormaz gider mesajlarınızın altına bir sürü tebrik emojisi atanlarla sohbet edersiniz.
nadide biyer bodrum göcek vsÇocuğum orda okuyor küçüklükten beri yabancılık çekmiyoruz oraya gitmede onlarin çok yardımı oldu amcamlar newjerseyde bizde orda kuzenim ve ailesi philedelpia da .acentanin 3 şubesinden biri orda kariyerimede iyi oldu. Ben Türkiye'yi seviyorum yazın tadını çıkarıyorum bol bol tarihi yerlere turistleri götürerek yaşım 46 en çok 1 veya 2 sene sonra bırakırım bu mesleği. Yorucu bizim için yaş geçtikçe artık yorulduğumu hissediyorum . Oğlum gelmez onun kendi arkadaş çevresi hep orda zaten kendi ayakları üzerinde duruyor orda ise girer tatillerde gelir buraya. Bizde Bodrum'a yerlescez hayat ne getirecek bilmiyorum. İnşallah rabbim sağlık sıhhat versin artık cokbisey düşünmüyorum coksukur nefes alıyorum diye kalkıyorum hrrsabah.
nadide biyer bodrum göcek vs
Turkıye ye Bi dönüş olacaksa bende oralara yerleşirdim acıkcası
Ne iyi etmişsiniz
Oglunuz benim kafada olsa gerekbende dönmezzdim cunku
Yok ben ızmırdeyım turkiyedenimBuralar huzur veriyor sende yurtdışında son sanırım inan dünyanın heryerini gezdim Türkiye'den başka yer yok dünya güzellikleri açısından müşterilerimden hep böyle mail alırım. Oğlum yabancılastiı artık Türkçe konuşmuyor unutturmadim ama inatçı.yanlis bişey ama o türk okulunda okumadı amcamda Türkçe konuşmaz sadece bizle tek tük .kültür lerini unutmamak için. .valla nerde kendini mutlu hissediyorsan orası evin oluyor artık.
Sizin için üzgünüm sorgulayan hanımefendi attınığınız bir kıytırırk fotoğrafa delil diyorsunuz.Kim kaçmış? Benim verdiğim cevaba yokuş dedinizkaçan ben miyim siz mi?
Benim size yazdığım tek şey sizin delilinizi çürüten cinsten. O aynı şeyleri dile getiren kişilere cevabı yüzüne yapıştıran belgeler. Bu sebepten dolandıran laf bende değil sizde. Kısacası deliliniz de ispatınız da fos.
Buraya da ek yapayım:Beni beğenen kadınlar gerçek okuyan, gerçek sorgulayan kadınlar. Aynı düşüncede olmayıp ortak payda da buluşabiliyoruz. Lakin sizin gibi mevcut hükümeti açık veya gizli savunan olunca ortak pay payda bulamamız çok olağan.
Dinlenmeyen uyumayan bir lidersin sen
Ypg lideri 2013 yıllarında başbakan davutoğlunu Türkiyede ziyaret etmiş.görüşmüşler.başbakanın Görüşmelerin Türkiye üzerinde olumlu etkilerini anlatan upuzuun demeçleri var.Sizin için üzgünüm sorgulayan hanımefendi attınığınız bir kıytırırk fotoğrafa delil diyorsunuz.
Canınız çok yanıyor bir 5 yıl daha katlanacaksınız sizi de anlamaya çalışıyorum. Görmezden gelir ve mesajlarımı görmezsiniz. Benim mesajımı alıntılayıp soru soran sizsiziniz .
Mesajımda hdp nin chp sayesinde meclise girdiğini söylememe asıl gerçek can yakan cevabı aldığınızda nereden tutacağınızı şaşırdınız.Tekrar aynı soruyu sordunuz aldınız cevabı işte.
Ayrıştırdığınız dilden cevap vereyim karşı taraftan dediğiniz biz kadınlar sorgularız hem de öyle sorgularız ki bir B. başkanının hastaneye ziyarete gittiği fotoğraf üzerinden değil. P*k lıların cenazelerine giden chpli milletvekillerinin fotoğraflarına bakarak sorgularız. Y*g t*rör örgütü değildir diyen lidere bakarak sorgularız. Türklük ibaresi sorunlu çıkarılması gerekir diyenlerle (A.Babacan ) ittifak yapanlarla sorgularız. S.Demirtaşı hapishaneden çıkartıcaz diyenlere bakarak sorgularız. *t sürülerisiniz demelerine rağmen oy verenlerle sorgularız. Biz ihalara dokunacağız diyenlerle, Atatürk havalimanının amerikalılara vereceğiz diyenlerle vs. vs. vs. Sorgularız. Öyle sorgularız ki sandığa böyle gömeriz.
Gücü ele geçirenler halkı sömürüp çalıştırırken kendileri zevk ve sefa içinde yaşıyorAgır bı kıtap
O değil de o dönem karı koca gayet mütevazı görünüyorlar, emine Erdoğanın hermes çantalar takıp saray mutfağında mangolu aşure tarifi vermediği günlerHani dememişsiniz bana CHP sayesinde meclise girdi, 7 haziran da oyu onlar verdi diye. Dersinize silinmiş ve insanlara gösterilen taraftan çalışırsanız Şafak Pavey'in Erdoğan ile eski hukuku olduğunu bilemezsiniz. Taaa Büyükşehir Belediyesi zamanı buyurun!
Eki Görüntüle 3255126
Erdoğan ve Pavey'in o fotoğrafları
Vefa borcunu ödemiştir chp içine girip sonra da zaten istifa etti. Siyasetin kirli yüzünü buradan görmüş oluyorsunuz.
Seçimden bir ay önceki röportaj Kılıçdaroğlu kendi diyor. CHP ye gönül veren Hdp ye vermez diye.
Kılıçdaroğlu: CHP'ye gönül veren HDP'ye oy vermez
Bakın bizim sizi doldurdukları kaynakları bulmamız sizin dolduğunuz kaynaklardan az, siliniyor çünkü. Açılım olayı bile cici gözüken tarafları kaynaklarda. Lakin çok önemli atladığınız bir şey var 36 yaşındayım ve ben o sahneleri yaşayarak gördüm.
Tarkan nerden çıktı canım tarkanDinlenmeyen uyumayan bir lidersin sen
Tam tviti ciddiyetle okuyordum ki jahreinin yazdığını gördüm bi gülme geldi.
Hakkını vermek lazım ama kk gibi oda mitinglerine gitti ikiside sadece cumhurbaşkanımız deil kk da çok çalıştı biri kazandı biri kaybetti olsun herkese nasip olmaz bu yaşlarda il il dolaşıp insanların gönlünü kazanmak ikisinide tebrik ediyorumDinlenmeyen uyumayan bir lidersin sen
Hemşehrim İnönüCindoruk: "İnönü asker kaçağı derdik, halk inanırdı"
Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk'un İsmet İnönü ile ilgili sözleri yeniden gündem oldu.www.yenicaggazetesi.com.tr
Cindoruk, "Biz İnönü’nün, asker kaçağı olduğunu söylerdik ve de inanırlardı. Düşünebiliyor musunuz, adam hem paşa, hem Garp Cephesi komutanı, hem de asker kaçağı..."
Valla adamlar haklı çıktı mı? Çıktı. Dillerinden kurtulunmaz artık.Tam tviti ciddiyetle okuyordum ki jahreinin yazdığını gördüm bi gülme geldi.
Yani bilemedim katip babam mezardan çıkıp aday olsa rteye veririm diyen çok büyük bir kitle de var. Sorun kk nın adaylığı mı halkın RTE aşkı mı çözemedim ben. Özellikle son dört yılda ülkenin geldiği hal göz önünde bu iktidarın Max %10 oy alması lazımdıValla adamlar haklı çıktı mı? Çıktı. Dillerinden kurtulunmaz artık.
Max yüzde 10 dediğin o bahsettiğin aşktır şekerim, kalanı "KK mı? Abooo!" dur.Yani bilemedim katip babam mezardan çıkıp aday olsa rteye veririm diyen çok büyük bir kitle de var. Sorun kk nın adaylığı mı halkın RTE aşkı mı çözemedim ben. Özellikle son dört yılda ülkenin geldiği hal göz önünde bu iktidarın Max %10 oy alması lazımdıama bi taraftan da kknın mezhebinden dolayı bile oy vermeyenler var
Ya bi de adam çok mülayim bizim millet kibar olanı ezik sanıyor, ülkece maço seviyozMax yüzde 10 dediğin o bahsettiğin aşktır şekerim, kalanı "KK mı? Abooo!" dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?