- 28 Mart 2020
- 21.283
- 64.524
Hakettiklerine inandirmaya çalıştığımız şeyler beslenme evet.Hanım Abla zaten adam ben kuru ekmek soğan yerim gerekirse diyor, insanları hak ettikleri insani yaşam standardına ikna edebilsek keşke. Kardeşim sen neden kuru ekmek soğan yiyesin bu kadar zengin bir coğrafyada, çocuğun neden makarna ekmek arasıyla büyüyor mesela. Hak etmiyor mu çocuğun meyveyi, eti, balığı, kuruyemişi? Bak çok temel bir ihtiyaç, BESLENME yahu. Bu bile lüks olmamalı.
O kadar bildirimden bir tek buna cevap yazdınız peki :)Valla bayadir bakmiyodum bu siteye girince bildirimleri gordum simdi geriye gidemicem.. sana yalan borcum mu vargeldi diyorsam gelmistir oldu olacak ps atim
Bak kac kisiye yazdim keles ablayada yazdim. Hepinize ayri ayri neden aciklama yapayim? Okuman yazman ve biraz anlama kabiliyetin varsa okuSebepleriyle açıklayıp bizi aydınlatır mısınız lütfen neden alamaz
Alamayacağına inandırmış kendisinide ondan.Sebepleriyle açıklayıp bizi aydınlatır mısınız lütfen neden alamaz
SananesiO kadar bildirimden bir tek buna cevap yazdınız peki :)
Sizde inandirsaniz iyiAlamayacağına inandırmış kendisinide ondan.
Bir kadında içme suyu istedi görevli alyansını sat al suyu demiş ne kadar aşağılayıcı bir durum.Hakettiklerine inandirmaya çalıştığımız şeyler beslenme evet.
Deprem bölgesinde bir kadin, muhabire "burada tuvalet yok devlet sesimizi duysun" diyordu. 2 tane adam gelip bu kadar lüks yaşamak istiyorsan devlet herkesi otele yerleştirdi, onlarla gitseydin dedi. Devletimizi karalayamazsın dedi. Tuvalet istemek lüks adamların gözünde. Kumu eşeleyip yapmak neyine yetmiyor demesini bekledim.
Yaşayıp göreceğiz artık sonuçları.Sizde inandirsaniz iyi
Olur yoksa cok sert gelecek sonuclar size
Abla vazgeç. Senin iyiliğin için diyorum.Alamayacağına inandırmış kendisinide ondan.
Kraldan cok kralcilar var bunu kabul ediyorum ben.Hakettiklerine inandirmaya çalıştığımız şeyler beslenme evet.
Deprem bölgesinde bir kadin, muhabire "burada tuvalet yok devlet sesimizi duysun" diyordu. 2 tane adam gelip bu kadar lüks yaşamak istiyorsan devlet herkesi otele yerleştirdi, onlarla gitseydin dedi. Devletimizi karalayamazsın dedi. Tuvalet istemek lüks adamların gözünde. Kumu eşeleyip yapmak neyine yetmiyor demesini bekledim.
O videoyu izleyemedim. Açıklamasında yazıyordu senin yazdığın gibi. Artik akıl sağlığımı korumak için bazı şeylere kasten bakmiyorum.Bir kadında içme suyu istedi görevli alyansını sat al suyu demiş ne kadar aşağılayıcı bir durum.
sen neden herkese akil veriyosunAbla vazgeç. Senin iyiliğin için diyorum.
Iktidar değişsin diyen sen değil miydin? Sonuç niye bir tek bize sert geliyor?Sizde inandirsaniz iyi
Olur yoksa cok sert gelecek sonuclar size
Degissinde degismeyecek bence.. sizler kendinizi inandirmissiniz degisecek diye, o yuzden sert gelecek.ben biliyorum zaten degismeyeceginiIktidar değişsin diyen sen değil miydin? Sonuç niye bir tek bize sert geliyor?
Sizin yazdıklarınızı anlamak ne mümkün, daha neyi savunduğunuzu bile açık açık söyleyemiyorsunuz ki, tek yaptığınız iktidar ağzıyla yazıp muhalefeti kötülemek.Bak kac kisiye yazdim keles ablayada yazdim. Hepinize ayri ayri neden aciklama yapayim? Okuman yazman ve biraz anlama kabiliyetin varsa oku
yag fiyati dustu bu arada haberiniz olsun
O kadar çok örneği var ki bunlar sadece bize yansıyanlar bilmediğimiz neler neler yaşanıyor şuan ordaBir kadında içme suyu istedi görevli alyansını sat al suyu demiş ne kadar aşağılayıcı bir durum.
Yoo degissin diyorum ama degismeyecek diyorum.. cunku karsisinda guclu bir karakter yok diyorum. Yani adam ceketiyle kazanir diyorum.. bunu anlamiyorsaniz sorun sizlerde benceSizin yazdıklarınızı anlamak ne mümkün, daha neyi savunduğunuzu bile açık açık söyleyemiyorsunuz ki, tek yaptığınız iktidar ağzıyla yazıp muhalefeti kötülemek.
Hem üzülüyorum hep kızıyorum birde.Abla vazgeç. Senin iyiliğin için diyorum.
Şehir efsanesi onlar güya kaç gün sonra gitti diye iftira bile atıldı,deprem günü röportaj yapan gazeteci bunu yalanldı bile.Kraldan cok kralcilar var bunu kabul ediyorum ben.
99 depreminde basbakanin uykusuna kiyilmayip uyandirmamislardi bile.. birde toplanan paralarla memurlarin maasini odemislerdi. Yani her donem bazi seylerde aksakliklar olabilir.
Bulursam ekleyim sayfaya.O videoyu izleyemedim. Açıklamasında yazıyordu senin yazdığın gibi. Artik akıl sağlığımı korumak için bazı şeylere kasten bakmiyorum.
dun market fiyatlarini dolastik her yerde yerli malinin fiyati daha yuksek (tabi gercekten yerliyse) ithaller ucuzBenim o üyeBiz neden yağ üretemiyoruz neden yurt dışından alıyoruz diye sorgulamıyor nedense