Ysp beni zerre ilgilendirmiyor. Ysp kendi logosunda girdi . Canım sanada sorabilirmiyim aynı soruyu neden bukadar önyargılisin ve bu öfke neden neden öteki insan muamelesi hepimiz aynı ülkede Atatürk'ün kurduğu Türkiye cumhuriyetinde aynı bayrağın altında yaşıyoruz Alevi Sünni Kürt açık kapalı hiç farketmez hepimiz aynı bayragin al yıldızlı bayrağımızın altında yaşıyoruz . Yarın Allah korusun vatanımizla ilgili bişey olsa siz korumaya gelmeyin mi diyeceksiniz. Benim anlamadığım bu bizlere karşı bu öfke kin neden bizim suçumuz ne anlamadığımız bu . Bu neyin hırsı kardeşçe yaşamak varkenŞöyle bir örnek verelim mi ? Buyrun sadece tek bir örnek Hakkari KK’ya %72.32 oranla 109148 oy vermiş ama gelin görün ki mecliste yeşil sol parti %64.10 oy oranıyla 3 milletvekili çıkartmış. Şırnağa bakın batmana bakın vana bakın. Bu durumda YSP nin kimi desteklediği ortada.
Şu çabadan vazgeçip partinize sahip çıkın da CHP adam gibi vatanperver, milletine aşık, Atatürkçü adam gibi bir adamla yoluna devam etsin. Zaten içeriden sesler de yükselmeye başladı. İmamoğlu kolları sıvadı her şey yeni başlıyor dedi. CHP ye yakın medyadan da öyle. Nerede kaldı eski CHP.
Soylu iç içleri bakanı neden cinayet işleyen kavga çıkaran surileri arapları içeri atmoyor yada sınırdışı etmiyor.ben hiç duymadım duyan var mı?olabilir mesela ben binaliye , inceye , bahçeliye daha sayamadiklarim var remix adamın yaptığı remixlere felan gülüyorum ama soylu çok çok emek verdi , çok çalıştı onca kişi arasın da benim için yeri farklıdır ondan bana komik gelmedi gelemiyor.
Dur bakalim cumhurbaşkanı yardimcisi oldu galibaSoylu iç içleri bakanı neden cinayet işleyen kavga çıkaran surileri arapları içeri atmoyor yada sınırdışı etmiyor.ben hiç duymadım duyan var mı?
Seçimden önceki dönemi diyorum.Dur bakalim cumhurbaşkanı yardimcisi oldu galiba
Madem ki hdp ile chp ilişkisi yok masada chp yok öyle iddia ediliyor ya.İnanki yazdıklarından bişey anlamadım.nilletvekilliğinde ysp ye cumhurbaşk kılıçtaroğluna oy verdiler.
pardon masada hdp yok deniyor yaMadem ki hdp ile chp ilişkisi yok masada chp yok öyle iddia ediliyor ya.Kılıçdaroğluna oy veren çoğunluk neden buralarda CHP ye değil de YSP ye oy verdiler diyorum
13 yaşında kalp işareti yapan bir çocuğu,yaka paça gözaltına aldirtti.Secim otobüsleriyle vatandaşlarına terörist diye bağırdı,daha sayamadığım nice şeyler var.Bu mu ağırlık?Soylu iç içleri bakanı neden cinayet işleyen kavga çıkaran surileri arapları içeri atmoyor yada sınırdışı etmiyor.ben hiç duymadım duyan var mı?
Diyorum ya Soylu terör adına çok yol kat etti dağ taş ramazan yaz kış dinlemeden gezdi. Onun yerinde başka birileri de oldu akpli olsa bile ama olmadı ne yazık ki.Seçimden önceki dönemi diyorum.
Sizin ayrı sempatiniz olabilirolabilir mesela ben binaliye , inceye , bahçeliye daha sayamadiklarim var remix adamın yaptığı remixlere felan gülüyorum ama soylu çok çok emek verdi , çok çalıştı onca kişi arasın da benim için yeri farklıdır ondan bana komik gelmedi gelemiyor.
Herşey çok güzel olur canım. Ben yardım kuruluşlarında çalışıyorum boş vakit bulduğumda durumlari iyi olmayan bir sürü insan Türkiye'de asgari ücretle geçinmeye çalışan insan var bunları biliyor musunuz.kimseye acımam diye kimse bişey söylemez çok şükür burada. Söyleyenlere söyleyeceksin.ben hickimmseye banana ne demem .otekilestirmem kimseyi. Herşey dahada iyi olacak.Eh göreceksiniz olacak mı olmayacak mı ama bu adamlarla olmaz. Burada RTE ye oy verenleri eleştirip amaaan benim tuzum kuru, benim 2 evim arabam var, kimsye de acımam diye bağırıp ardından pahalılıktan bahsedip en çok zamlardan yakınanları gördükçe gerçekten gülüyorum. Tuzunuz kuruysa ne bağırıyorsunuz.
İddia edilmiyor resmi olarak masada ittifakta değiller.son cümleyi anlamadım.bu platformu soruyorsan ben en başından beri burda değildim.ysp ye oy verdim diye bişey okumadım.aslında son cümlenizi pek anlayamadım.Madem ki hdp ile chp ilişkisi yok masada chp yok öyle iddia ediliyor ya.Kılıçdaroğluna oy veren çoğunluk neden buralarda CHP ye değil de YSP ye oy verdiler diyorum
Turizm bakanim değişmemiş iyi oldu .
Yok zaten HDP kendi logosuyla girdi seçime masaya oturmadilar kipardon masada hdp yok deniyor ya
Şimdi boşuna anlatmaya çalıştığımız şey şuİddia edilmiyor resmi olarak masada ittifakta değiller.son cümleyi anlamadım.bu platformu soruyorsan ben en başından beri burda değildim.ysp ye oy verdim diye bişey okumadım.aslında son cümlenizi pek anlayamadım.
Ysp beni zerre ilgilendirmiyor. Ysp kendi logosunda girdi . Canım sanada sorabilirmiyim aynı soruyu neden bukadar önyargılisin ve bu öfke neden neden öteki insan muamelesi hepimiz aynı ülkede Atatürk'ün kurduğu Türkiye cumhuriyetinde aynı bayrağın altında yaşıyoruz Alevi Sünni Kürt açık kapalı hiç farketmez hepimiz aynı bayragin al yıldızlı bayrağımızın altında yaşıyoruz . Yarın Allah korusun vatanımizla ilgili bişey olsa siz korumaya gelmeyin mi diyeceksiniz. Be
Gerçekten akıllara zarasınız şu mesajımda önyargıyı nerede gördünüz? Öfkeyi kini nerede gördünüz?Ysp beni zerre ilgilendirmiyor. Ysp kendi logosunda girdi . Canım sanada sorabilirmiyim aynı soruyu neden bukadar önyargılisin ve bu öfke neden neden öteki insan muamelesi hepimiz aynı ülkede Atatürk'ün kurduğu Türkiye cumhuriyetinde aynı bayrağın altında yaşıyoruz Alevi Sünni Kürt açık kapalı hiç farketmez hepimiz aynı bayragin al yıldızlı bayrağımızın altında yaşıyoruz . Yarın Allah korusun vatanımizla ilgili bişey olsa siz korumaya gelmeyin mi diyeceksiniz. Benim anlamadığım bu bizlere karşı bu öfke kin neden bizim suçumuz ne anlamadığımız bu . Bu neyin hırsı kardeşçe yaşamak varken
Ya burda da kimse kalmadı güzel olmadı. Banli arkadaşlar özledim Ya
Ben de sokak hayvanlarına yıllardır bakarım ama artık ciddi anlamda zorlanmaya başladım, evdekilere mecburen kaliteli mama alıyorum kaliteli mamaların fiyatı çeyrek altın fiyatına eşleşmişBenim annem sokak hayvanlarını yıllardır besliyor. Hep su ve mama indiriyor. Çocuklara da şeker çikolata veriyor, ellerine su ve mama dolu kaplar tutuşturup belli noktalara koyduruyor. Herkesin gücü de bir yere kadar tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?