- 30 Aralık 2009
- 4.278
- 16.497
- 733
Ya pardon da siz kendinizi ne sanıyorsunuz?Bu ozguvenin kaynağı nedir Allah aşkına?Yarı cahil falan gerçekten komiksiniz,aynı iç işleri bakanı gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya pardon da siz kendinizi ne sanıyorsunuz?Bu ozguvenin kaynağı nedir Allah aşkına?Yarı cahil falan gerçekten komiksiniz,aynı iç işleri bakanı gibi.
Yalan söylüyorsunuz göz göre göre yalan söylüyorsunuz.Apo çıkacak ASLA denmedi ve demirtas yeniden adil bir şekilde yargılanacak denildi.YALAN söylemeyin siz nasıl muslumansiniz?
Çok teşekkür ederim sağolun evet valla sağlıktan öte bişey yok gerisi boşÇok geçmiş olsun sinir stres mahvetti hepimizi,dinlensin kafasını toplasın biraz daha sakin olmaya gayret etsin artık.
Rica ederim sağlık her zaman önemlidir,onu iyi korumamız lazım.Çok teşekkür ederim sağolun evet valla sağlıktan öte bişey yok gerisi boş
Hayırlı olsun herkes için herkes rahatlık ve bbolluk içinde yaşasın insanlarimiz hepimiz bugün varız yarın yokuz.siysetci bugün var yarın yok gelir geçer herşey önemli olan insanların kardesce yaşaması.otekilestirmeden huzur içinde yaşamak.Seçimler hayırlı uğurlu olsun.Rabbim ülkemizi her daim korusun kollasin
Hepimizin seçimi farklı .olsun demokrasi bu degilmi, hepimiz bu vatanın evlatlarıyız artık birlik beraberlik vakti . Dışardan düşman gelse Allah korusun bu chp li bu akpli bu bilmem nelimi diyecek hepimizin canı yanacak.nasil yıllardır PKK evlatlarımızı şehit ederken hiç sordumu sen hangi partidensin diye.onun için bizde diyoruz ki Reisin dediği gibi 85 milyon kazandı . Allah'a emanet olunuz.
Türkiye yüzyılı başlasın.
Şehitleri sadece öcalan ve Demirtaş’a bağlamak da ne bileyim… peki siz Suriyelilerin yerine savaşıp şehit olanların annelerine nasıl hesap vereceksiniz?Bakın olayı neden carptiriyosunuz anlamıyorum da siz de onlarca şehidin annesine nasil hesap vereceksiniz?Şuan oylarımızla önde olmasak Öcalan ve demirtaş dışarıdaydi
Çin’de zulüm gören Türkler için bu kadar yaygara kopartmadılar.Ya yemin ediyorum bazıları kendi insanından daha fazla değer veriyor bunları.Ensarmis,din kardesiymis falan.Eee biz de Kilicdar'a oy verdiğimiz için adımız teröriste çıktı.Ümit Özdag kısa bir film çekmişti bunlarla ilgili,o bir gün gerçek olacak malesef.Bu ülke kendi insanına bile yetenezken daha şimdiden 10 milyonu aşkın,ne olduğu belirsiz mülteci besliyor.Yetti canıma artık,kimseye laf anlatamıyorum.
Şu saatten sonra su dedi bu dedi önemi varmı sence sadece bilinsin istiyoruz hdpnin desteğini istemiyor istemedi kimse.neyse olan oldu biten bitti HDP kimsenin umrunda deil zaten hepsinin cezasını verecek hukuk. otekilestirilmeden saygı ve sevgi çerçevesinde GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve silah arkadaşlarının canla başla çalışıp kurduğu bu TÜRKİYE' CUMHURİYET inde huzurlu sağlıcakla kardeşçe yaşamak istiyoruz.Aponun çıkacağını demirtaş söyledi. Hatta heykelini dikeceğiz diye haykırdı! Ve bu adama yazıktır günahtır selehattin demirtaş neden hapiste diyen Kılıçdaroğlu? Hdp mitinglerinde Erdoğana 14 mayısta sandıktan sen çıkamayacaksin ki? Ama bizim arkadaşlarimiz hapisten çıkacak diyen kim? Özerklik beklentisi olanlar kimdi? Bir oy yeşilsol partiye bir oy kiliçdaroğluna? Yine demirtaşin eşi mitingte evlatlarimizin bedenlerini ( evlat pkk lılar) bir torbada verenlerden hesap soracağız demedi mi? Siz de yalan söylüyorsunuz pkk ve hdp açik açik millet ittifakını destekledi daha rahat olmak için.
Suriye bizim sınırımız hanımefendi, Suriye den sonra sıra bize gelecekti neden anlamıyorsunuz?Allah o analardan o evlatlardan razı olsun.Onlar Suriyeliler için değil bizim için savaştılar.Şehitleri sadece öcalan ve Demirtaş’a bağlamak da ne bileyim… peki siz Suriyelilerin yerine savaşıp şehit olanların annelerine nasıl hesap vereceksiniz?
Çünkü onlardan bir çıkarları yok.Çin’de zulüm gören Türkler için bu kadar yaygara kopartmadılar.
Multeci mülteci diyorsunuz ee cevap geliyor ona göre, sonra da gidip Çin e bağlıyorsunuz olayı,daldan dala...Çin’de zulüm gören Türkler için bu kadar yaygara kopartmadılar.
Suriyeliler yuzunden savaştılar. Onlar vatanını korumadıgı için biz kendi vatanımızı korumak zorunda kaldık.Suriye bizim sınırımız hanımefendi, Suriye den sonra sıra bize gelecekti neden anlamıyorsunuz?Allah o analardan o evlatlardan razı olsun.Onlar Suriyeliler için değil bizim için savaştılar.
İşinize gelmiyor değil mi?Onlar Suriyeli'ler den çok daha kötü durumda.Bizdekiler bayramlarda çok rahat gidip geliyorlar maşallah.Multeci mülteci diyorsunuz ee cevap geliyor ona göre, sonra da gidip Çin e bağlıyorsunuz olayı,daldan dala...
O nefreti kırmak icin uğraşıyorum.Çok geçmiş olsun canım, Acil şifalar dilerim.
Ah Attraente, seni uzun zamandır takip ederim, çok nazik çok naif bir ruhsun belli ki. Hala bu ülkeden umudun var mı? Vallahi billahi tallahi sendeki şans bende olsa kızımı da alır arkama bakmadan giderdim bu ülkeden!
Nefret ediyorlar bizden ya, nefret !
Suri'ler plajlarda nargile tüttürürken benim askerim orada şehit oldu.Bunlari hiç unutmayacağız,daha savaş tazminatı ödeyecek Suriye'ye dur bakalım.Suriye bizim sınırımız hanımefendi, Suriye den sonra sıra bize gelecekti neden anlamıyorsunuz?Allah o analardan o evlatlardan razı olsun.Onlar Suriyeliler için değil bizim için savaştılar.
Kimse yıkılmasin umutsuz olmasın nefes aldıkça umut vardırO nefreti kırmak icin uğraşıyorum.
Hayat görüşlerimiz, yaşam tarzımız ve siyasi düşüncemiz farklı ama o nefreti yıkmak icin uğraşıyorum. Konuşmalarla, paylaşımlarla, örnek olaylarla vs. deniyorum. Yol uzun, iş çok zor ama imkansız degil.
Ya hep lafta. Ülkede kıtlık olsa ılk bunlar kacar. Aklıma bir anektod geldi yine adamın biri demiş ki; benim iki tane evim olsa birini sana veririm. Öbürü de demiş ki; benim 2 tane tavuğum olsa birini bile vermem. Öteki; ya ben sana sana ev veriyorum sen bir tavuğu nasıl esirgersin? O da demiş ki; benim 2 tane tavuğum VAR çünkü. (Öbürünün evi yok ya bol keseden sallıyor)Beni de gözardı etmiş neymiş 'niye millete vatan için ot yeme tavsiyesi verirken sen togglarda geziyon' demişim başka bir iletişimim olmadı çünkü kendisiyle, ama incindim
Bir de insan hakları demez mi neremle gülsem? Sen daha kendi ülkende insan gibi yaşayamıyorsun. Önce kendi haklarını savun da sonra sıra gelirse elalemin haklarını da savunursun.Amaaan Borellus bacım, yukarıda savunan hanımlar daha bir kere muhatap olmuşlar mı acaba bu tiplerle?
Ben çalıştım, gördüm içini dışını. Daha da bir şey demiyorum.
Ya hep lafta. Ülkede kıtlık olsa ılk bunlar kacar. Aklıma bir anektod geldi yine adamın biri demiş ki; benim iki tane evim olsa birini sana veririm. Öbürü de demiş ki; benim 2 tane tavuğum olsa birini bile vermem. Öteki; ya ben sana sana ev veriyorum sen bir tavuğu nasıl esirgersin? O da demiş ki; benim 2 tane tavuğum VAR çünkü. (Öbürünün evi yok ya bol keseden sallıyor)