Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Suri'ler plajlarda nargile tüttürürken benim askerim orada şehit oldu.Bunlari hiç unutmayacağız,daha savaş tazminatı ödeyecek Suriye'ye dur bakalım.
Arsızlar utanmazlar üstelik ülkemdeki kadınlarımızı taciz etmektende utanmıyorlar.

Benim akşam aklımda bir ampul yandı vallahi çok saygı duydum.
Bu ay enflasyon çok düşük gelecek çok teknik bir sebebi var. Ayrıca memur maaş enflasyon farkına 2 ay kaldı. Bir taş ile 3 kuş.
Sebebi fark eden varmi? Çok önemli bir kalem geçen ay sıfırdı.

Encok merak ettigim seyler 1. Hudapar cumhuriyet bayramı 29 ekim 19 mayıs törenlerine gelecek mi
2. Okullarda ayri eğitim dedi fatih erbakan bunu uygulayacaktı o şartla gelirim cumhur ittifakına diye
Ahiret temelli eğitim sistemi vardı bir de değil mi? Şöyle bir şey mi olacak acaba?
Matematik hocası gelecek:
- Amannn çocuklar boşverin türevi, integrali. Öbür tarafta işinize yaramıycak zaten. 4 işlem bilseniz yeter.
Ya da beden eğitimi hocası gelip;
- Evet çocuklar bugünkü dersimiz oturmak; diğer bütün derslerimizde olduğu gibi. Çünkü hareket edersek karnımız acıkır, acıkırsak yemek yemek zorunda kalırız. İsraf haram. Kimse boş yere enerji harcayıp da acıkmasın.

Vallahi iyi niyetini çok takdir ettim.
Balık baştan kokar derler.
Başımızda seçimi kazanmak için ülkenin yarısını çürük, sürtük, namussuz, adi ve hatta terörist ilan eden bir yönetici var.
Onu destekleyenler de ya öyle şey olur mu bu adam ne diyor diye sorgulamadan reisim dediyse elbette doğrudur diyen bir güruh.
Madem atasözleri ile başladık öyle bitireyim.
Balık baştan kokar

Burada vakit kaybetmeyin arkadaşlar bence..
Ben yabancı dil çalışmaya gidiyordum.kimseyi aa ben terörist değilim aslında diye hümanist hümanist ikna etmekle vakit kaybedemem vallahi. yaş gelmiş kırkbeşe. Sorumlu olduğum küçük bir kız evladım var.
Size başarılar dilerim, bol şans. Tüm kalbimle.
Ama benden pas...

Ayrıca İngiltere Avrupa Birliği’nden çıkalı çok oluyor. Avrupa Avrupa diyip duruyorsun da.
Avrupa Birliği ve kıta olarak Avrupa ne alaka ya sonuçta bir Avrupa ülkesi daha fazla alıntılamayın bu mesajdan sonra gözardısıniz Avrupa Birliğinde olsa ne olmasa ne kendine güvenmiş çıkmış zaten güvenmesi lazım

Gözardı etmiş tüh neyse yine de yazayım. Bizim de Avrupa’da toprağımız var eee biz de mi avrupa ülkesiyiz, biz de mi avrupa şartlarında yaşıyoruz?

İngiltere'nin metro hattıyla ülkemizin metro hattını karşılaştırmadan önce şunu bir okusaydınız ;

Biz 1922'de henüz daha Cumhuriyetimizi ilan etmeye uğraşırken birçok aydın kesimimizi savaşta kaybetmisken İngiltere yani eski adıyla Britanya Krallığı dünya nüfusunun 4 te 1ini egemenliği altına almış hesap ediverin işte metro hattını bilmem kaç km yi nasıl yaptıklarını

Benzine yeni zam geldi yine.markettekiler işi gücü bırakmış yeni zamlı etiketleri yapıştırmakla uğraşıyorlar.hatay da chp il meclis üyelerinin oturduğu binaya bayağ kurşunlar isabet etmiş.o binada oturan bir kadın topuğundan yaralanmış.

Suriye türk balıkçılarına ateş açmış.bişey bişey yüzyılı ne güzel başlamış.

Doğalgaz. Emekli ve memur maaşları için kötü oldu.

2 Gündür izliyorum da. Londra kendi medeniyeti saygısı düzeni ile mutlu
Sende mülteci kardeşlerin ile mutlusun
Neyin ispatı neyin hırsı? Bence bugünü bırak yarin çocuklarını nasil koruyacağını düşün.

Yalan söylemenizin bahanesi bu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…