- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Arsızlar utanmazlar üstelik ülkemdeki kadınlarımızı taciz etmektende utanmıyorlar.Suri'ler plajlarda nargile tüttürürken benim askerim orada şehit oldu.Bunlari hiç unutmayacağız,daha savaş tazminatı ödeyecek Suriye'ye dur bakalım.
Odeyecegini nereden çıkardın bu sadece senin isteğin ve onların iddiası.Suri'ler plajlarda nargile tüttürürken benim askerim orada şehit oldu.Bunlari hiç unutmayacağız,daha savaş tazminatı ödeyecek Suriye'ye dur bakalım.
He he he niye benim isteğim olsun,az araştır istersen.Odeyecegini nereden çıkardın bu sadece senin isteğin ve onların iddiası.
Ahiret temelli eğitim sistemi vardı bir de değil mi?Encok merak ettigim seyler 1. Hudapar cumhuriyet bayramı 29 ekim 19 mayıs törenlerine gelecek mi
2. Okullarda ayri eğitim dedi fatih erbakan bunu uygulayacaktı o şartla gelirim cumhur ittifakına diye
Vallahi iyi niyetini çok takdir ettim.O nefreti kırmak icin uğraşıyorum.
Hayat görüşlerimiz, yaşam tarzımız ve siyasi düşüncemiz farklı ama o nefreti yıkmak icin uğraşıyorum. Konuşmalarla, paylaşımlarla, örnek olaylarla vs. deniyorum. Yol uzun, iş çok zor ama imkansız degil.
Avrupa için konuşuyoruz sigara bile uygun olmalı özgürlük değil mi herkes istediğini içer ve uygun fiyataAynı malın ucuzu varken pahalısını alana enayi denir. Sen olsan sen de karton karton götürürsün. Enayi değilsen tabii.
Uygun olmayıp da faiş fiyatta değilmiş zaten. Türkiye’de “daha” uygunmuş.Avrupa için konuşuyoruz sigara bile uygun olmalı özgürlük değil mi herkes istediğini içer ve uygun fiyata
Avrupa Birliği ve kıta olarak Avrupa ne alaka yaAyrıca İngiltere Avrupa Birliği’nden çıkalı çok oluyor. Avrupa Avrupa diyip duruyorsun da.
Gözardı etmiş tühAvrupa Birliği ve kıta olarak Avrupa ne alaka yasonuçta bir Avrupa ülkesi daha fazla alıntılamayın bu mesajdan sonra gözardısıniz Avrupa Birliğinde olsa ne olmasa ne kendine güvenmiş çıkmış zaten güvenmesi lazım
Benzine yeni zam geldi yine.markettekiler işi gücü bırakmış yeni zamlı etiketleri yapıştırmakla uğraşıyorlar.hatay da chp il meclis üyelerinin oturduğu binaya bayağ kurşunlar isabet etmiş.o binada oturan bir kadın topuğundan yaralanmış.
Suriye türk balıkçılarına ateş açmış.bişey bişey yüzyılı ne güzel başlamış.
Doğalgaz. Emekli ve memur maaşları için kötü oldu.Benim akşam aklımda bir ampul yandı vallahi çok saygı duydum.
Bu ay enflasyon çok düşük gelecek çok teknik bir sebebi var. Ayrıca memur maaş enflasyon farkına 2 ay kaldı. Bir taş ile 3 kuş.
Sebebi fark eden varmi? Çok önemli bir kalem geçen ay sıfırdı.
Kızlara neoldu bir gittim geldimÇünkü onlardan bir çıkarları yok.
Doğalgaz. Emekli ve memur maaşları için kötü oldu.
İngiltere'nin metro hattıyla ülkemizin metro hattını karşılaştırmadan önce şunu bir okusaydınız ;
Biz 1922'de henüz daha Cumhuriyetimizi ilan etmeye uğraşırken birçok aydın kesimimizi savaşta kaybetmisken İngiltere yani eski adıyla Britanya Krallığı dünya nüfusunun 4 te 1ini egemenliği altına almış hesap ediverin işte metro hattını bilmem kaç km yi nasıl yaptıklarını
Yalan söylemenizin bahanesi bu mu?O degil de Müslüman olunca yalan söylenmiyor mu ne oluyorum ateist mi?Burada ateist arkadaşlar var aman dikkat üstüne alınırlar.Sizin sorununuz bu zaten.Ne yani sen vatanseversin de biz neyiz?Vatanıma canım feda.Asil bu vatana bu topluma ihanet edenlere benim hakkım helal değil.
Kul hakkına girmek en büyük günah diye biliyoruz,bunlara güncelleme mi gelmişYalan söylemenizin bahanesi bu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?