• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Ne olursa olsun bu ülkenin İç Işleri Bakani .. gerçekten ifade özgürlüğünüz de bol kiyafet özgürlüğünüz de... Ama şu paylaştıklarınız yukarıda ki yüzünden banlandim muhatap olmayacağım ama AYIP.

Biri size şunları yapsa hemen savcılığa kosarsiniz.
Bunların tamamı kaybetmenin ... acısı...
Saygısız ,egoist, yarı cahil bu güruh, kendilerini böyle teselli ediyor...
Süleyman Soylu Türkiye tarihinin en çalışkan,mert iç işleri bakanıdır... Teröristler fareleri deliklerinden çıkamıyor bana bu yetiyor... Ya neyse keyfim inanılmaz yerinde yine ooooohhhh sefam olsun,en kötü günümüz böyle olsun.... Yaptım kahvemi mis gibi baharın tadını çıkarıyorum... Tavsiye ederim cvp vermeye gerek duymayın gerek yok♥️♥️

Kızlar kedilerime çok acil iş arıyorum, fare tutma, böcek yakalama vs ne iş olsa yaparlar, şu fiyata bakın şaka değil bu🥲 hadi elden ele yayalım🙏
Değme yarama yaaa😔 royal canin fit 32 kullanıyorum, 10 gün önce 4 kilosunu 630 liraya aldım, purina gourmet gold konservenin 6 tanesine 160 lira verdim yanında, şaka gibi

Süleyman Soylu Türkiye tarihinin en çalışkan,mert iç işleri bakanıdır... Teröristler fareleri deliklerinden çıkamıyor bana bu yetiyor... Ya neyse keyfim inanılmaz yerinde yine ooooohhhh sefam olsun,en kötü günümüz böyle olsun.... Yaptım kahvemi mis gibi baharın tadını çıkarıyorum... Tavsiye ederim cvp vermeye gerek duymayın gerek yok♥️♥️
Ya pardon da siz kendinizi ne sanıyorsunuz?Bu ozguvenin kaynağı nedir Allah aşkına?Yarı cahil falan gerçekten komiksiniz,aynı iç işleri bakanı gibi😃.

Ya pardon da siz kendinizi ne sanıyorsunuz?Bu ozguvenin kaynağı nedir Allah aşkına?Yarı cahil falan gerçekten komiksiniz aynı iç işleri bakanı gibi😃.
Az öteye lütfen az öteye....ortada sizi alıntılayan ,muhatap olan kimse yok... Zorlamayın artık

Az öteye lütfen az öteye....ortada sizi alıntılayan ,muhatap olan kimse yok... Zorlamayın artık
Ayyy o kadar umrumdasiniz ki anlatamam,sizinle muhatap olmak istediğimi kim söyledi?Baskasini alintilayip bana laf sokmaya çalıştığınızı anlayacak kadar da kadar da kafam çalışıyor çok şükür.Tamam kazandınız işte de,nedir bu kibir?

Ayyy o kadar umrumdasiniz ki anlatamam,sizinle muhatap olmak istediğimi kim söyledi?Baskasini alintilayip bana laf sokmaya çalıştığınızı anlayacak kadar da kadar da kafam çalışıyor çok şükür.Tamam kazandınız işte de,nedir bu kibir?
Yaaaaa minnoşa bak sen... Yine içindekini eksik yazmış ,uykular haram mı oldu, çok sevdinizde yalan mı oldu.... Ahhhh zalım seçimler....😂😂😂😂😂😂

Yaaaaa minnoşa bak sen... Yine içindekini eksik yazmış ,uykular haram mı oldu, çok sevdinizde yalan mı oldu.... Ahhhh zalım seçimler....😂😂😂😂😂😂
Yoooo hiçte umurumda değil,bu sonucu zaten bekliyordum.Onca yalana,iftiraya,zorbalığa karşılık güzel bir sonuç.Halk mülteci çöplüğünde yaşamak istiyorsa,gidisattan son derece memnunsa diyecek bir şey yok.Hayirlisi olsun minnoşummm🤗.

Yoooo hiçte umurumda değil,bu sonucu zaten bekliyordum.Onca yalana,iftiraya,zorbalığa karşılık güzel bir sonuç.Halk mülteci çöplüğünde yaşamak istiyorsa,gidisattan son derece memnunsa diyecek bir şey yok.Hayirlisi olsun minnoşummm🤗.
Teşekkür ederiz....🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

Afiyet şeker olsun. olan oldu biten bitti gelen geldi.

Hayırdır geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım.
Sağolun geçen 14 Mayıs secimleri bakarken hafif böyle spazm geçirdi heyacandan çok şükür stresten filan uzak tuttuk toparladı. Strese heyacan gelemiyor hep diyorum baba ulkeyi senmi kurtaricaksin diye herşeye sinirleniyor. Çok şükür daha kötüsü olmadan atlattik tatile yolladım yazlığa kafa dagitsin

Sen açık kapı bırakırsan tabii suistimal eden olur. Sen kanunları koy bakalım, o kanunları çatır çatır işlet bakalım, çatır çatır denetim yap bakalım noluyor.
Biz de meraklı değiliz elbet...
Ama bunu yapan belki senin aile belki akraban arkadaşın. Neden?2 kati kira alacak diye evini veriyor,sigorta yapmadığı için ucuza çalıştırıyor,etinden sütünden faydalanıyor.Ee kimse istemiyor ama herkes faydalanıyor nasil olacak böyle.Kim.ister bu rezil durumda olmayı

Sana bişey söyleyebilir miyim lütfen kadın olarak söyle bir İçişleri bakanı kendi TC halkına teröristler dermi ya bir TC vatandaşı olarak Allah'ını seversen kk ya diyosun ispatlanmasına rağmen herşeyi anlarım siyaset bu fakat kk yi desteyleyen innsanlara terorist diyemezsin bide ohh ohh çekemez arkasından SS o yüzden kiziliyor yoksa adamın kisiligine bişey diyemem. Takdir ediyorsun saygı duyuyorum. Lütfen bizi yerine koy

Sağolun geçen 14 Mayıs secimleri bakarken hafif böyle spazm geçirdi heyacandan çok şükür stresten filan uzak tuttuk toparladı. Strese heyacan gelemiyor hep diyorum baba ulkeyi senmi kurtaricaksin diye herşeye sinirleniyor. Çok şükür daha kötüsü olmadan atlattik tatile yolladım yazlığa kafa dagitsin
Çok geçmiş olsun sinir stres mahvetti hepimizi,dinlensin kafasını toplasın biraz daha sakin olmaya gayret etsin artık.

Harikasınız size mutluluklar ❤️yalnız gelince çok sigara götürmeyin de sonra eşim girdigi yerlerde bulamayınca sinir küpü oluyor 😂
Aynı malın ucuzu varken pahalısını alana enayi denir. Sen olsan sen de karton karton götürürsün. Enayi değilsen tabii.

Back