Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bana saçma sapan emojiler bırakmadan önce bana yapılan yoruma bakın!!! Kimse kusura bakmasın bana nasıl gelinirse öyle giderim!Az adil olun !!!
E o kandildekileri savunmamış ama sen mülteci karşıtı yazıya tırnak çıkarmışsın. İnsanların resmen hakkına giriyorsunuz, Kılıçdaroğluna oy veren hiçkimse terörü desteklemiyor burada.

Tırnak cıkarmak mı?Ben gayet düzgün bi şekilde hırlısı tecavüzcüsü adisi bizde de var sadece kötü olan şeyleri mültecilere mal edip kenara cekilemeyiz?fikrimi kırmadan söyledim karşı taraf direk mülteciye aşık mısınız diye bi söz söyledi e malum cumhur ittifakını destekleyenleri mülteciler ile kandildekileri de muhalefetle bağdaştırıldıgı için öyle bir cevaba o şekil cvp vermek zorunda kaldım!

Kılıçdaroğlu nun kendisi destekledi ve desteklendi ya hani onu diyor. Oy verenler dolaylı yoldan desteklemiş olmadı mı diyor.

Afganistanda yeni yönetim kabul ettiği takdirde hepsini göndereceğini Myk da beyan etmişti,cumhurbaskani ni mi yalanliyorsunuz ?
Ayrıca neyi kanitlayacagim, Tc mahkemesi mi burası?
Olay Afganistan Suriye yi koruyup sınırlarımızı tehditten kurtarmaktır.Dis politikada söz sahibi olmak için yapılıyor bazı şeyler.Yoksa niye o kadar insanı toplasın,kendisi de söylüyor zaten burası yol gecen hanı değil.

Reise oy veren kimse de multecileri desteklemiyor zaten kıyaslama yapınca anlarsınız umarım.
Daha adil bir biçimde yargılayacakmis ya demek ki suçlu olduğuna inanmıyor.

O degil de Müslüman olunca yalan söylenmiyor mu ne oluyorum ateist mi?Burada ateist arkadaşlar var aman dikkat üstüne alınırlar.Sizin sorununuz bu zaten.Ne yani sen vatanseversin de biz neyiz?Vatanıma canım feda.Asil bu vatana bu topluma ihanet edenlere benim hakkım helal değil.

Ne olursa olsun bu ülkenin İç Işleri Bakani .. gerçekten ifade özgürlüğünüz de bol kiyafet özgürlüğünüz de... Ama şu paylaştıklarınız yukarıda ki yüzünden banlandim muhatap olmayacağım ama AYIP.

Biri size şunları yapsa hemen savcılığa kosarsiniz.

Saçmaladığınizin farkındasınız umarım,bu paylaşım bana ait değil,sosyal medya platformundan alınma.Bir de koskoca içişleri bakanı halkına terörist derken de verseniz bu tepkiyi keşke!Ben de sizinle muhatap olmak istemem doğrusu bu konuda,siyasiler de o makamlara geliyorsa halkının eleştirebilme özgürlüğü de olmalı.Eskiden hatırlar mısınız bilmem siyasiler hakkında bolca skecler yapılırdı ve kimse takılmazdi bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…