- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Al işte ama sorsan ülke insanının ahlakını bozan beynin yıkayan netflix...İste laf ola beri gele. Su tiplerden farki yok bana gore, gazı almis almis,torunum iste var mı diyeceginiz diyor.Eki Görüntüle 3254515
Adaletli kuğuNebati olayı doğru. Emine Erdoğan, orada sizi yalnız alalım diyor. Yansıtıldığı gibi bir durum yok bu arada.
Kesemiyor yav.. tipinde bile bi şeytanlık var.. hani bazi insanlar vardır ya tanimasaniz bile sadece yüzüne bakınca iciniz buz keser, his mi desem ne desem.. adamin kara kalbi hissediyorsun tanimasandaÇok iyi rol kesiyor,iyi bir showman.
E o kandildekileri savunmamış ama sen mülteci karşıtı yazıya tırnak çıkarmışsın. İnsanların resmen hakkına giriyorsunuz, Kılıçdaroğluna oy veren hiçkimse terörü desteklemiyor burada.Bana saçma sapan emojiler bırakmadan önce bana yapılan yoruma bakın!!! Kimse kusura bakmasın bana nasıl gelinirse öyle giderim!Az adil olun !!!
Soylu dan bahsediyor.. bir kaşık su soylemi onun icin..Şair burada ne anlatmak istedi? Çok nefret sevgiye mi dönüşüyor yoksa korku imparatorluğundan dolayı mı Erdoğan dedi?
Yok biri halay başı digeri halay sonuİzlemedim gerçekten mi elele?
Zafer turizm hollanda da şube açmışSen simdi naneyi yemedin mi ahahhaahh
Eki Görüntüle 3254543
E o kandildekileri savunmamış ama sen mülteci karşıtı yazıya tırnak çıkarmışsın. İnsanların resmen hakkına giriyorsunuz, Kılıçdaroğluna oy veren hiçkimse terörü desteklemiyor burada.
Kılıçdaroğlu nun kendisi destekledi ve desteklendi ya hani onu diyor. Oy verenler dolaylı yoldan desteklemiş olmadı mı diyor.E o kandildekileri savunmamış ama sen mülteci karşıtı yazıya tırnak çıkarmışsın. İnsanların resmen hakkına giriyorsunuz, Kılıçdaroğluna oy veren hiçkimse terörü desteklemiyor burada.
Afganistanda yeni yönetim kabul ettiği takdirde hepsini göndereceğini Myk da beyan etmişti,cumhurbaskani ni mi yalanliyorsunuz ?ipek__23 mülteci oyları olmasa ülkenin yarısının oy vermiş olduğu bir adayın asla ağzından çıkmayan kaleminden dökülmeyen bir YALANI alenen söylüyorsunuz,KANITLAYACAKSINIZ.Sinirimi zıplatmayin ne bu ya?
Biz de mülteci sever olduk bir de yazıyorum ben de İstemiyorum diye,daha ne diyebilirim anlamanız için...Ohoo biz burda demirtaşı apo yu savunan olduk.terörü savunan olduk.şehit annelerini düşünmeyen olduk.neler olduk neler.bıraktık artık.bıktık
Reise oy veren kimse de multecileri desteklemiyor zaten kıyaslama yapınca anlarsınız umarım.E o kandildekileri savunmamış ama sen mülteci karşıtı yazıya tırnak çıkarmışsın. İnsanların resmen hakkına giriyorsunuz, Kılıçdaroğluna oy veren hiçkimse terörü desteklemiyor burada.
O degil de Müslüman olunca yalan söylenmiyor mu ne oluyorum ateist mi?Burada ateist arkadaşlar var aman dikkat üstüne alınırlar.Sizin sorununuz bu zaten.Ne yani sen vatanseversin de biz neyiz?Vatanıma canım feda.Asil bu vatana bu topluma ihanet edenlere benim hakkım helal değil.İpek siz bir yalancısınız.Goz göre göre yalan söylüyorsunuz.Chpye göğsünü gere gere oy veren bi vatansever olarak bu yalanınizdan ötürü size hakkımı helal etmiyorum.Yalanci Müslümanlık da böyle bisey.
Sen bisey söyledin ama neden söylediğinin Bi önemi yok bu güruh için.Bize fanatik diyenlere bak.Bana saçma sapan emojiler bırakmadan önce bana yapılan yoruma bakın!!! Kimse kusura bakmasın bana nasıl gelinirse öyle giderim!Az adil olun !!!
bence lutfen herkese şahsi konuşsun.E o kandildekileri savunmamış ama sen mülteci karşıtı yazıya tırnak çıkarmışsın. İnsanların resmen hakkına giriyorsunuz, Kılıçdaroğluna oy veren hiçkimse terörü desteklemiyor burada.
Kesemiyor yav.. tipinde bile bi şeytanlık var.. hani bazi insanlar vardır ya tanimasaniz bile sadece yüzüne bakınca iciniz buz keser, his mi desem ne desem.. adamin kara kalbi hissediyorsun tanimasanda
Ne olursa olsun bu ülkenin İç Işleri Bakani .. gerçekten ifade özgürlüğünüz de bol kiyafet özgürlüğünüz de... Ama şu paylaştıklarınız yukarıda ki yüzünden banlandim muhatap olmayacağım ama AYIP.
Saçmaladığınizin farkındasınız umarım,bu paylaşım bana ait değil,sosyal medya platformundan alınma.Bir de koskoca içişleri bakanı halkına terörist derken de verseniz bu tepkiyi keşke!Ben de sizinle muhatap olmak istemem doğrusu bu konuda,siyasiler de o makamlara geliyorsa halkının eleştirebilme özgürlüğü de olmalı.Eskiden hatırlar mısınız bilmem siyasiler hakkında bolca skecler yapılırdı ve kimse takılmazdi bunlara.Ne olursa olsun bu ülkenin İç Işleri Bakani .. gerçekten ifade özgürlüğünüz de bol kiyafet özgürlüğünüz de... Ama şu paylaştıklarınız yukarıda ki yüzünden banlandim muhatap olmayacağım ama AYIP.
Biri size şunları yapsa hemen savcılığa kosarsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?