- 18 Şubat 2018
- 12.360
- 2
- 55.635
- 598
- 44
Ben de asla etmiyorum,bana da Aponun evlatları dediler.İki elim yakalarinda olacak bunlarınİpek siz bir yalancısınız.Goz göre göre yalan söylüyorsunuz.Chpye göğsünü gere gere oy veren bi vatansever olarak bu yalanınizdan ötürü size hakkımı helal etmiyorum.Yalanci Müslümanlık da böyle bisey.
Canim bak bir karikatür yapmışlar heryerde dolaşıyor buyuzden inaniliyor inan utandım ve cok üzüldüm kalbim cok acidiİpek siz bir yalancısınız.Goz göre göre yalan söylüyorsunuz.Chpye göğsünü gere gere oy veren bi vatansever olarak bu yalanınizdan ötürü size hakkımı helal etmiyorum.Yalanci Müslümanlık da böyle bisey.
Yok, yok açıklaması. Biz beyin yakıyoruz, soruyoruz da orada yok öyle bir etkinlik. Aç müziği, kutla, bitti gitti. Kazandık mı kazandık. Olay bu.Ama artık yetti yani cidden bıktım usandım ayy
Bu gazetede yayınlanıyor ve o gazeteyi okuyan buna inanıyorŞu karikatürleri yapip yayanlara hakkımı helal etmiyorum heryere yollamislar
Acımasın kalbin. Ben hiç üzgün değilim. Kızgınım evet. Üzülecek bir şey yok. Malum çoğunlukta olmadığım için ayrı bir gurur duyuyorum. Ben doğru yerdeyim, önemli olan o.Canim bak bir karikatür yapmışlar heryerde dolaşıyor buyuzden inaniliyor inan utandım ve cok üzüldüm kalbim cok acidi
Baban nasıl ?Bu gazetede yayınlanıyor ve o gazeteyi okuyan buna inanıyor
Bu ne demek ya mağaradan mı çıkmış bu insanlarBugün babamı dövmeye kalkmışlar.
Toplum çok kutuplaştı ve şiddete eğilim arttı; bunun da mâlum şahsın sürekli kullandığı nefret ve ayrıştırma dili etkili. Ben burada bile tanımadığım insanlardan nefret ettim. Geçmiş olsun babanıza.Allahim bir ben mi bu kadar üzülüyorum ya. Nefret tohumlarını saça saça geliyorlar. Bugün babamı dövmeye kalkmışlar. Basimizdakilerden bunu ogreniyorlarhayat felsefeleri olmuş.Ekonomi zaten berbat. Ama dün Zafer partisi bayrağı yırtanlar yarın bizim bayrağımızı yırtıp atacak. Kimse bisey yapmiyor bunlara. Yaşadığım yerde silahlar hala susmuyor. Gurbetçiler yaşadıkları ülkede kutlamalar yapıyor. Neyi kutluyorsunuz ne kazandınız? Neden bu kadar mutlusunuz? Vaad ettikleri hiç birsey yok değişen ne oldu da düşmanı denize dökmüş gibi davranıyorsunuz?
Nebati olayı doğru. Emine Erdoğan, orada sizi yalnız alalım diyor. Yansıtıldığı gibi bir durum yok bu arada.Valla Akp kazandık diye çok sevinmesin. %48 kesimin büyük bölümü öfke patlaması yaşıyor. Bakan Nebati Thy uçağına geç gelmiş, uçak rötar yapmış. Adamı dövmekten beter etmişler. Bir de bu Emine Erdoğan ne kadar dominant bir kadın. Rıdvan Dilmen fotoğraf çektirmek istemiş. “Siz yanlış yaptınız” diye izin vermemiş. Mesut Özil çektirmiş.
ee niye o zaman Rıdvan Dilmen hemen geri çekildi.Nebati olayı doğru. Emine Erdoğan, orada sizi yalnız alalım diyor. Yansıtıldığı gibi bir durum yok bu arada.
Kuğu haklıymışsın. Fotograf için birbirleriyle yarışmışlarNebati olayı doğru. Emine Erdoğan, orada sizi yalnız alalım diyor. Yansıtıldığı gibi bir durum yok bu arada.
Evet evet, fotoğraf çekimiyle alâkalı ultimatom vermiş.Kuğu haklıymışsın. Fotograf için birbirleriyle yarışmışlar
Toplum kutuplaşmadan bile öteye gitti. Nefret ediyorlar. Gerçekten o kadar bunaldım ki bi taraf koyun cahil vs diyor diğer taraf başka argümanlar diyor yani fanatikliğide geçti. Eski sağ sol olaylarına döndük. Nasıl düzelcez nasıl saygı duyulucak bilmiyorum. Ben hiçbirini sevmiyorum artık yeni yüzler görmek istiyorum. Ya her bir partide sevdiğim insanlar var ama beraber birleşip ülke adına bir adım atmıyorlar. Herkes birbirini suçluyor olan halka oluyorToplum çok kutuplaştı ve şiddete eğilim arttı; bunun da mâlum şahsın sürekli kullandığı nefret ve ayrıştırma dili etkili. Ben burada bile tanımadığım insanlardan nefret ettim. Geçmiş olsun babanıza.
Yok ama siz belliki kandildekilerden birineMülteci birine mi aşıksınız?
Bana saçma sapan emojiler bırakmadan önce bana yapılan yoruma bakın!!! Kimse kusura bakmasın bana nasıl gelinirse öyle giderim!Az adil olun !!!Yok ama siz belliki kandildekilerden birine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?