Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
hele yapılan metroyu soylemiyim kaç tane ilceyi 8.90 a gidiyorsun metroyla giderken bildiğin ilçe değiştiriyorsun kmsine bakmam lazım teyit edeceğim
Baktım şimdi.
Bursa metrosu 39 km imiş.
Londra metrosu 270 istasyonlu ve 400 km.
Hani bir şeyleri yarıştırmaya çalışıyorsunuz ama biz giderken onlar dönüyordu.

Ben ilkokuldayken yani iktidar yokken annem bana okul donusu hızlı hızlı gidip gel dikkatli ol derdi yani sapıklar olduğu sürece ha suriyeli ha Türk ha İngiliz farketmez.O kadar eşitlik diyorsunuz ama hep ayrım hep ırkçılık.Biraz savunduğunuz seyin içini doldurun.Insan insan olsun içinde kötülük varsa doğduğu vatan onu kötü yapmaz

Valla bursaya turist getiyorum bazen türk misafirleri genelde . Uludağ güzel eskiden daha güzeldi şöyle bir inanış var bursada yanlışım varsa duzeltin bursalı olup uludağa gidemiyoruz diyor cogu insan
Keyfiyetten gitmiyorlar yolu zor geliyor cok viraj bize bile zor geliyor inanın yıksa kışın çok kalabalık oluyor biz trafiği gördük ve gitmedik bir daha da müsait olamadık

Coooook güzelllik bide koca ağaç çınar agaciydi hic unutmuyor 8 marttı galiba kocaman bir eski bina han gibi gez gez güzellikleri bitmez gercekten bosuna yesil bursa demiyorlar
Kozahan evet çok güzel ipek ürünleri satılıyor ortasında kafeler var

Yoknl yaşayın da Türkiye şöyle işte Londra böyle iyi şöyle iyi derken Ingilterenin bir tarihini okuyun lütfen

Turk’ler kendi vatanlarinda multeciler tarafindan katlediliyorken su sozleriniz gercekten sasirilasi.
Ilkokul donemizle su an ki donem bir mi? Saga baksan suriyeli sola baksan afgan arkaya baksan pakistanli onune baksan bangladesli.
Anlatmak istedigim bu insanlar bir vizeye veya sinava tabi olmadan geliyorlar ulkemize.
Ustlerde yazdim hangi yollardan gectigimi. 5 yil sonra vatandaslik almak icin Queen’e yemin edecegim hatta, yoksa vermiyorlar.
Muletcilerin entegrasyon sorunu var bunu inkar edemezsiniz.
Bugun allah korusun cocugunuza bir sey yapsalar hakkinizi arayamazsiniz. O kadar rahatlar ki biz gitmiyoruz SIZ gideceksiniz diyorlar hic utanma yok.
Bana gelipte multecileri savunmayin, ben multeci degilim alnimin akiyla parami verip evraklarimi teslim edip dil sinavindan gecip geldim geldiysem. Burada haliyle ingilizce konusuyorum. Sosyal yasantiya ayak uydurup suc islemiyorum.
Beni onlarla bir tutabilir misin simdi?

Biliyorum hanımefendi...
Anlamını bildiğiniz halde mültecilerin gitmesini istediğinize göre insan hakları ile pek alakanız yok.
Keşke insanlar ülkelerinde mutlu olsalar da buralara gelmeseler biz de meraklı değiliz ama merhametliyiz

Yoknl yaşayın da Türkiye şöyle işte Londra böyle iyi şöyle iyi derken Ingilterenin bir tarihini okuyun lütfen
Niloya ben begendim ovuyorum? Otesi ne?
Sevmisim ki ovuyorum. Turkiye bahsettigim gibi olsa niye buraya geleyim yasamaya?
Ben insan gibi yasiyorum burada.
Ulkemi seviyorum ama multecileri suru gibi getirenlerden haz etmiyorum.
Cocugumun burada buyuyecek olmasindan da cok mutluyum?
Daha ne?

Biz de meraklı değiliz elbet...
Ama bunu yapan belki senin aile belki akraban arkadaşın. Neden?2 kati kira alacak diye evini veriyor,sigorta yapmadığı için ucuza çalıştırıyor,etinden sütünden faydalanıyor.Ee kimse istemiyor ama herkes faydalanıyor nasil olacak böyle.Kim.ister bu rezil durumda olmayı

Bu merhamet degil, acima acinacak hale dusersinin ozeti.

Harikasınız size mutluluklar yalnız gelince çok sigara götürmeyin de sonra eşim girdigi yerlerde bulamayınca sinir küpü oluyor

Reise sorun, ekonomiden de o sorumlu ulkenin sinir guvenliginden de o sorumludur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…