• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 808 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.352
Hep beraber el ele balkonda poz verdi liderler;ama sanırım el ele olduğu kişi Hüdapar genel başkanı değildi.
ıçerde bestepede yanyanalardi fotoda onun yanında dsp ileri dsp liderini kesmişler ikisinin fotosunu koymuşlar sonuçta ucu yan yanaydı hatta ilerisinde bbp lideri onun yanında bahçeli ilk başta s cumhurbaskanimiz vardi

Madem konu arabalardan açıldı bir örnek vermek istiyorum. Benim 2006 model k*a picanto otomobilim var. Küçücük ekonomik bir arabadır, bilenler bilir.
2015 yılında 74 bin km de aldım, 17.000 TL ye
Şimdi sarı sitede 185 bin tl den başlıyor hem de 200 bin km ye gelmiş araçlar! Allahın tenekesi ya nasıl iki yüz bin ortalama olur!

3 yıl önce ankara antlaşmasına başvuru yapmıştım, o zaman iş planı ve finansal akış şeması hazırlamıştım. Fiyatları karşılaştırmam gerekmişti, benim arabayı orda 700 sterline alabiliyorsun, yani aşağı yukarı 16 bin tl kusür.

Şimdi bunu da ateyizler açıklasın bana :KK70:

Not olarak eklemek istediğim de şu, özellikle de batı avrupada insanlar arabalara bu kadar çok para dökmüyorlar. Altlarında araba var mı ona bakıyorlar. Almanya!da İsviçre de lüks araçlara binenler bizim türkler ile ortadoğu ve balkanlardan göçen diger vatandaşlar...
Soyle bir gercek var ki Ingiltere’de eli yuzu duzgun arabalar artik 700£’a kalmadi:(
Su an bindigimiz arabayi degistirmek istiyoruz cunku arabaya surekli bir seyler oluyor. Audi Q3 almayi dusunuyoruz 15.000£ 🙁

Kızlar kedilerime çok acil iş arıyorum, fare tutma, böcek yakalama vs ne iş olsa yaparlar, şu fiyata bakın şaka değil bu🥲 hadi elden ele yayalım🙏

Elitim ve pempe popoluyum diyorum neden anlamıyorsunuz? Meybilin nimyork maskaram, kedi, köpek ve papağanlarım var.
Bu da benim 3 aylık oğlum Pedro.

Pedrişimin bi mama masrafı var, kakasını ve çişini banyoya yapıyor, oradan temizliyorum. Kum ve koku derdimiz yok :anne:
pedro.webp

Soyle bir gercek var ki Ingiltere’de eli yuzu duzgun arabalar artik 700£’a kalmadi:KK43:
Su an bindigimiz arabayi degistirmek istiyoruz cunku arabaya surekli bir seyler oluyor. Audi Q3 almayi dusunuyoruz 15.000£ 🙁

Benim arabam da eli yüzü düzgün değil ki..
Süspansiyon diye bir şey yok, ha at arabası ha 2006 picanto :(

Ben esnaftan alısverısı bıraktım
Park anneleri olur ya asla muhatabım degıller neme lazım
Kapı komşum yan müstakil ev, ultra zenginimsi bişey, o partiyi sevenlerden selamı kestim
Instagramda akparti holıganlıgı yapanları cıkardım
Dilenene Allah versin teyze abi vs bişey der gercersin ya Tayyip versin diyorum suratlar o biçim. E coğunuz Allahınız bellediniz ya neye sasırıyosunuz
Giysi toplama kutularına kıyafet atmıyorum yer bezi yaparım, gram faydam olmasın hayırdır yani
Siz demokrasinin anlamını bilmiyorsunuz komşunuza tercihinden dolayı düşman olmuşsunuz komşu komşunun külüne muhtaçtır zaten böyle laf diyenlerin de hep en yakınındaki komşusu acil bir durumda koşar

Benim arabam da eli yüzü düzgün değil ki..
Süspansiyon diye bir şey yok, ha at arabası ha 2006 picanto :KK43:
Bir bebegimiz var devlet yardimi almiyoruz, esim calisiyor su an sadece ve almak istedigimiz arabayi 6-7 ay falan kredi odeyerek alabiliriz burada, az once Tr fiyatlarina baktim bir daha sok oldum🙁 2-3 milyon arasinda degisiyor, bu halk nasil karsilasin o fiyati ya☹️

Soyle bir gercek var ki Ingiltere’de eli yuzu duzgun arabalar artik 700£’a kalmadi:KK43:
Ayy anlamazlar Avrupada arabalar bedava veriliyor su yakıyor onlar benzinin dünya çapında varil fiyatına bakan da yok ayrıca

Ayy anlamazlar Avrupada arabalar bedava veriliyor şu yakıyor onlar benzinin dünya çapında varil fiyatına bakan da yok ayrıca
Niloya seninle karsit gorusuz biliyorsun. Tabii ki de hicbir yerde hicbir sey sudan ucuz degil artik. Ama Ingiltere’de araba almak Turkiye’den cok daha kolay egri oturup dogru konusalim simdi.

Niloya seninle karsit gorusuz biliyorsun. Tabii ki de hicbir yerde hicbir sey sudan ucuz degil artik. Ama Ingiltere’de araba almak Turkiye’den cok daha kolay egri oturup dogru konusalim simdi.
Tabii ki de İngilterede kolay olacak Türkiye İngiltere gibi somurseydi Afrikayi hey yavrum heyyy

Back
X