Neden boyle yorum yaziyorsunuz? Şu an erken dogum riskimle hastanede yatiyorum. Kutlama yapacak durumum yok olsa da ulkenin yarisinin karari olmayan bir şeyi kutlamam. Sadece mutlu oldum. Ve InseAllah chp taraftarlarinin da sevgisini kazanir dedik. Dediklerini yapsa, ekonomi duzelse, refah haliniz iyileşse sizler de memnun kalirsiniz. O yuzden herkes için hayirli olsun diyorum. Ve InsaAllah vaatlerini gerçekleşdirir. Sadece kemal kiliçdaroglunun vaatlerini gerçekleşdirecegine ve gerçekten de turkler, muslumanlar için çaba harcayacagina inanmiyorum. Onun arkasinda Amerika gibi teror başi ulke vardi.
O da doğru asindirdilar o yolu gidip gelerekGeliriz geri, akşam yola çıksam sabah buradayım diyorlar :))
Yok yahu, çoğu aslında kızgınlıktan yüksek yüksek konuşmalarımızın. Yine üzüleceğiz ki. Bu kadar sert ve acımasız olamayacağızdır muhtemelen.Benide etiketleyin bir tekmede benden sjsjsjsjs
Vatandaşlık aldılarmı bilmiyorum.birde insanları rahatsız etme olayları yok.taşkınlıkları falan yok birde başka şehirlere dağılmadıkları için görünmüyorlar pek.Yani bende onu diyorum çünkü mülteci kelimesi sadece Suriyeliler için kullanılıyor ama.baktiginizda t.c vatandaşı olmayan herkes bence mülteci ne için burda olurlarsa olsunlar
Humeyninin İranını yaratmaya çalışıyorlar.
Ümit Özdağ’a mı tepkileri?
Hep doğudan gitmiş oylar
HerhaldeÜmit Özdağ’a mı tepkileri?
Kızlar neden kavga edip banlanıyorsunuz
Ne yapıp banlanalımBdv'ye gidip oohhhh oohhh falan mı desek
Az önce annemle konuştum amcamın kizlar iilk oylarini CHP ye atmışlar ama ikincide gitmemisler bende şaşırdım çünkü yıllardır CHP'li onlarBen hala seçmen sayısının kaç katı fazla basılan oy pusulalarının sebebini anlamış değilim
Kaç milyondu sahi 240 milyon gibi bişey miydi.
Sandığa gitmeyeni de anlamıyorum, ülkemiz hakkında karar verebilme hakkı olan Suriyeliler Afganları da anlamıyorum.
Ölene kadar da anlayamam heralde bu gidişle.
Yo bugün de hemen gelmediler. Sandıklar ilk açılmaya başladığı an buradaydım. Anka da kk önde gidiyordu. Tek bir rte taraftarı yoktu, hepsi sus pustu. Ne zaman kesinleşti hepsi damladı caka satmaya. Ben sadece gülüyorum valla..
Gulen kadin terbiyesizdir lafini inanin erdoganin yonetmedigi ve gerikafali her ulke vatandaşi soyleyer. Bunlari erdogana baglamaniz biraz şaşirtdi.Öncelikle CHP taraftarı filan değilim.
Hiç bir partiye şimdiye kadar üye filan olmadım.
Ama bana sürtük diyebilen bir adamın sürekli aşağılayan, hayat tarzına müdahale eden, ülkenin kurucu babalarınıa " iki ayyaş" , ülkede yaşayan özgür kadın bireyler için " kadın mıdır kız mıdır bilemem " diyebilen birinin sevgisini filan kazanacağımı sanmıyorum, istemiyorum da !
Ben son on yıldan öncesine kadar AKP ye oy vermiştim. Onca sene çok haber takip etmiyordum. Bi süre sonra baktım ki " kadın gülemez, gülen kadın terbiyesizdir, hamile kadın sokağa çıkmasın " filan diyorlar. Bu taaa 2013 te oluyor. Bi dk ya dedim. Benim bu oy verdiklerim kimmiş ? ne diyorlar! O zaman uyandım ve o zamandan beri oy moy vermiyorum.
Ben tayyip erdoğan ın büyüdüğü mahallede büyüdüm bu arada, nişantaşı çocuğu filan değilim.
Sevgiymiş. ! Hah!
Ben karsı tarafa üzülmem cünkü herseyden memnunken şikayet etmeye hakları yok.Yok yahu, çoğu aslında kızgınlıktan yüksek yüksek konuşmalarımızın. Yine üzüleceğiz ki. Bu kadar sert ve acımasız olamayacağızdır muhtemelen.
Ama şöyle bişi var Türkiye'de doğumla vatandaşlık verilmiyorVatandaşlık aldılarmı bilmiyorum.birde insanları rahatsız etme olayları yok.taşkınlıkları falan yok birde başka şehirlere dağılmadıkları için görünmüyorlar pek.
Hayatım onların derdi yok tasası yok dusunecekleri şey yok yedikleri önlerinde yemedikleri arkasında tek düşündükleri RTE kazandirmakti oda oldu olay bu.vallahi anlamiyorum anlayamiyorum su ekonomik krizde nasil olurda kutlama falan yapiyolar... kiralar olmus 3000 4000 5000... hayir kendin toksan aç olanın halinden bari anla.
Büyük konuşmayayım ama olurum.Yok yahu, çoğu aslında kızgınlıktan yüksek yüksek konuşmalarımızın. Yine üzüleceğiz ki. Bu kadar sert ve acımasız olamayacağızdır muhtemelen.
Rusyaya botaşı söz vermişler diyorlar. Araplardan gelen para için RTE yakında körfez araplarına teşekküre gidecek.Ya ne kazandınız hele bi söyleyin bizde bilelim bizde sevinelim.oy verdiğiniz adam kazandı.siz ne kazandınız.sizi bizi yok bu işin yokuş aşağıya uçuyoruz hep beraber.fikirler yöntemler tükendi artık ülkeyi düze çıkaracak ellerinde hiç bişey kalmadı araplara para dilenmeye gideceğiz artık kimbilir ne karşılığında.hazineye para girdikçe parça parça ülkeden eksilecek bişeyler.faha seçim den iki gün önce samsunda işçiler çıkmış zam mam ver bişeyler bağırıyorlar eylem falan.kardesim yüzde 70 e yakın oy vermedinizmi niye bağırıyorsunuz.
Ohh oh dedikçe sen aklıma ss geliyor, güldürme beniNe yapıp banlanalımBdv'ye gidip oohhhh oohhh falan mı desek
Yetmiyor evet. Biz bir ürerken,karşı taraf 5 ürüyor çünkü. Tanıdığım bildiğim tüm Akpliler yardım alarak yaşıyor, ya da ihtiyacı yokken yardım alıp yiyip içip zıçıp geziyor. Sonra da benim karşıma geçip dinden imandan bahsediyorlar. Sayıları da hiç az değil. Biz ne olacağız peki,çocuklarımıza nasıl bir gelecek bırakacağız gerçekten düşünmekten fenalık geldi.İş sebebi ile 13 kez gittim İrana. Zenginlerin hepsi batıda okutmuşlar çocuklarını. Benim müşterimin oğlu kanada da okumuş orta okuldan beri. Dinle de filan hiç alakaları yok. Ülkedeki ucuz iş gücünden faydalanıyorlar. Sonra da o kazandıklarını kanada da filan yiyorlar. Bizim olacağımız durum da bu. Beni orada iken uyarmışlardı dikkat edin diye ama bizim bir oyumuz yetmiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?