• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Aynen öyle, vicdanım rahat.
Uçan kuşa, sokaktaki köpeğe, yoldaki ağaca, parktaki çocuğa bakınca güvenle, göğsümü gere gere bakacağım.
Ben değil, biz olmayı eşit olmayı istedim, istemeyenler eğsin yüzünü bana ne…
Benim yerim var dağ başı falan ama olmadı çıkarım, büyükşehirde olup bir apartman dairesinden başka şeyi olmayan, etrafındaki bir ton kontrolsüz göçmenin içinde sevinç çığlıkları atan düşünsün.

Ne tepki verecegimi sasırdım bende
Oğlanı daha bebeyken çifte vatandaş yaptım karnımdakini de nasip olurda doğurursam yapacam. Bu ülkede evlatlarımı heba edemem.Artık dolar 50 tl olunca rahatlar millet. Vallaha müstehak. Biz elimizden geleni yaptık. 2 kişiye oy verdirdik eşimle ısrar kıyamet. çok üzgünüm

Ülkenin yarısı istiyorsa yarısı istemiyor iste ama bunu başarı goruyorlar ne diyelim daha beter olsunlar bundan sonra acıyıp üzülene de yazıklar olsun kendi rahatima keyfime bakicam ne halt ederlerse etsinler 💃

Ne değişecek barna? Gelecek seçimde yeniden aday olsa yeniden dedemcilik yapacaklar. Sen yaptın mi emin değilim, direkt sana degil sözüm.
Aday Kim olursa olsun bu kadar şeyin üstüne erdoğanın karşısına sokaktan alalade birini koysak kazanmalıydı normal bir toplumda
Bence gerçekten hak ediyoruz
Herkes hakettiğini yaşar
Bizde ülke olarak bunu hak ediyoruz nokta

Oğlanı daha bebeyken çifte vatandaş yaptım karnımdakini de nasip olurda doğurursam yapacam. Bu ülkede evlatlarımı heba edemem.Artık dolar 50 tl olunca rahatlar millet. Vallaha müstehak. Biz elimizden geleni yaptık. 2 kişiye oy verdirdik eşimle ısrar kıyamet. çok üzgünüm
İnşl o dolar 60 70 e cıkar, bende gidecem burdan

Benim yerim var dağ başı falan ama olmadı çıkarım, büyükşehirde olup bir apartman dairesinden başka şeyi olmayan, etrafındaki bir ton kontrolsüz göçmenin içinde sevinç çığlıkları atan düşünsün.
Herkes çocuğuna sağlıklı besin versin, tatili lüks olmasın, eğitimin alasını alsın, akrabası yok diye sınavdan sınava sürüklenmesin, 2023 yılında elektrikten tasarruf edeyim diye karanlıkta oturmasın, canının istediğini parasına bakmadan alsın istedik de; kendi istemiyorsa layık bulmuyorsa ne yapalım🤷🏻‍♀️

Tek üzüldüğüm şey, bunları yaşayacak olup her şeyin farkında olarak oyunu kullanıp, kurunun yanında yanacaklar…

Back
X