Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Te beni de banlamıslar Niyeyse
Saglık olsun hanginiz dövdürttğ beni

Ablamı ikna edemedim bos atacak
Tayyipciydi sınana döndü Sinan da satınca boşa aldı arabayı. CHP olmazmıs ne diiim artık
Boşu da kâr sayacağız ne yapalım

Ben sadece dogruca yapılıyor mu ona bakcem işe comak sokanlarıda kayda alıp foxta yayınlatcam sjsjsjsj
Bende oy ve ötesinden oy kullanılan 6 sınıfın sonuçlarını aldım.bakalım karşılaştıracam kimin oyları yükselmiş kimin azalmış.millet akıllanmış mı?yoksa aynı hamam aynı tas mı?

İyi akıl ettin sonucları bana da atarmısın merak ediyorum cidden akıllanan varmı

Bakın kimi buldum
Aynı şey mi, göçmenlerin gönderilme sebebi politik, bölge halkını asimile etmek. Savaş sonrası da vatanlarına döndüler istekle veya zorla. Şimdi bize osmanlının asimile etme politikasını mı uyguluyorlar. Araplaşalım, ortadoğuya biraz daha yaklaşalım, ne güzel iş ya.

Ben kendi oy kullandığım okulun geneline aşinayım. Bir kaç sınıfa bakıp farkı gözlemleyebilirim ama burası zaten sabit kitle oğanın oylarının nereye kaydığını gözlemleyebilirim sadece onlar da çok azdı

Akillanan olduğunu düşünmüyorum hiç bosverin kazanmazsak bile sevgi iyilik kazanicak.
Ben sizde birşey farkettim
Hep siz kazanın siz kazanın yazıyorsunuz Erdoğan savunanlara
Ümidiniz mi yok hiç
Çok defa gördüm ondan soruyorum yargılamak İçin değil asla

Akillanan olduğunu düşünmüyorum hiç bosverin kazanmazsak bile sevgi iyilik kazanicak.
Bu sefer bu kadar olumlu düşünemicem, hakkıyla kaybetmek koymaz ama hileyle kazanırlarsa ülkenin ne hale geleceigini düşünmek istemiyorum korkutuyor beni

İktidar beka ya oynadı
Aç ta olsak bir evimiz var
Biz gidersek o evinizide sizden alacaklar
Açta bıraksak yolsuzlukta yapsak haksızlıkta yapsak en azından buradayız devleti koruruz diğerleti terörist dediler
Bunu sattılar seçmene seçmende aldı
Adil bir seçim kampanyası yürütmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…