- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.076
- 1.123
Boşu da kâr sayacağız ne yapalımTe beni de banlamıslar Niyeyse
Saglık olsunhanginiz dövdürttğ beni
Ablamı ikna edemedim bos atacak
Tayyipciydi sınana döndü Sinan da satınca boşa aldı arabayı. CHP olmazmıs ne diiim artık
Bende oy ve ötesinden oy kullanılan 6 sınıfın sonuçlarını aldım.bakalım karşılaştıracam kimin oyları yükselmiş kimin azalmış.millet akıllanmış mı?yoksa aynı hamam aynı tas mı?Ben sadece dogruca yapılıyor mu ona bakcem işe comak sokanlarıda kayda alıp foxta yayınlatcam sjsjsjsj
İyi akıl ettin sonucları bana da atarmısın merak ediyorum cidden akıllanan varmıBende oy ve ötesinden oy kullanılan 6 sınıfın sonuçlarını aldım.bakalım karşılaştıracam kimin oyları yükselmiş kimin azalmış.millet akıllanmış mı?yoksa aynı hamam aynı tas mı?
Gorduklerımden dolayı gozlerımden ozur dılıyorumKız o neydı oyle tövbe
Evet Allah yardımcınız olsunMüşahit arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Benim gibi bebesi olan müşahitlere daha fazla kolaylıklar diliyorum.
Aynı şey mi, göçmenlerin gönderilme sebebi politik, bölge halkını asimile etmek. Savaş sonrası da vatanlarına döndüler istekle veya zorla. Şimdi bize osmanlının asimile etme politikasını mı uyguluyorlar. Araplaşalım, ortadoğuya biraz daha yaklaşalım, ne güzel iş ya.
Bakın kimi buldum
Akillanan olduğunu düşünmüyorum hiç bosverin kazanmazsak bile sevgi iyilik kazanicak.İyi akıl ettin sonucları bana da atarmısın merak ediyorum cidden akıllanan varmı
Ben kendi oy kullandığım okulun geneline aşinayım. Bir kaç sınıfa bakıp farkı gözlemleyebilirim ama burası zaten sabit kitle oğanın oylarının nereye kaydığını gözlemleyebilirim sadece onlar da çok azdıBende oy ve ötesinden oy kullanılan 6 sınıfın sonuçlarını aldım.bakalım karşılaştıracam kimin oyları yükselmiş kimin azalmış.millet akıllanmış mı?yoksa aynı hamam aynı tas mı?
Ben sizde birşey farkettimAkillanan olduğunu düşünmüyorum hiç bosverin kazanmazsak bile sevgi iyilik kazanicak.
Bu sefer bu kadar olumlu düşünemicem, hakkıyla kaybetmek koymaz ama hileyle kazanırlarsa ülkenin ne hale geleceigini düşünmek istemiyorum korkutuyor beniAkillanan olduğunu düşünmüyorum hiç bosverin kazanmazsak bile sevgi iyilik kazanicak.
İktidar beka ya oynadı
Senin ikametin nerede? Nerede oy kullanıyorsun?Akillanan olduğunu düşünmüyorum hiç bosverin kazanmazsak bile sevgi iyilik kazanicak.
Benim umutsuzluğum daha da artıyor, kazanırsak mucize olacak bence, züğürt tesellileri buluyorum kendime.Sona doğru umidim arttı duygulandim..
Öyle bir şey olursa ben çok sasiririm, yani şok olurum herhaldeBenim umutsuzluğum daha da artıyor, kazanırsak mucize olacak bence, züğürt tesellileri buluyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?