- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
Degisiklik istiyosak iki secenek var. %1 oy potansiyelleri olanlarin kazanamayacagi acik. Seciminizi ona gore yaparsak daha mantikli olur.Niye 2 seçenek var gibi davraniyor herkes? Mevcut adaylarin hepsinden haberiniz yok mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degisiklik istiyosak iki secenek var. %1 oy potansiyelleri olanlarin kazanamayacagi acik. Seciminizi ona gore yaparsak daha mantikli olur.Niye 2 seçenek var gibi davraniyor herkes? Mevcut adaylarin hepsinden haberiniz yok mu?
Kişilere biat etmenin sonucu bu. Görmez, duymaz, dinlemez... Her şerde hayır arar. Ama o öyle ama bu böyle. İyilikler iktidardan, kötülükler kaderden, dış güçlerden, vatandaşın hatalarından ama asla yönetimden değil. Hatta tüm bu yokuş aşağı gidişimiz hep muhalefet partileri yüzünden. Başka türlüsünü kabul etmeleri mümkün değil, artık şaşırmıyorum bu savunma azmine çünkü asla o tarafa bakmayacaklar, bakmayacakları için de sorunun kaynağını hiç görmeyecekler.20 senedir battıkça battık neyi düzeltecekler bundan sonra. Ben anlamıyorum illa kılıçdaroğluna vermek zorunda değiller. Ama bir insan neden kötü körüne bağlanır bir iktidara. Seçersin yönetemiyorsa sonra başkasına olanak verirsin. Seçmeden o kişiyi neler yapacağını bilemezsin. Ya babamın oğlu olsa bu ülkeyi bu hale getirene asla oy vermem.
Kaynağınız anket şirketleri mi? O şirketlere göre RTE kazanıyor zaten. Sosyal medya anketlerine bakmanızı öneririm.Degisiklik istiyosak iki secenek var. %1 oy potansiyelleri olanlarin kazanamayacagi acik.
Sosyal medya da anket sirketlerinden farkli degil belirli bir zumrenin gorusu var. Sizin tercihiniz sonucta ama ortada matematik var. Her partinin oy potansiyeli mevcuttur. Iki kisinin yorumu bu gercegi degistirmiyor. Yani ortada iki guclu rakip var benim tercihim degisimden yana zaten bu depremde olanlardan sonra elim baskasina gitmez.Kaynağınız anket şirketleri mi? O şirketlere göre RTE kazanıyor zaten. Sosyal medya anketlerine bakmanızı öneririm.
Bu düşüncenin zihinlere özellikle kazandığını hiç fark etmediniz değil mi? Yıllardır insanlar zihninde dönüp duran, ısrarla tekrar eden bu düşünceyle götürüldü sandığa.Alternatifi olduğunu düşünmüyorum.
Kılıçdaroğluna bende bayılmıyorum ama en azından mültecileri göndereceğine bu sayede ev kira fiyatlarının düşeceğine inanıyorumAlternatifi olduğunu düşünmüyorum. Karşısında aday yok olsa keşke.
Kaynağınız anket şirketleri mi? O şirketlere göre RTE kazanıyor zaten. Sosyal medya anketlerine bakmanızı öneririm.
Hakaret edenlere inat mı hakaret ediyorsunuz yani?!Benim destek verdiğim ittifakada her türlü hakaret ediliyor eden kişilere hakaret etme hakkına sahip değilim öyle bir hak doğmuyor.
Ben bunun sebebini daha önce yazmıştım, iktidarda olan parti muhafazakar bir parti ve haliyle seçmen kitlesi de öyle. Muhafazakarlığın tanımında değişime kapalı olmak var, şuanda ki durumun daha iyi olabileceğini düşünememek var. Bu düşünce bazı koşullar gerçekleşmedikçe çok zor kırılır, şuan da ülkemizde bu koşullar gerçekleşti. Bazı insanlar değişime açık hale geldiler. Kimse kendini kandırmasın ekonomi kötü sebebi iktidar, adalet yok sebebi iktidar, kadın cinayetleri arttı sebebi iktidar, mülteci sorunu var sebebi iktidar....20 senedir battıkça battık neyi düzeltecekler bundan sonra. Ben anlamıyorum illa kılıçdaroğluna vermek zorunda değiller. Ama bir insan neden kötü körüne bağlanır bir iktidara. Seçersin yönetemiyorsa sonra başkasına olanak verirsin. Seçmeden o kişiyi neler yapacağını bilemezsin. Ya babamın oğlu olsa bu ülkeyi bu hale getirene asla oy vermem.
1 Recep olmasıKriterleriniz nelerdi mesela aday olacak kişi de
Hahah karşı mıymış bideDesteklediğiniz biri var mı karşı olduğunuz AKP'ye rakip olabilecek?
İlaclari Gürcistan'a satıyordur savunduklarin yine belkiiiiİlaçları depoda bekletmek hiçbir insanlığa sığmaz parasıyla almak istiyoruz ilaç yok niye depoda
Ee sen o kalitedeki birini savunuyosun ya bize iktidar da iktidar diyeSizin mideniz ve diliniz elveriyorsa hakaret edin küfür edin bu sizin kalitenizi gösterir. Benden karşılık alabilir misiniz maalesef
Yok yokn alıyoruz daO ilaç depoları Türkiye de değil yurt dışında... Depo da değil ilaçlar para yok alamıyoruz satmıyor adamlar
Bize edilen sürtük namussuz hakaretlerinden haberi yok niloya'nın. Trt çocuk izlemekten görememiş herhalde.Ee sen o kalitedeki birini savunuyosun ya bize iktidar da iktidar diye
Öyleyse o daha vahimİlaclari Gürcistan'a satıyordur savunduklarin yine belkiiii
Çöp mu karistiriyorsunuz ?Bizim burada her gün ekmekler çöpe atılıyor ama