- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Bu seçim 9 seçim gibi değil keşke bunu bileydinYoo inanmani beklemiyorum dokuz seçim kaybetden,ortada adayı olmayan 6+1 masa ile Türkiye'yi kurtaracağını inanmışsin bana ne inancen ki
Ayıp ya hu,bir kadının ağzına yakışıyor mu bu söylem,böyle bir ortamda?Bu kadar mı kelime dağarcığınız?Partizanlık insanın gözünü bu kadar kör etmemeli.Dokuz seçimdir koyuyoruz zaten
Seviyesizlerle konuşmak bile hata.Fanatizmden başka bildikleri yok.Ayıp ya hu,bir kadının ağzına yakışıyor mu bu söylem,böyle bir ortamda?Bu kadar mı kelime dağarcığınız?Partizanlık insanın gözünü bu kadar kör etmemeli.
Milletin a... koyacağız diyen AKP'li yandaş iş adamı gibi ağızlarınız aynı. hepiniz mi birbirinizin aynisinizDokuz seçimdir koyuyoruz zaten
Ne kadar iğrenç bir üslüp bu yaa çok üzücü ve bu insanlar oy kullanacak...Aynı kişi okumadan etmeden beni Türk düşmanı da ilan etmişDokuz seçimdir koyuyoruz zaten
Nereye koyuyorsunuz hanımefendi? Pardon?Dokuz seçimdir koyuyoruz zaten
Yaw Ekrem başkan babamın oğlumu çalışmıyorsa elensin gitsin banane sanki kerem başkandan tayipten erdoğandan başka ülkede adam mı yokEe Ekrem İmamoğlu geldiğinden beri neden sadece bir musluk ve denizde yüzen kort açtı hani İstanbul halkına hizmet nerede ? Hazır kurulmuş düzeni bile yonetemedi otobüsler yandı,cenaze araçlarından esrar fırladı, metrobüsler bakımsız vs vs
Sistemin başına geçecek aday yok ortada tatlım he doğru dağdaki haveller kimi isterse o aday olacak.
Bes yıl bir deneyelim olmadı yine Tayyip Erdoğan'a oy veririz (vermezsiniz de) ne deneyeceksiniz çocuk oyuncağımi bu ,ülke yönetimi !
Köprüler,yollar AKP yokken niye yapılmadı o zaman manukyanin verdiği vergi yetmiyormuydu?yapsalardi bir İHA ,siha Tüm dünya gördü bı siz görmediniz
Ve o camiler bu milletin egemenligidir .okulda yapıldı hanfendi.he beğenmiyorsunuz yallah Hollanda ya
Şaşırtmadı. Anlamadıkları şey, biz iktidar değiştiğinde de yanlışa yanlış diyebilir, kendi seçtiğimize de karşı çıkabiliriz. Aday da aday. Hadi ben olayım aday. Seçenlerin elinde olacağım her zaman. Yanlış işler yaparsam alırlar yetkilerimi biter. Kişiye bağlanmak sağlıklı değil ki. İşlemesi gereken bir mekanizma var. Seçilen ömür boyu hüküm sürsün diye mekanizma dağılsın istiyorlar. Kişiyi merkeze almışlar gidiyorlar.Ayıp ya hu,bir kadının ağzına yakışıyor mu bu söylem,böyle bir ortamda?Bu kadar mı kelime dağarcığınız?Partizanlık insanın gözünü bu kadar kör etmemeli.
Bunlar için kaba saba,bağıran,hakaret eden siyasetçi en güçlü olanı.Uslup aramak benim hatam zaten,ciğerlerini biliyorumŞaşırtmadı. Anlamadıkları şey, biz iktidar değiştiğinde de yanlışa yanlış diyebilir, kendi seçtiğimize de karşı çıkabiliriz. Aday da aday. Hadi ben olayım aday. Seçenlerin elinde olacağım her zaman. Yanlış işler yaparsam alırlar yetkilerimi biter. Kişiye bağlanmak sağlıklı değil ki. İşlemesi gereken bir mekanizma var. Seçilen ömür boyu hüküm sürsün diye mekanizma dağılsın istiyorlar. Kişiyi merkeze almışlar gidiyorlar.
Düşüncelerime tercüman oldunuz.Evet isim ve kişi kim olursa olsun ülkeye kazandırdıkları önemli.Yapamazsa ona da güle güle.Ülkede yönetecek kişi mi yok! Saygı çerçevesinde yorum yazıyorum ona bile çıldırıyor bazıları tuhaf gerçekten.Şaşırtmadı. Anlamadıkları şey, biz iktidar değiştiğinde de yanlışa yanlış diyebilir, kendi seçtiğimize de karşı çıkabiliriz. Aday da aday. Hadi ben olayım aday. Seçenlerin elinde olacağım her zaman. Yanlış işler yaparsam alırlar yetkilerimi biter. Kişiye bağlanmak sağlıklı değil ki. İşlemesi gereken bir mekanizma var. Seçilen ömür boyu hüküm sürsün diye mekanizma dağılsın istiyorlar. Kişiyi merkeze almışlar gidiyorlar.
Rezillik resmen bir kadına yakışmayan laflar..Dokuz seçimdir koyuyoruz zaten
Bildiğin sokak röportajı vermiş vatandaş.Seviyesizlerle konuşmak bile hata.Fanatizmden başka bildikleri yok.
artık şaşırtmıyorBildiğin sokak röportajı vermiş vatandaş.
Fanatik boyutundalar artık.artık şaşırtmıyor