Cumhur dan ne çıktı ? peynirin kilosu etin kilosunu geçti simit 6 TL emekli maaşı ile asgarî ücretin arası hiç bu kadar açılmadı sadaka verir gibi açıklandı. eczanelerde basit çocuk şurupları bulunmuyor kimse ucuz dolar la Euro ile iş yapmak istemiyor.ev fiyatları araba fiyatları tavandi seçim vaatleri yüzünden şimdi yine patlıyor ev kredisi verdikleri için . Doları tutmak için aldıkları paraları dostlarından saymıyorum bile.ulkenin cari açığını
biliyor musunuz ? Lütfen cevap olarak yazın araştırip öğrenmiş olursunuz bildiginizi hiç sanmıyorum çünkü.
20 yıldır ülkede ne iç ne dış sorunlarını çözemeyen göçmen sorunuyla ugrastigimiz 11 yıldır cumhur mu güven veriyor size ! beş on sene önce bizim Avrupa birliğine girme hayalimiz vardı şimdi çin Rusya sarmalında debeleniyoruz.. HDP bütün partilere yakın cumhuru daha yakın, iyi okuyun olanları neden aday çıkardılar neden 20 yıldır hazine parası kesilmeyen HDP bugün kesilip kapatma davası açıldı. çok sevdiğiniz cumhur ittifakı tarafından köşeye sıkıştırılip oy almak icin. Kim daha çok verirse ona gidecek . Umarım 6 masa vermez ve adayını Mansur Yavaş olarak
aciklar ve ilk turda bu iş biter düzgün bir siyaset gelir ülkeye... Ülkenin acil karar alması gerekse demişsiniz, ona çok güldüm
yahu Yunanistan yıllardır bizi tehtit ediyor tahrik ediyor bir gece ansızın gelebilirim şarkısından başka ne karar alabildik anca şarkı söylüyoruz