Seçeneğiniz Olsa Hangi İlde Yaşamak Isterdiniz ?

senağlama Kesinlikle ISTANBUL...buram burak tarih kokuyor bu muhtesem sehir...ne kadar curcunali´da olsa...hicbirseye degismem..! :nazar:

kızlar gelip görmeniz lazım.gez dünyayı gör konyayı.istanbul,izmir,ankara,bursa,mersin,alanya,antalya,ısparta,afyon'u gördüm.ama inanın şehrimi kıyaslayamıyorum hiçbiyerle.en güzel yanı ne kapçak,ne şehir eşkıyası ne de buna benzer şeyler.inanın cuma namazı için camiye giden insanlar tezgahlarının üzerini örtüp gider ama hiçbişey olmaz.ha hırsızlık hiç mi olmuyo ya da adam öldürme mutlaka oluyo.ama çok az.her yerde parklar,piknik alanları,devasa alışveriş merkezleri.herşey bol ve ucuz.her keseye uygun şeyler bulabilirsiniz.sanayii gelişmiş işsizlik problemi çok çok az.tarım zaten biliyosunuz.trafik problemi hemen hemen hiç yok yeni yapılan yoolar kavşaklar,köprüler sayesinde.anlatmak yetmiyo.gelip görmeniz lazım.eminim hak vericeksiniz.sadece deniz yok.o da olsa burası cennet dicektim.küçük başkent yani.çok huzurlu.ha isteyen için eğlence mekanları da yok değil.her kesime hitap ediyo yani.ben en çok huzurunu seviyorum.ramazanda iftar vakti öyle bi sessizlik olur ki sanırsınız bu şehirde insan yaşamıyo.inanın başka bi şehirde yaşamak istemezdim.sadece görmediğim şehirleri bilemiyorum.belki burdan daha güzeldir

İstanbulu çok seviyorum...
İzmiri çok beğeniyorum...
Antalyaya bayılıyorum...
kararsızım yawww....
Şu an istanbuldayım ama :)

kesinlikle istanbul çok özledim ama 2 ay sonra gidiyoruz inşallah....

Tabiiki doğup büyüdüğüm yerde hayatıma devam etmek isterdim. KIRKLARELİ:eek:

aslında artvin olsa keşke ama çok uzak.amasra olabilir yada daha sade olarak erzincan.vuruldum valla erzincana.sazımı alırdım elime çalardım güzel kardeşklerimle.türkiyem olsunda nere olursa olsun yinede.ankarayıda seviyorum ama yaşamak zor yaa koştur koştur ne o öyle :KK43:

bnde istanbulda olmak isterdim şuan...hemde cookkkkkkkk :KK43:

ben adanayı seviyorum adanada yaşamaya devam

kesinlikle çanakkale. ilk geldiğim günden beri çok sefiyoom burayı. boşuna koca bulup burada kalmadık.:roflol: ama çanakkale olmasaydı izmir derdim.. 2. şehrim....

ayyy sana kesınlıkle katılıyorum ıkı kez canakkaleye gıttım harıka bır yer ya:lepi:ılerde okul bıtınce tayınımın oraya cıkmasını o kadar cok ısterım kı..:eek:
insanlarıda cok saygılılar sevdım ben
hatta 18 martta ordaydık arkadaslarla super bır atmosfer...degısık bır enerjısı var oranın tarıhınden dolayı olsa gerek..a.s

allahım ıns eger hayırlısıysa orda yasamayı nasıb eder:Saruboceq:

ben balıkesir konya ve bursa 3nün arasında tercih yapardım nişanlım nereye isterse yazabiliyor bu 3şehri yazacaz ama ben 3nüde çok istiyorum neyapacam gezip görenler sizce neresi daha güzel

kesinlikle sinop:sm_cool: kayseride güzel bi şehir ama denizi eksik :) ama sinop bambaşka...çok seviyorum :asigim:

kesinlikle izmir de yasamak isterdim ...izmir seni cok seviyorum :asigim:

fethiye fethiye fethiye ve de mümkünse köylerinde=)

aydin, mugla, canakkale arasinda kaldik :)

Son düzenleme:
bizde ilerde evlenince ege tarafinda yasamak istiyoruz

sevgilim ege tarafinda kücük bi sehir istedigini söyledi yani mugla, aydin veya canakkale

ama eger ben istersem balikesirde olabilirmis

balikesir akcaya gitmistim gercekten cok güzel biyer..

canakkalede tarihinden dolayi asik oldugum bi sehir orayi görmeyi cok istiyorum

ama simdilik aklimda mugla var internetten biraz resimlerine baktim harika görünüyo a.s

buarada bi arkadasimin sinoplu

spacinde sinopun resimleri vardi ordan bakmistim muhtesem biyer ya heryer yemyesil sonra deniz kenari göller, selale vs.

cennet gibi gercekten cok güzel bayilmistim o resimlere :)

X