Seçeneğiniz Olsa Hangi İlde Yaşamak Isterdiniz ?

Ege ya da akdeniz bölgesinde olan bi ilde yaşamak isterdim. Şöyyle deniz kenarında sessiz, sakin, kalabalık olmayan bir yer daha ne isterim ki :)

marmaris: hem sessiz yerleri ve koyları var. gecede eğlence dolu.

izmir ama kısa süreli istanbul un yeri her zaman ayrı

İstanbulu hiç bir ile değişmem :)

kesinlikle çanakkale. ilk geldiğim günden beri çok sefiyoom burayı. boşuna koca bulup burada kalmadık.:roflol: ama çanakkale olmasaydı izmir derdim.. 2. şehrim....

çanakkale benimde çok sevdiğim bir yer, insanları gayet medeni ve sıcak. dostlarım var orada... sakin aynı zamanda sosyal bir kent, avrupaya yakın olduğundanmıdır nedir gayet modern bir kent...
tatile çoğunlukla bozcaada ya gideriz şimle ve tabi çanakkale den geçeriz zaman zaman şehirde artur otelde konaklarız ben seviyorum şehri diye... yaşlanmaya başladğımızda kesinlikle çanakkale merkeze yakın deniz kenarında bir köye yerleşmeyi planlıyorum...tabi gelibolu da güzel özellikle aidlhan köyü:)))

Bolu'da yaşamak isterdim son kararıma göre galiba. kişi başı milli gelirin en yüksek olduğu ilimizmiş kendileri yaşam kolay olur o zaman diye düşündüm.. ama gönlüm izmir'de yatar her zaman

ben bolu luyum, bolu çok güzel bir şehirdir, bir pergel düşün ve pergelin sivri noktasını bolu merkeze koy etrafında dön şehrin her döndüğün yerde bir doğa güzelliği bulunmakta, gölcük, yedigöller, göynük, kartalkaya, gerede esentepe kayak merkezi, kçi kalesi, yaylaları vs.... kısacası güzeldir. AMMMMAAAAAAAAAAAA yaşanacak yer değildir söyleyeyim, skıcıdır, soğuktur ve sosyal yaşamı azdır. büyük şehirde yaşadıysa yaşaman zor olur....

eskişehirliyim ama istanbulu tek geçerim bi de evim olsa süper olurdu....

istanbulda yaşıyorum
iyikide istanbulda yaşıyorum çok seviyorum burayı

Ben muglada yasamak isterdim, halbuki hic gitmedim gormedim duymadim. Ne bileyim guzel bir memlekettir diye tahmin ediyorum.

memleketim ve şimdilik yaşadığım yer olan İzmir de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…