Seçeneğiniz Olsa Hangi İlde Yaşamak Isterdiniz ?

J

Juliet

Ziyaretçi
yani yaşam koşullarınızı kendinize göre ayarlayabilseyadiniz hangi şehri şecerdiniz :eek::eek::eek:

kesinlikle Ayvalık harika bi memleket suyu havası denizi .....

İstanbul İzmir Muğla Antalya bu tür şehirler asla olmazdı.

Ama kesin olarak Deniz kenarı olan ve bana huzuru her gün yeniden güneşle bnirlikte tattıran her hangi bir şehir olabilirdi:icecream:

şu an bulunduğum şehirde çok mutuluyum..
izmirimi bi yere değişmem ..

trabzon - rize - artvin üçlüsünden birinde :çok üzgünüm:
çok özledim memleketimi senağlama
nefret ediyorum bu lanet yerden benneyaptımki

denize sıfır turistik bir yerde yasamak isterdim çeşme olabilir mesela bide izmire yakın olması önemli tabi kaydirigubbakcemile5

amasra samsun sinop
karadenizzzzzzzzzzzzzzzzkesinlikle

kesinlikle çanakkale. ilk geldiğim günden beri çok sefiyoom burayı. boşuna koca bulup burada kalmadık.:roflol: ama çanakkale olmasaydı izmir derdim.. 2. şehrim....

ben balıkesire bağlı akçayda yaşamak isterdim... sessiz sakin bi yer olduğu için(tabi yaz aylarını saymazsak...) ama yazında güzel oluyor orası... cıvıl cıvıl...

keske turkiyemde yasasaydimda
bir karis yerinde yasasaydimm
buralar hicc cekilmiyorr
havasina suyuna hasretimm
memleketiminn

Turkiyem olsunda isterse obur ucu olsun......camurlu yollarina kurban olurum memleketimin,,,,keske suan ve son nefesime kadar vatanimda kalabilseydim.............cok gec artik......:çok üzgünüm:

karadeniz hangi sehri olursa olurdu trabzon rize giresun gibi.

memleketimde yaşamak isterdim elbette ama.istanbulda yaşam öyle zorki..o yüzden geri çekilirdim ama denizi olan bir ilde yaşamak isterdim....

kesinlikle ANKARA doğup büyüdüğüm şehir hiç bir yere değişmem.

İstanbuldan başka yer olmazmış gibi gelsede ailemle gittiğim her yer bana cennet birde huzur eksik olmasın yeter ki...

İzmirde yaşamak isterdim hayranım ben bu şehre:eek: keşke imkanım olsada oraya yerleşsem hihoyyyt

X