- 13 Eylül 2016
- 104
- 29
Ne yazık ki yeteneğe bakmıyor artık bu alan.
Ulusal bir kanala stajyer olarak girip bir buçuk sene çalıştım ilk kadro küçülmesinde sutlandim. Sonrasında bir yere kapağı attım ama uc kuruşa zamsiz eşek gibi çalıştırdılar bayramın ilk uc günü hep bendeydi nobt ne hikmetse...
Yeter artık kaç senedir emek veriyorum dediğim anda yine şut
Koskoca Erhan Karadagin tazminatını vermemek için işten çıkardılar yeteneğe bakilmiyor ne yazık ki.. bir sene işsiz kaldı Erhan Karadağ ile.
Ki o ulusal kanallarda da bizim gibi okullu uc kişiyi geçmezdi ya dayısı kose yazarıdır ya birinin sevgilisidir falan.
Hepsini geçtim kalıcı olsan bile basın kartı vermemek için ne hileler yaparlar sigortanın yaparlar ama asgariden yaparlar. Ve bunun karşılığı da torpilliler güzel haberler peşindeyken sen geç gündüz mesai yaparsın.
Anlıyorum mesleğin getirdiği zorluklar bunlar tabii.Fakat tanıdığım birkaç kişi daha var bizim lisemizden mezun olup şuan kanal kanal çalışan.Benim düşüncem sevdiğim bir iş varsa o işi sonuna kadar devam ettiririm.Eğer dil okursam iş bulana kadar çabalarım, atıldığım an yeniden iş ararım, yılmam.Aynı şekilde Rtv'de de.İşsiz kalmayı kimse istemez tabii ama bu zamanlarda kamuda çalışmayanların hiçbirinin zaten iş güvencesi yok.