- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
- Konu Sahibi gurtmingotam
-
Çok teşekkür ederim ablacımAslı'cım ellerine emeğine sağlıkYarışmada bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederim canımCanim ellerine sağlık sunumun herseyin cok istah açıcı basiralar dilerim
Çok sağol miniğimEllerine emeğine sağlık yine cok güzel bir sunum gerçekten
Başarılar diliyorum
Alalı 1 ay olacak canım mutfağımda sandalye yoktu tabure vardı çok merak ederek özenerek aldım ikisi 300₺ fazlasını etmiyor zaten tanesi 150 ye geldi internetten alacaktım da cesaret edemedim 100 ₺ idi Kargo filan aynı parayı bulacak diye oturup görerek almayı tercih ettim . Rahatlığına gelecek olursam sandalyeye yan oturursam bacağıma batıyor kenarı ama düz oturursam rahat yanigurtmingotam bişey soracağım birde
Sandalyeleridnen memnun musun bana öyle tavsiye ettiler ama rahatsız eder beni diye düşünüyorum nedense
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok güzel görünüyorBaşarılar diliyorum
Bende bir düzgün oturamayanlardqnim birde bel problemi için artık masada yemem gerekiyormuş yer sofrası yapıyoruz biz hep bana da batar gibi geldiAlalı 1 ay olacak canım mutfağımda sandalye yoktu tabure vardı çok merak ederek özenerek aldım ikisi 300₺ fazlasını etmiyor zaten tanesi 150 ye geldi internetten alacaktım da cesaret edemedim 100 ₺ idi Kargo filan aynı parayı bulacak diye oturup görerek almayı tercih ettim . Rahatlığına gelecek olursam sandalyeye yan oturursam bacağıma batıyor kenarı ama düz oturursam rahat yani
Benimde genelde belim ağrır ayakta durmadan ama düzgünce oturup belimi yaslayınca masaj etkisi oluyor sanki sert yaBende bir düzgün oturamayanlardqnim birde bel problemi için artık masada yemem gerekiyormuş yer sofrası yapıyoruz biz hep bana da batar gibi geldiondan sorudm :)) ama çok güzel duruyor
Teşekkür ederim canım senin sunumlar kadar güzel olamaz amaEllerine saglik canimsunum her zamanki gibi harika
Watsapdan buraya gecis yapinca az kalsin ses kaydi atiyodum cevapla butonuna uzun basarak
Yok olmuyo kafam gitti bi araTeşekkür ederim canım senin sunumlar kadar güzel olamaz ama ☺ Burda öyle ses kaydı oluyor mu ki
Aynen ne güzel olur seslenirdik birbirbirimize Türkü çığırırdım sizeYok olmuyo kafam gitti bi ara
Keske olsa ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?