- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi gurtmingotam
Yaa dimi keske Kazen boyle bi uygulama getire bilse siteyeAynen ne güzel olur seslenirdik birbirbirimize Türkü çığırırdım size ☺
Çok güzel olur da zor gibi sanki canımYaa dimi keske Kazen boyle bi uygulama getire bilse siteye
Yalniz BDV de sesli yorumlari dusunemiyorumÇok güzel olur da zor gibi sanki canım ☺
sasirdiniz galiba o kadar çok kadının sesli mesaj yolladiginda ki curcunayi dusunsenizeYalniz BDV de sesli yorumlari dusunemiyorum
Yalniz BDV de sesli yorumlari dusunemiyorum
Banların önü kesilmez bağırış çağırış çok fena olurdu vallasasirdiniz galiba o kadar çok kadının sesli mesaj yolladiginda ki curcunayi dusunsenizesavaş alani
Yazıyla bile yetiyor bir çoğu birde cen cen çenesi ile döverler vallasasirdiniz galiba o kadar çok kadının sesli mesaj yolladiginda ki curcunayi dusunsenizesavaş alani
Cingene kavgasi cikar vallasasirdiniz galiba o kadar çok kadının sesli mesaj yolladiginda ki curcunayi dusunsenizesavaş alani
Kizaaanmm kizaaammm bana bak hele diyeCingene kavgasi cikar valla
Kizaaanmm kizaaammm bana bak hele diye
Bence onu mune yapar en kibar uyarısını uapar sonra
Kazen de bagirarak ses atar hepinizi banliyorum ulen diye
Mune abla direk cimbizini tiklatirBence onu mune yapar en kibar uyarısını uapar sonra
Çok teşekkür ederim jennamEllerine sağlık canımSunumun da çok şık olmuş Yarışmada bol şanslar diliyorum.♥❤
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim jennam❤
Çok teşekkür ederim canıımEllerine saglik canimcim basarilar
Çok teşekkür ederimEline sağlık yarışmada başarılar