- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi gurtmingotam
Yaa dimi keske Kazen boyle bi uygulama getire bilse siteyeAynen ne güzel olur seslenirdik birbirbirimize Türkü çığırırdım size ☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa dimi keske Kazen boyle bi uygulama getire bilse siteyeAynen ne güzel olur seslenirdik birbirbirimize Türkü çığırırdım size ☺
Çok güzel olur da zor gibi sanki canımYaa dimi keske Kazen boyle bi uygulama getire bilse siteye![]()
Yalniz BDV de sesli yorumlari dusunemiyorumÇok güzel olur da zor gibi sanki canım ☺
sasirdiniz galiba o kadar çok kadının sesli mesaj yolladiginda ki curcunayi dusunsenizeYalniz BDV de sesli yorumlari dusunemiyorum![]()
Yalniz BDV de sesli yorumlari dusunemiyorum![]()
Banların önü kesilmez bağırış çağırış çok fena olurdu vallasasirdiniz galiba o kadar çok kadının sesli mesaj yolladiginda ki curcunayi dusunsenizesavaş alani
Yazıyla bile yetiyor bir çoğu birde cen cen çenesi ile döverler vallasasirdiniz galiba o kadar çok kadının sesli mesaj yolladiginda ki curcunayi dusunsenizesavaş alani
Cingene kavgasi cikar vallasasirdiniz galiba o kadar çok kadının sesli mesaj yolladiginda ki curcunayi dusunsenizesavaş alani
Kizaaanmm kizaaammm bana bak hele diyeCingene kavgasi cikar valla![]()
Kizaaanmm kizaaammm bana bak hele diye![]()
Bence onu mune yapar en kibar uyarısını uapar sonra
Kazen de bagirarak ses atar hepinizi banliyorum ulen diye![]()
Mune abla direk cimbizini tiklatirBence onu mune yapar en kibar uyarısını uapar sonra![]()
Çok teşekkür ederim jennamEllerine sağlık canımSunumun da çok şık olmuş
Yarışmada bol şanslar diliyorum.♥❤
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim jennam❤
Çok teşekkür ederim canıımEllerine saglik canimcim basarilar
Çok teşekkür ederimEline sağlık yarışmada başarılar![]()