- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık. . Mükemmel bi menü olmuş. . Hepsine bayılırım. . Sende bağımlı oldun dimi
Oy oy ooyyy eline koluna yüreğine sağlık beyticimm ay pardon Emiracım,neettin sennn
Teşekkürler paylaştığın için
Başarılar dilerim, çok güzel bir menü ve sofra olmuş. Ellerine saglik
Yakın olsan kapında bitmiştim
Ellerine sağlık
Yarışmanın sonlarına dogru belkiÇok teşekkür ederim canım sen de katilacak misin yarismaya yine?
Kıyamam ya tuh hamileymissin buyur gel canım beklerim
Yarışmanın sonlarına dogru belki
Cok sagol canım benim, insallah:))İnşallah canım seni de aramizda gormekten mutluluk duyarız :)
Ay bu ne kadar güzel bir menü olmuş ya bayıldım, bayıldım! Ben oruç tutamıyorum ama oruç tutan bir arkadaşımı iftara davet etmiştim, ona birebir bu menüyü yapacağım. Çok da anlaşılır bir dille anlatmışsınız, umarım sizin kadar güzel yaparım. Ha bir de lavaş yapamam ben muhtemelen, yufkayla yapsam aynı lezzeti yakalar mıyım? Ellerinize kollarınıza sağlık :)
Şekerim mm :)
Maşallah maşallah döktürmüşsün ellerine sağlık kesenize bereket
Orucun ilk saatleri ama olsada yesem dedim yani
Oyy beyti varsa bende varım
Ellerine saglık olsada yesek
Hiç hayır demem Allah razı olsun yemiş kadar oldumTeşekkürler canım buyur gel elcağızlarımla yapar yediririm
Canımm beğenmene çok sevindim
Marketlerde hazır lavaş oluyor onunla yapabilirsin veya yufkayla yapacaksan köfte çiğ iken yufkaya sarıp verev sekilde kesip öyle fırınlarsan daha iyi piser
Yaptığın zaman fotograf ve yorumlari da bekliyorum insallah tadını da begenirsiniz
Tamam dediklerinizi aynen yapacağım. Muhakkak yazarım, o telaşeden aklıma gelirse fotoğraf da çeker eklerim. :)
canimsin.Hiç hayır demem Allah razı olsun yemiş kadar oldum