- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
Hayirlisi diyelim ozaman :) yarismada basarilaar ❤Ayy teşekkür ederimmkorkmayın ya lütfen hiç belli olmuyor bu işler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi diyelim ozaman :) yarismada basarilaar ❤Ayy teşekkür ederimmkorkmayın ya lütfen hiç belli olmuyor bu işler :)
Beytin çıkmıyor aklımdan![]()
OlabilirAcaba konunun başına uyarı mi yazsam oruçlu olanlar ve hamileler bakmasın fotolara![]()
Ellerinize dağlık gercekten müthiş görünüyor bende bir ara yapacagım inşallahh çok begendimm![]()
Çok teşekkür ederimyaptiginizda tadiyla ilgili yorumlarinizi da beklerim :)
Cumartesı kardeşım gelecek ogun yapacağım sayenızde karar verdım yapacağım şftar soframı fotoları çektim
Ooo cok sevindim elinize saglik simdiden :)
İstersen kofteleri çiğ iken yufkaya sarip verev sekilde kesip öyle fırınla canım daha pratik olur. Lavaş yapmak baya oyalıyor çünkü insani :) valla yazın en güzel tatlı dondurma benceMenumu belirledim evet beyti sarması , yaprak satması sarmalardan gıttık ya neysesebzeli mercimek corbası palıcan közlemezi tatlı olrakda hazır bır tarlı alırım artık çalışacagım için yetiştiremem diye dusnuyorum hahayyy
![]()
Ellerinize sağlık harika görünüyor hepsi![]()
İstersen kofteleri çiğ iken yufkaya sarip verev sekilde kesip öyle fırınla canım daha pratik olur. Lavaş yapmak baya oyalıyor çünkü insani :) valla yazın en güzel tatlı dondurma bence![]()
Lavaşı marketten alacağım canım kavaşla daha guzel olur dıye dusunuyorum dediğinde guzel bır fıkır ayrıca tesekkur ederım haklısın meyvelı dondurma
Aaa evet o da güzel fikirmis :) ben tarifim iddiali olsun diye herseyi kendim yapmak istedim ama epey yorucu oldu. Hele de çocukla![]()
Ayy Allah bağışlasın cnm benım doğrudur ccocuk okunca çok zor ama bırıncısın emin ol![]()
Ay ağzından bal damlıyorinsallah hayırlısı ile gercekten birinci olurum çok istiyorum o duyguyu yaşamayı :)