- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
Hayirlisi diyelim ozaman :) yarismada basarilaar ❤Ayy teşekkür ederimm korkmayın ya lütfen hiç belli olmuyor bu işler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi diyelim ozaman :) yarismada basarilaar ❤Ayy teşekkür ederimm korkmayın ya lütfen hiç belli olmuyor bu işler :)
Beytin çıkmıyor aklımdan
OlabilirAcaba konunun başına uyarı mi yazsam oruçlu olanlar ve hamileler bakmasın fotolara
Ellerinize dağlık gercekten müthiş görünüyor bende bir ara yapacagım inşallahh çok begendimm
Çok teşekkür ederim yaptiginizda tadiyla ilgili yorumlarinizi da beklerim :)
Cumartesı kardeşım gelecek ogun yapacağım sayenızde karar verdım yapacağım şftar soframı fotoları çektim
Ooo cok sevindim elinize saglik simdiden :)
İstersen kofteleri çiğ iken yufkaya sarip verev sekilde kesip öyle fırınla canım daha pratik olur. Lavaş yapmak baya oyalıyor çünkü insani :) valla yazın en güzel tatlı dondurma benceMenumu belirledim evet beyti sarması , yaprak satması sarmalardan gıttık ya neysesebzeli mercimek corbası palıcan közlemezi tatlı olrakda hazır bır tarlı alırım artık çalışacagım için yetiştiremem diye dusnuyorum hahayyy
Ellerinize sağlık harika görünüyor hepsi
İstersen kofteleri çiğ iken yufkaya sarip verev sekilde kesip öyle fırınla canım daha pratik olur. Lavaş yapmak baya oyalıyor çünkü insani :) valla yazın en güzel tatlı dondurma bence
Lavaşı marketten alacağım canım kavaşla daha guzel olur dıye dusunuyorum dediğinde guzel bır fıkır ayrıca tesekkur ederım haklısın meyvelı dondurma
Ellerine sağlık ,başarılar dilerim..
Aaa evet o da güzel fikirmis :) ben tarifim iddiali olsun diye herseyi kendim yapmak istedim ama epey yorucu oldu. Hele de çocukla
Ayy Allah bağışlasın cnm benım doğrudur ccocuk okunca çok zor ama bırıncısın emin ol
Ay ağzından bal damlıyor insallah hayırlısı ile gercekten birinci olurum çok istiyorum o duyguyu yaşamayı :)