• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamur İşleri Sebit mantisi(yaglamada deniliyor)-Resimli

hayatim sen buyuk boyutundan almissin sanirim seninkinden burdada var ben onun bir kucugu aliyorum yemek tabagi kadar oluyor ama seninkilerlede olur illa elde acman gerekmez :oklava:lavasla gercekten super oluyor bir dene bak bende senin beytini yapcam ama ne zaman yaparim bilmiyorum sebitten sonra biraz ara vermem lazim boyle tatlara ay sebiti hergun o,sa yerim ya cokacimcoookcokacimcoook

evet canim ya ben buyuk boyut aldim cunku kucugu yoktu ,artik bidakine kucuk buluram alirim ,buyuklede yapilabilir nasil olsa ayni tat,
sen benim beytiyi yap ,bende senin mantiyi, tabi aradan zaman gecsin hepimiz ust uste yaptik ,rejime simdilik aynen devammm

sympathique guldurdun kiz beni.... :))
yazdigim her soruya tesekkur etmissin sanirim seninde aklina takilan seylerdi :))))))))))))))

ne guluyon gizzz bana
napim prenses konuyu acmis sende benim sorcagim sorulari coktan sormusun ,eh iste ben zahmet etmedim sormaya sen sormusun parmaklarina saglik canim ,oyuzden tesekkur ettim bendesırnaşık şey

Off off nefis görünyo canım ya,kendimi lokantada hissettim maşallah döktürmüşsün eline sağlık..:):):)
$59232.jpg :46:

benimde hiç tatmadığım ama internette tarifini görüp acaba yapsammı dediğim bir tarif. ben hamurla uğraşmak istemiyordum,lavaş iyi fikir yapayım bu haftasonu özene bezene. eşim kayseride okuduğu için kesin bilir bu yemeği. hem şaşırır hemde sevinir :56:

ben cevap yazana kadar sen yapip afiyetle yemissindir canim evet o domatesler sosu icin ben dogranmis konserve domates kullaniyorum tarifte yaziyor zaten.:34:

Back