Bugün genetik test sonucunu aldım , sağlıklı ve kız.
Böyle cinsiyet falan öğrenince kaybettiğimin insan olduğu dank etti kafama ,meğer ben ne kadar duygusuzmuşum. Gözumde canlanıyor kızım. Ne zormuş. Allah kimseye yaşatmasın. Kime benzerdi acaba babasının eskiden upuzun sağlıklı lüle lüle saçları vardı belki ondan saçlarını alırdı , beyaz ten ikimizde de var , boy kesin uzun ,gözler kahveye kayan ela olurdu, burnu hem babaya hem bana benzerse korkunç hem geniş hem gargamel, birimize çekseydi kabul edilebilirdi. En çokta kokusunu merak ediyorum. Canım kızım. Çok üzgünüm onu tutamadım karnımda. 9 ay taşıyamadım. Üzerinde hiçbir hakkım yok. Çok üzgünüm.
Kortizon kullandım benzer bişey galibaMerhaba herkese .Allah hepimize yardımcı olsun kalbimizi ferahlatsın inşallah
Gebeliğinde prednol 4 mg(steroid)kullanan oldu mu?ya da tanıdığı birisi olan var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim
Peki hamilelik öncesinde ve hamilelik boyunca mı kullandınız?Kortizon kullandım benzer bişey galiba
Hamilelikte kullandım sadece benimki 8 haftalık kalbi durdu daha ne kadar kullanacaktim bilemiyorumPeki hamilelik öncesinde ve hamilelik boyunca mı kullandınız?
Çok soru soruyorsam kusura bakmayın
Hepimiz umutla bekliyoruz işte
Anladım çok geçmiş olsun sebepsiz seninki de değil mi?Benimde 3 düşüğüm oldu .Peki hamileliğinde başka neler kullandın ve diyet yaptın mı?Hamilelikte kullandım sadece benimki 8 haftalık kalbi durdu daha ne kadar kullanacaktim bilemiyorum
Diyet yapmadım , clexane 0.6 yi 2 doz kullanınca yeter dedi dr zaten öyle çok yeşil sebze yiyen bi insan değilim özel olarak dikkat etmedim. Şimdi tüp bebek deniyoruz pgt ile önümüzdeki ay transfer var bakalım bu benim son denemem olacakAnladım çok geçmiş olsun sebepsiz seninki de değil mi?Benimde 3 düşüğüm oldu .Peki hamileliğinde başka neler kullandın ve diyet yaptın mı?
Çok geçmiş olsun Allahım güldürsün bizleri ilk düşüğünmü?Diyet yapmadım , clexane 0.6 yi 2 doz kullanınca yeter dedi dr zaten öyle çok yeşil sebze yiyen bi insan değilim özel olarak dikkat etmedim. Şimdi tüp bebek deniyoruz pgt ile önümüzdeki ay transfer var bakalım bu benim son denemem olacak
5Çok geçmiş olsun Allahım güldürsün bizleri ilk düşüğünmü?
9 sebepsiz düşükler sonrası sağlıklı Doğum yapanlar var.umudunu kaybetme canım,herşeyin bir sebebi var.
Bana da aynisini dedilerBiz tüp bebek istiyoruz diye gittik bi kaç yere gerek yok dusecegı varsa yine düşer sizin sorununuz hamile kalamamak değil dediler
Cok Şükür almissin bebegini kucagina, ne yapıldı dusuklerden sonra onlem olarak,arkadaşlar merhaba bende iki kayıp sonrası kurtaj oldum.kan pihtilasmasi dan suphelenmistik ama çıkmadı genetik diğer tahliller hiç bişey yok.tekrar hamileliğimde ne yapılabilir korkuyorum artik
2. dusugumden sonra tum testler yapildi sonuclar temiz cikti.3. gebelikte onlem olarak igne basladik o da dustu. son gebeligimde de kan sulandirici igne kullandim bu defa cok şükür aldik kucagimiza.yani sebep bulunamadi.farkli bisey de uygulamadim.zaten tekarlayan dusuklerin yuzde 50sinin sebebi yok demisti doktorum.sabretmek lazim insallah sizlere ısteyen herkese de nasip olurCok Şükür almissin bebegini kucagina, ne yapıldı dusuklerden sonra onlem olarak,
bende ki de aynı durum,testler temiz çıktı şükür,aynı şey bana da söylendi,%50 neden yok dendi,,ilk kullandığın iğne neydi,ikinci neydi,ikisi de kan sulandırıcı iğne değilmiydi2. dusugumden sonra tum testler yapildi sonuclar temiz cikti.3. gebelikte onlem olarak igne basladik o da dustu. son gebeligimde de kan sulandirici igne kullandim bu defa cok şükür aldik kucagimiza.yani sebep bulunamadi.farkli bisey de uygulamadim.zaten tekarlayan dusuklerin yuzde 50sinin sebebi yok demisti doktorum.sabretmek lazim insallah sizlere ısteyen herkese de nasip olur
ikisi de hibor 3500 kan sulandirici.ama igne kullanmasam da ayni sonucubende ki de aynı durum,testler temiz çıktı şükür,aynı şey bana da söylendi,%50 neden yok dendi,,ilk kullandığın iğne neydi,ikinci neydi,ikisi de kan sulandırıcı iğne değilmiydi
Yani evet iğne sonuca götürseydi,3.gebelikte de faydalı olurdu bence de,ikisi de hibor 3500 kan sulandirici.ama igne kullanmasam da ayni sonucu
alacakmisim diye dusunuyorum.risk alamadim tabi
amin insallah sizlerde guzel haberler alirsinizYani evet iğne sonuca götürseydi,3.gebelikte de faydalı olurdu bence de,
Çok şükür nasip olmus,darısı bizlere olsun inşAllah, sağolasın cevaplar için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?