Bende de elle tutulur sebeb yok şuan. Sebepsiz yani. İlk denemem negatif oldu,muhtemelen embriyonik genetik kaynaklı. Ekim ayında ikinci deneme için görüşmelerime başlayacağım doktorumla biraz ara verdim mental olarak toparlanmak hazır hissetmek için. İrenbe de Alper BİLER de tedavi oluyorum bende. Memnunum kendisinden aklımda ona dair bir şüphe olmadı şükür. Tavsiye ederim genel olarak merkezden de memnunum ben. 1 senedir oradayım ters bireylerini hiç görmedim. Özel olarak istediğimde doktoruma soru sorup ulaşabiliyorum da. Soru sormak istersen eğer elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Evet Ümit hanımı da çok duyuyorum. Aslında ilk rahim filmim İrenbe Alper Biler de çekilmişti.
Onu da değendirebilirim ama özellikle sebepsiz interfiliteyi detaylı değerlendirebilecek bir doktora ihtiyacım var sanırımçokkk teşekkür ederim..
Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin evladınızı
Merhaba, ben kesinlikle uzak durmanız gereken yeri söyleyeceğim. Orası da TAVMERGEN. Umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz.Merhaba,
33 yaş, 2 başarısız tüp bebek denememden sonra doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Şuan Volkan Emirdar’da tedavi görüyorum, aslında güveniyorum da kendisine fakat sanki bir şey var ve eksik bakılıyor hissi doğdu artık.
5AA, 5BA, embriyo yapıştırıcı hiçbir şekilde tutunma olmuyor.
2 Hsg, 1 histeroskopi geçirdim. Rahim, tüpler, sperm, embriyolar, hormon değerlerim her şeyim çok yolunda.
Sebepsiz interfitilite için İzmir de önerebileceğiniz doktorlara ihtiyacım var.
Bu yoruma yuzde bir milyon katiliyorumMerhaba, ben kesinlikle uzak durmanız gereken yeri söyleyeceğim. Orası da TAVMERGEN. Umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz.
Çok teşekkür ederim. Doktorumla görüştükten sonra bir kez daha onunla denemeye karar verdim.. umarım güzel sonuçlanır fakat Alper bey benim de ikinci alternatifim olacak sanırım.. umuyorum en kısa zamanda siz de sonucunuzu alırsınızBende de elle tutulur sebeb yok şuan. Sebepsiz yani. İlk denemem negatif oldu,muhtemelen embriyonik genetik kaynaklı. Ekim ayında ikinci deneme için görüşmelerime başlayacağım doktorumla biraz ara verdim mental olarak toparlanmak hazır hissetmek için. İrenbe de Alper BİLER de tedavi oluyorum bende. Memnunum kendisinden aklımda ona dair bir şüphe olmadı şükür. Tavsiye ederim genel olarak merkezden de memnunum ben. 1 senedir oradayım ters bireylerini hiç görmedim. Özel olarak istediğimde doktoruma soru sorup ulaşabiliyorum da. Soru sormak istersen eğer elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Duymamıştım hiç mutlaka inceleyeceğimMerhaba ben 12 yil sonra serife dikayak doktorumla evladima kavuştum instagrami var bakabilirsiniz.. işinin ehli ve o kadar sicak kanli ki kosulsuz güven veriyor Allah bin kere razi olsun ondan
Açıkçası sebebini bilmiyorum ama orayı hiç düşünmedim zaten, hissel heralde :)Merhaba, ben kesinlikle uzak durmanız gereken yeri söyleyeceğim. Orası da TAVMERGEN. Umarım en kısa zamanda bebeğinize
Çok teşekkürler tez zamanda size de nasip olsun insallahDuymamıştım hiç mutlaka inceleyeceğimAllah sağlıklı, mutlu ömür versin evladınıza size
Merhaba, benim arkadaşım Volkan Bey'le hamile kaldı birkaç denemeden sonra. Onunki de sebepsizdi. Umarım sizin de bu kez olur.Çok teşekkür ederim. Doktorumla görüştükten sonra bir kez daha onunla denemeye karar verdim.. umarım güzel sonuçlanır fakat Alper bey benim de ikinci alternatifim olacak sanırım.. umuyorum en kısa zamanda siz de sonucunuzu alırsınız
Çok teşekkür ederim, ne güzel motivasyon olduMerhaba, benim arkadaşım Volkan Bey'le hamile kaldı birkaç denemeden sonra. Onunki de sebepsizdi. Umarım sizin de bu kez olur.
Rica ederim. Ben de size teşekkür ederim. Güzel haberlerinizi bekliyorum o halde :))Çok teşekkür ederim, ne güzel motivasyon olduumarım siz ve çabalayan herkes de en kolay yoldan sonuca ulaşır..
Fiyat bilgisi verebilir misiniz? Histeroskopi filan da yapıyor ne kadara yapıyor acabaMerhaba ben 12 yil sonra serife dikayak doktorumla evladima kavuştum instagrami var bakabilirsiniz.. işinin ehli ve o kadar sicak kanli ki kosulsuz güven veriyor Allah bin kere razi olsun ondan
Ben bir sene once dogum yaptim fiyatlar çok değişmiştir ayrica histereskopi de olmadimFiyat bilgisi verebilir misiniz? Histeroskopi filan da yapıyor ne kadara yapıyor acaba
Neden tavmergen kotu? Tecrubeninizi paylasirmisiniz lutfen. ben orda 1 kez denedim negatif simdi ikincide tereddutteyim. spesifik bisey yasamadim ama his sadeceMerhaba, ben kesinlikle uzak durmanız gereken yeri söyleyeceğim. Orası da TAVMERGEN. Umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz.
İki negatif transfer geçirdim bu merkezde. Özellikle temmuzdaki ikinci transferim sırasında pek çok olumsuzluk yaşadım. Anlatıyorum.Neden tavmergen kotu? Tecrubeninizi paylasirmisiniz lutfen. ben orda 1 kez denedim negatif simdi ikincide tereddutteyim. spesifik bisey yasamadim ama his sadece