Sebepsiz İnterfitilite-İzmir Doktor Önerisi

İki negatif transfer geçirdim bu merkezde. Özellikle temmuzdaki ikinci transferim sırasında pek çok olumsuzluk yaşadım. Anlatıyorum.

Şimdi şöyle ki bir kere söyledikleri saate sadık kalmadılar. (bana 14:00 denilen transfer 15:30'da yapıldı ve asla bir özür ve açıklama yoktu) ki bu özellikle transfer öncesinde oldukça önemli bir konu. Hem stres altında olmaktan dolayı hem de sıkışık olunması gerektiği için çok rahatsız edici bir duruma neden oldu. Onun dışında ameliyathanedeki hemşirelerin ciddiyetsiz tavırları yine benim rahatsız olduğum konuların içinde. Ama en önemlisi doktora ve embriyologlara bir şey sorduğunuzda (yumurta toplama ve ilk transferden de aynı tavır vardı) sanki biz mağarada yaşıyormuşuz da hiçbir şey anlamayacakmışız gibi geçiştiren ve inandırıcı olmayan cevapları da cabası. Temmuzdaki ikinci transferim sonrasında doktorun yanımıza gelmeye tenezzül etmeyip ilaçları ve dikkat edilecek şeyleri kağıda yazıp göndermesi de bence normal değildi. Test tarihimde de hiç arayıp ne oldu sonucunuz diye sormadılar mesela. Ama google'a yaptığım yorumdan sonra anında arayıp neden böyle bir yorumda bulunduğumu sorabildiler. Ardından Ayşin Hanım aradı artık nasıl bir panik yaşadılarsa. Tüm bunların dışında yine araştırın bu merkezde genellikle 3. gün embriyosu transferi yapılıyor. Bu bile laboratuvarlarının durumunu az çok belli ediyor. Biz resmen kör gibiydik süreç içinde. Bahçeci'de her şeye yeniden başlayınca gerçekten nasıl bir yerde 1 senemizi kaybetmişiz dedik eşimle.
cok gecmis olsun. ya evet boyle birkad kotu yorumla karsilastim hatta az once tum google yorumlarini okudum bence iyi olan yorumlarin cogu sahte. benim doktorum tavmergenin kendi doktoru degil ama icimde bir his var birseyler ozensiz yapildi sanirim. yumurta toplamadan 1 gun sonra arayip dollenmedi dediler kapattilar. doktorumada tum ucreti odedim ben hersey dahil. doktorumda sagolsun 2 gun aramadi en son ben aradim ulastim. icime sinmeyen birseyler var ama ilkindede doktor degistirmistim yine degistirirsem her gectigim doktor ilkini savsaklar diye de korkuyorum. bilemiyorum kafam cok karisik ne yapsam

cok gecmis olsun. ya evet boyle birkad kotu yorumla karsilastim hatta az once tum google yorumlarini okudum bence iyi olan yorumlarin cogu sahte. benim doktorum tavmergenin kendi doktoru degil ama icimde bir his var birseyler ozensiz yapildi sanirim. yumurta toplamadan 1 gun sonra arayip dollenmedi dediler kapattilar. doktorumada tum ucreti odedim ben hersey dahil. doktorumda sagolsun 2 gun aramadi en son ben aradim ulastim. icime sinmeyen birseyler var ama ilkindede doktor degistirmistim yine degistirirsem her gectigim doktor ilkini savsaklar diye de korkuyorum. bilemiyorum kafam cok karisik ne yapsam
Ben ilk yumurta toplama ve ilk transfer sırasında da içime sinmeyen bir şeyler hissetmiştim. Ben de sizin gibi dışarıdan takipli hastaydım. (Yaşadığım yerde tüp bebek merkezi yok.) Doktorum takibini yapmıştı ve beni oraya yönlendirmişti. İlk negatifteki umursamazlık ve baştan savma bir sene sonraki transferimde iyice kendini gösterdi. Dondurulmuş tek embriyom orada olmasaydı asla bir daha önünden geçmezdim. Dediğim gibi şimdi İstanbul Fulya Bahçeci'de en baştan başladım ve kalite ve muamele farkını şimdi çok iyi anlıyorum. Bence iyice araştırın, hem vakit hem de maddi kayıp bu süreçte insanı daha sa strese sokuyor. İzmir'de İrenbe'yi çok övüyorlar. Bir araştırın isterseniz.

Ben ilk yumurta toplama ve ilk transfer sırasında da içime sinmeyen bir şeyler hissetmiştim. Ben de sizin gibi dışarıdan takipli hastaydım. (Yaşadığım yerde tüp bebek merkezi yok.) Doktorum takibini yapmıştı ve beni oraya yönlendirmişti. İlk negatifteki umursamazlık ve baştan savma bir sene sonraki transferimde iyice kendini gösterdi. Dondurulmuş tek embriyom orada olmasaydı asla bir daha önünden geçmezdim. Dediğim gibi şimdi İstanbul Fulya Bahçeci'de en baştan başladım ve kalite ve muamele farkını şimdi çok iyi anlıyorum. Bence iyice araştırın, hem vakit hem de maddi kayıp bu süreçte insanı daha sa strese sokuyor. İzmir'de İrenbe'yi çok övüyorlar. Bir araştırın isterseniz.
evet orayada bi bakiyim olmazsa. doktorumu degistirmek durumunda kalicam oyle bir durumda da o zaman. Bir de ben yurt disindayim gelip gidemiyorum. simdi 2. kez ayni doktora gidersem vitaminlerim herseyim yanimda tekrar direk gider gitmez muayene olmadan baslayabilirim. Funda gode ile gorustum muayene etmeden baslatmiyor tabiki. Anlicaginiz aklim cok karisik biraz daha dusunup bi yol izlicem bakalim hayirlisi :) Bu arada surecin en basinda bende bahceci fulyaya gitmistim son anda baska bir tanidik doktor buldum ona gittim. kismet. Fulyada oturuyordum onceden.
onlar ota jinemedle calisiyorlar diye biliyorum. Oraninda embriyologlari cok iyiymis o yuzden orda bir cok tup bebek doktoru klinigi var yakinda. Umarim basarili olur insallah allah saglikla kucaginiza almayi nasip eder.

Çok teşekkür ederim. Aynı şekilde sizin de en kısa sürede sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı dilerim.
Ama dediğim gibi lütfen iyi araştırın. Buradaki üyelerin yazdıkları bence çok yararlı oluyor. Onlardan da fikir edinin ve sizin için en doğru kararı verin. 🙏🏻 Her şey gönlünüze göre olsun.

Bende de elle tutulur sebeb yok şuan. Sebepsiz yani. İlk denemem negatif oldu,muhtemelen embriyonik genetik kaynaklı. Ekim ayında ikinci deneme için görüşmelerime başlayacağım doktorumla biraz ara verdim mental olarak toparlanmak hazır hissetmek için. İrenbe de Alper BİLER de tedavi oluyorum bende. Memnunum kendisinden aklımda ona dair bir şüphe olmadı şükür. Tavsiye ederim genel olarak merkezden de memnunum ben. 1 senedir oradayım ters bireylerini hiç görmedim. Özel olarak istediğimde doktoruma soru sorup ulaşabiliyorum da. Soru sormak istersen eğer elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Hayırlısı olsun cnm umarım sonuca ulasmissinizdr pozitif i görmüşsündur. Alper beyi düşünüyorum bende tavsiye eder misiniz bana. Tavsiye verebir misin İrenbe için hangi doktora görünmeliyim. Ümit hanım ve Alper bey arasında kaldim

Bende de elle tutulur sebeb yok şuan. Sebepsiz yani. İlk denemem negatif oldu,muhtemelen embriyonik genetik kaynaklı. Ekim ayında ikinci deneme için görüşmelerime başlayacağım doktorumla biraz ara verdim mental olarak toparlanmak hazır hissetmek için. İrenbe de Alper BİLER de tedavi oluyorum bende. Memnunum kendisinden aklımda ona dair bir şüphe olmadı şükür. Tavsiye ederim genel olarak merkezden de memnunum ben. 1 senedir oradayım ters bireylerini hiç görmedim. Özel olarak istediğimde doktoruma soru sorup ulaşabiliyorum da. Soru sormak istersen eğer elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Hayırlısı olsun cnm umarım sonuca ulasmissinizdr pozitif i görmüşsündur. Alper beyi düşünüyorum bende tavsiye eder misiniz bana. Tavsiye verebir misin İrenbe için hangi doktora görünmeliyim. Ümit hanım ve Alper bey arasında kaldim

Merhaba,
33 yaş, 2 başarısız tüp bebek denememden sonra doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Şuan Volkan Emirdar’da tedavi görüyorum, aslında güveniyorum da kendisine fakat sanki bir şey var ve eksik bakılıyor hissi doğdu artık.
5AA, 5BA, embriyo yapıştırıcı hiçbir şekilde tutunma olmuyor.
2 Hsg, 1 histeroskopi geçirdim. Rahim, tüpler, sperm, embriyolar, hormon değerlerim her şeyim çok yolunda.
Sebepsiz interfitilite için İzmir de önerebileceğiniz doktorlara ihtiyacım var.
Merhaba, Prof. Mehmet Güney'i araştırmanızı ve bir kez yüz yüze görüşmenizi tavsiye ederim.

Merhaba doktor Nurettin Ersöz inceyi de araştırabilirsiniz. Kendi muayenehanesi var. İşlemleri tavmergende bizzat kendisi yapıyor. Sürecin tamamında doktora ulaşıp bilgi alabiliyorsunuz. Çok ilgili ve anlayışlı. Benim de doktorum.

Son düzenleme:
X