Sebepsiz İnterfitilite-İzmir Doktor Önerisi

cok gecmis olsun. ya evet boyle birkad kotu yorumla karsilastim hatta az once tum google yorumlarini okudum bence iyi olan yorumlarin cogu sahte. benim doktorum tavmergenin kendi doktoru degil ama icimde bir his var birseyler ozensiz yapildi sanirim. yumurta toplamadan 1 gun sonra arayip dollenmedi dediler kapattilar. doktorumada tum ucreti odedim ben hersey dahil. doktorumda sagolsun 2 gun aramadi en son ben aradim ulastim. icime sinmeyen birseyler var ama ilkindede doktor degistirmistim yine degistirirsem her gectigim doktor ilkini savsaklar diye de korkuyorum. bilemiyorum kafam cok karisik ne yapsam

Ben ilk yumurta toplama ve ilk transfer sırasında da içime sinmeyen bir şeyler hissetmiştim. Ben de sizin gibi dışarıdan takipli hastaydım. (Yaşadığım yerde tüp bebek merkezi yok.) Doktorum takibini yapmıştı ve beni oraya yönlendirmişti. İlk negatifteki umursamazlık ve baştan savma bir sene sonraki transferimde iyice kendini gösterdi. Dondurulmuş tek embriyom orada olmasaydı asla bir daha önünden geçmezdim. Dediğim gibi şimdi İstanbul Fulya Bahçeci'de en baştan başladım ve kalite ve muamele farkını şimdi çok iyi anlıyorum. Bence iyice araştırın, hem vakit hem de maddi kayıp bu süreçte insanı daha sa strese sokuyor. İzmir'de İrenbe'yi çok övüyorlar. Bir araştırın isterseniz.

evet orayada bi bakiyim olmazsa. doktorumu degistirmek durumunda kalicam oyle bir durumda da o zaman. Bir de ben yurt disindayim gelip gidemiyorum. simdi 2. kez ayni doktora gidersem vitaminlerim herseyim yanimda tekrar direk gider gitmez muayene olmadan baslayabilirim. Funda gode ile gorustum muayene etmeden baslatmiyor tabiki. Anlicaginiz aklim cok karisik biraz daha dusunup bi yol izlicem bakalim hayirlisi :) Bu arada surecin en basinda bende bahceci fulyaya gitmistim son anda baska bir tanidik doktor buldum ona gittim. kismet. Fulyada oturuyordum onceden.
onlar ota jinemedle calisiyorlar diye biliyorum. Oraninda embriyologlari cok iyiymis o yuzden orda bir cok tup bebek doktoru klinigi var yakinda. Umarim basarili olur insallah allah saglikla kucaginiza almayi nasip eder.

Çok teşekkür ederim. Aynı şekilde sizin de en kısa sürede sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı dilerim.
Ama dediğim gibi lütfen iyi araştırın. Buradaki üyelerin yazdıkları bence çok yararlı oluyor. Onlardan da fikir edinin ve sizin için en doğru kararı verin. Her şey gönlünüze göre olsun.

Hayırlısı olsun cnm umarım sonuca ulasmissinizdr pozitif i görmüşsündur. Alper beyi düşünüyorum bende tavsiye eder misiniz bana. Tavsiye verebir misin İrenbe için hangi doktora görünmeliyim. Ümit hanım ve Alper bey arasında kaldim

Hayırlısı olsun cnm umarım sonuca ulasmissinizdr pozitif i görmüşsündur. Alper beyi düşünüyorum bende tavsiye eder misiniz bana. Tavsiye verebir misin İrenbe için hangi doktora görünmeliyim. Ümit hanım ve Alper bey arasında kaldim

Merhaba, Prof. Mehmet Güney'i araştırmanızı ve bir kez yüz yüze görüşmenizi tavsiye ederim.

Merhaba doktor Nurettin Ersöz inceyi de araştırabilirsiniz. Kendi muayenehanesi var. İşlemleri tavmergende bizzat kendisi yapıyor. Sürecin tamamında doktora ulaşıp bilgi alabiliyorsunuz. Çok ilgili ve anlayışlı. Benim de doktorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…