Eğer ki tüpler sonradan kapalı ise yani dış etkenlerle genelde açılıyormuş rahim filminde benim rahim filmim korkunçtu açılmadı tabiki de bir de tüplerin kapalı olması doğuştan gelen bir durummuş ameliyat bir seçenek olabilir dedi bazı doktorlar ama rahmin zarar görme durumu olduğu için tüp bebek yapmanın daha doğru ve kolay olduğuna karar verdik maaleseftuplerin kapali olmasinda nasil bir mucadele verdigini anlamadim rahim filmi esnasinda aciliyo siz niye bu konuda zorlandiniz
yaa anladim cnmm baya zorlu surecmis Allah yardimcin olsun insallah tesekkur ederim cvp icinEğer ki tüpler sonradan kapalı ise yani dış etkenlerle genelde açılıyormuş rahim filminde benim rahim filmim korkunçtu açılmadı tabiki de bir de tüplerin kapalı olması doğuştan gelen bir durummuş ameliyat bir seçenek olabilir dedi bazı doktorlar ama rahmin zarar görme durumu olduğu için tüp bebek yapmanın daha doğru ve kolay olduğuna karar verdik maalesef
Merhaba ben yıllarca sebepsiz infertilite adı altında tedavi gördüm ama Dr değiştirdim ve ilk denememde gebe kaldım kızım şimdi 6aylık olduarkadaslar varmi aranizda sebepsiz interfelite olup ilk tup bebek denemesinde pozitif sonuc alan
yaa ne guzel masallahMerhaba ben yıllarca sebepsiz infertilite adı altında tedavi gördüm ama Dr değiştirdim ve ilk denememde gebe kaldım kızım şimdi 6aylık oldu
8 sene sonra kavuştum bende ilk devlet süreci sonra özelyaa ne guzel masallahkac yildir igrasiyodun cnm ben 7 yildir ugrasiyom ozeldemi yaptirdin tup bebegi
Allah hepimizin sınavını kolaylaştırsınyaa anladim cnmm baya zorlu surecmis Allah yardimcin olsun insallah tesekkur ederim cvp icin
8 sene sonra kavuştum bende ilk devlet süreci sonra özel
Sebebsiz değilim :)
Tüpler tıkalı
Pcoslu
Hatta kalitesiz yumurtayla 3. Gün embrıyosu
Sigara kullanan 32 yaş
bunca problemle ilk deneme de pozitif sonucu gördüm
Aminne guzel yaa boyle umut dolu hikayeler dinlemek Rabbim kucagina almayida nasip etsin ❤❤
Allah razi olsun saolun ❤❤Amin
Allah seni hasretine kavuştursun
Kaybınız için üzüldüm benim de ilk denemede tuttu fakat 9.haftada kaybettim ben deBenim de ilk denemem de tuttu canım sebepsiz interfeliteydi ama 15.haftada kaybettim inşaallah seninki tutar ve çok güzel ilerler herşey
Çok teşekkürTüp bebekte böyle bir şey olabileceğini bilmiyordum ben asilama denedim mfk kullandım olmadı dr lar bize artık tüp bebek diyor ben de araştırmak için geldim tüp bebek konusuna çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım tez zamanda en kolay yoldan hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz
oyyy masallahne guzel ne kadar zmn sonra oldu cnm sebepsiz interfelitemiydi sizinkide
cok mutlu oldum adiniza Allah bagislasin tesekkur ederim cevabiniz icin umut oldunuz bana hepiniz Allah razi olsun ❤❤Evet sebepizdi. Hiç sorun olmamasına rağmen 10 sene olmadı. Farklı doktorlara gittik hepside aynısını söyledi hiç bir sorun yok. Şükür tüp bebekle ilk seferde hamile kaldım.
5nci gün dondurulmuş pgtli embriyo transfer edildi 1 tane.
cok mutlu oldum adiniza Allah bagislasin tesekkur ederim cevabiniz icin umut oldunuz bana hepiniz Allah razi olsun ❤❤
Bizimde 2 senedir sebepsizce eşimin de benimde değerler hormonlar vs normaldi. İlk tüp bebek denemesinde gebelik oldu suan 13 haftalıkarkadaslar varmi aranizda sebepsiz interfelite olup ilk tup bebek denemesinde pozitif sonuc alan
Allah kucagima almayida nasip etsin cmmm ne guzel ilk denemede tutmusBizimde 2 senedir sebepsizce eşimin de benimde değerler hormonlar vs normaldi. İlk tüp bebek denemesinde gebelik oldu suan 13 haftalık
Umitvar olun beslenmenize dikkat edin. Sebepsiz infertilite varsa bir sorun gorunmuyorsa,tupbebek ile gebelik şansı daha yüksek oluyor.Allah kucagima almayida nasip etsin cmmm ne guzel ilk denemede tutmus
Düşükten sonra patalojiye yolladık biz temiz çıktı tekrardan yapmayı düşünüyorum ama okadar zor bir aşama ki gücüm yok gibi geliyor artıkKaybınız için üzüldüm benim de ilk denemede tuttu fakat 9.haftada kaybettim ben degenetiğe filan göndermiş miydiniz embriyonuzu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?