Sebepsiz interfelite olup ilk tüp bebek denemesinde pozitif sonuc alan varmi aranizda

tuplerin kapali olmasinda nasil bir mucadele verdigini anlamadim rahim filmi esnasinda aciliyo siz niye bu konuda zorlandiniz
Eğer ki tüpler sonradan kapalı ise yani dış etkenlerle genelde açılıyormuş rahim filminde benim rahim filmim korkunçtu açılmadı tabiki de bir de tüplerin kapalı olması doğuştan gelen bir durummuş ameliyat bir seçenek olabilir dedi bazı doktorlar ama rahmin zarar görme durumu olduğu için tüp bebek yapmanın daha doğru ve kolay olduğuna karar verdik maalesef

yaa anladim cnmm baya zorlu surecmis Allah yardimcin olsun insallah tesekkur ederim cvp icin

arkadaslar varmi aranizda sebepsiz interfelite olup ilk tup bebek denemesinde pozitif sonuc alan
Merhaba ben yıllarca sebepsiz infertilite adı altında tedavi gördüm ama Dr değiştirdim ve ilk denememde gebe kaldım kızım şimdi 6aylık oldu

Merhaba ben yıllarca sebepsiz infertilite adı altında tedavi gördüm ama Dr değiştirdim ve ilk denememde gebe kaldım kızım şimdi 6aylık oldu
yaa ne guzel masallah kac yildir igrasiyodun cnm ben 7 yildir ugrasiyom ozeldemi yaptirdin tup bebegi

Sebebsiz değilim :)
Tüpler tıkalı
Pcoslu
Hatta kalitesiz yumurtayla 3. Gün embrıyosu
Sigara kullanan 32 yaş

bunca problemle ilk deneme de pozitif sonucu gördüm

Sebebsiz değilim :)
Tüpler tıkalı
Pcoslu
Hatta kalitesiz yumurtayla 3. Gün embrıyosu
Sigara kullanan 32 yaş

bunca problemle ilk deneme de pozitif sonucu gördüm
ne guzel yaa boyle umut dolu hikayeler dinlemek Rabbim kucagina almayida nasip etsin ❤❤

Benim de ilk denemem de tuttu canım sebepsiz interfeliteydi ama 15.haftada kaybettim inşaallah seninki tutar ve çok güzel ilerler herşey
Kaybınız için üzüldüm benim de ilk denemede tuttu fakat 9.haftada kaybettim ben de genetiğe filan göndermiş miydiniz embriyonuzu ?

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dilerim hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız Allah’ın izniyle bende tüp bebeğe girişmeden bilmiyordum nelerle karşılaşacağımı sandım ki herşey güzel düz ilerleyecek ama insan yaşadıkça tecrübe ediyor şunu diyeyim embriyo oluşup transfer olmak büyük nimet gerçekten bunu içine girdiğinde anladım insan o kadar emek veriyor maddi manevi dilerim Rabbim bu yolda olan tüm herkesin yardımcısı olsun kimsenin emeğini boşa çıkarmasın herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun

oyyy masallah ne guzel ne kadar zmn sonra oldu cnm sebepsiz interfelitemiydi sizinkide

Evet sebepizdi. Hiç sorun olmamasına rağmen 10 sene olmadı. Farklı doktorlara gittik hepside aynısını söyledi hiç bir sorun yok. Şükür tüp bebekle ilk seferde hamile kaldım.

5nci gün dondurulmuş pgtli embriyo transfer edildi 1 tane.

cok mutlu oldum adiniza Allah bagislasin tesekkur ederim cevabiniz icin umut oldunuz bana hepiniz Allah razi olsun ❤❤

arkadaslar varmi aranizda sebepsiz interfelite olup ilk tup bebek denemesinde pozitif sonuc alan
Bizimde 2 senedir sebepsizce eşimin de benimde değerler hormonlar vs normaldi. İlk tüp bebek denemesinde gebelik oldu suan 13 haftalık

Bizimde 2 senedir sebepsizce eşimin de benimde değerler hormonlar vs normaldi. İlk tüp bebek denemesinde gebelik oldu suan 13 haftalık
Allah kucagima almayida nasip etsin cmmm ne guzel ilk denemede tutmus

Kaybınız için üzüldüm benim de ilk denemede tuttu fakat 9.haftada kaybettim ben de genetiğe filan göndermiş miydiniz embriyonuzu ?
Düşükten sonra patalojiye yolladık biz temiz çıktı tekrardan yapmayı düşünüyorum ama okadar zor bir aşama ki gücüm yok gibi geliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…