oylemi diyosun bilmiyomki cnm yaa peki birde sunu sorabilirmiyim 35 yas alti kisilere cift embriyo yapilmiyomus bu ozelde de gecerlimi acaba bn cift embriyo koyulmasini istiycem doktorumdan olurmu acabaHiç alakası yok kendini strese katma emin ol bu işler nasip meselesi nasibi varsa gelip seni bulur sen Allah’a bırak
cok tesekkur ederim cvp icin sagolun ❤Amin. Umutsuzluğa kapılmayın illa oşacaktır. Sadece zamanı gelmemiştir.
Tabi ki Allah dilerse oldurmayanı oldurur önce Allah’a sonra doktorlarına güven kalbini ferah tut benim yaşım 36 olduğu için doktorum iki transferimde 2 adet embriyo yerleştirdi normalde 35 yaş altı olanlarda ilk tüp bebekte değil ama 2. Tüp bebekte iki embriyo katan var siz bunu doktorunuzla görüşün o sizin için uygun olanı seçecektir katan doktorlarda var tabioylemi diyosun bilmiyomki cnm yaa peki birde sunu sorabilirmiyim 35 yas alti kisilere cift embriyo yapilmiyomus bu ozelde de gecerlimi acaba bn cift embriyo koyulmasini istiycem doktorumdan olurmu acaba
anladiim cook tesekkur ederim insallah tez zamanda melegine kavusursun saol cnm ❤❤Tabi ki Allah dilerse oldurmayanı oldurur önce Allah’a sonra doktorlarına güven kalbini ferah tut benim yaşım 36 olduğu için doktorum iki transferimde 2 adet embriyo yerleştirdi normalde 35 yaş altı olanlarda ilk tüp bebekte değil ama 2. Tüp bebekte iki embriyo katan var siz bunu doktorunuzla görüşün o sizin için uygun olanı seçecektir katan doktorlarda var tabi
Amin canım Rabbim seni de yormadan kavuştursun inşallah olacaktır herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallahanladiim cook tesekkur ederim insallah tez zamanda melegine kavusursun saol cnm ❤❤
ya bilmiyorum ki hiç araştırmadım, canım çok sıkılmıştı birden tüp bebek kararı aldık. ilki negatif olunca çok üzülmüştüm. sonra da amaaaann olursa olur olmazsa napalım moduna girdik ve öyle oldusebepsiz interfelite sizinkide oylemiioff bn cok korkuyom yaa sebepsiz interfelite olan hastalarda genelde ilk tup bebek tutma olasiligi dusuk diyolar dogrumu bu acaba
bebeginiz oldu yani oylemiya bilmiyorum ki hiç araştırmadım, canım çok sıkılmıştı birden tüp bebek kararı aldık. ilki negatif olunca çok üzülmüştüm. sonra da amaaaann olursa olur olmazsa napalım moduna girdik ve öyle oldu
evet evet neredeyse 2 yaşına yaklaştıDarısı bizlere olsun inşallah bebeğiniz doğduğumu
evet 2.denemede oldubebeginiz oldu yani oylemi
Maşallahevet evet neredeyse 2 yaşına yaklaştıamiiiinnn bir an önce bebek müjdesine kavuşursunuz inşallah
devlettemi yapildi yoksa ozeldemi cnmevet 2.denemede oldu
oyyy masallahBennn. İlk denemede pozitif gördüm. Şuan doğdu 2 aylık çok şükür.
amiiiinnn inşallah çok teşekkür ederimMaşallahRabbim hayırlı evlat eylesin hayırlı sağlıklı güzel uzun ömürleri olsun inşallah Amin
özelde yaptırdık biz ya burada tanıdığım bir doktor vardı oraya gittikdevlettemi yapildi yoksa ozeldemi cnm
Benim tüplerim kapalı bu nedenle tüp bebek mücadelesi veriyoruzsizin sorunuz neydi ozel degilse tabi biximki sebepsiz interfelite
Benim de ilk denemem de tuttu canım sebepsiz interfeliteydi ama 15.haftada kaybettim inşaallah seninki tutar ve çok güzel ilerler herşeyarkadaslar varmi aranizda sebepsiz interfelite olup ilk tup bebek denemesinde pozitif sonuc alan
Tüp bebekte böyle bir şey olabileceğini bilmiyordum ben asilama denedim mfk kullandım olmadı dr lar bize artık tüp bebek diyor ben de araştırmak için geldim tüp bebek konusuna çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım tez zamanda en kolay yoldan hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruzYani nasıl desem bilemedim ben ilk transferimde pozitif aldım ama sevincimiz yarım kaldı bende sebepsiz infertilite var dilerim siz de ilk transferde pozitif görürsünüz inşallah
anladim cnmm tesekkur ederim saol ❤amiiiinnn inşallah çok teşekkür ederim
özelde yaptırdık biz ya burada tanıdığım bir doktor vardı oraya gittik
yaaaBenim de ilk denemem de tuttu canım sebepsiz interfeliteydi ama 15.haftada kaybettim inşaallah seninki tutar ve çok güzel ilerler herşey
tuplerin kapali olmasinda nasil bir mucadele verdigini anlamadim rahim filmi esnasinda aciliyo siz niye bu konuda zorlandinizBenim tüplerim kapalı bu nedenle tüp bebek mücadelesi veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?