SEBEPSİZ İNFERTİLİTE SORUNU YAŞAYANLAR

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZDE HAMİLE KALDINIZ?

• 1

OY: 3 100,0%
  • 2

OY: 0 0,0%
  • 3 VE ÜSTÜ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
benim rezervim düşük yaş 29 amh 1,47 bi denemem oldu ondada 6 yumurta toplandı 2 . si 3. güne geldi transfer ettiler ama umutsuz dedi doktor olmadıda zaten.Tedavi sonrası bana vitamin takviyeleri verdi testler verdi d vitaminim çok düşük çıktı 4 aydır kullanıyorum d vit b vit omaga kullanıyorum bide araştırdım arı sütü hücre yenilemesinde iyiymiş onu kullanıyorum bakalım ikinciyi denicem etki edicekmi .
Canım tedavi öncesi bende d vitaminine baktırmıştım 15 çıkmıştı d vitamin kullandım sen yazınca aklıma geldi tedavi öncesi 3 ay önce kullanmıştım ondan aklıma gelmedi. benim de yaşım 29 canım senin ilk denemen olduğu için yumurta alakalı denemez tam olarak benim 3. Denemem olduğu için teşhis konulabilir galiba artık ama hala aynı diyor Dr kimden olduğu belli olmaz dye. Bende arı sütüne başlayacam duymuştum onu

Canım tedavi öncesi bende d vitaminine baktırmıştım 15 çıkmıştı d vitamin kullandım sen yazınca aklıma geldi tedavi öncesi 3 ay önce kullanmıştım ondan aklıma gelmedi. benim de yaşım 29 canım senin ilk denemen olduğu için yumurta alakalı denemez tam olarak benim 3. Denemem olduğu için teşhis konulabilir galiba artık ama hala aynı diyor Dr kimden olduğu belli olmaz dye. Bende arı sütüne başlayacam duymuştum onu
sebepsiz olunca insan emin olamıyor işte eşimin tüm testlerinde bişey yok dna hasarına varana kadar yaptırdık.Denemelerini hep aynı yerdemi yaptırdın ben memoriale gidiyorum 2 .yide orda denicem inş aslında Bülent transa gidicektim ama sorun buysa tedavi heryerde aynı diye düşündüm.

sebepsiz olunca insan emin olamıyor işte eşimin tüm testlerinde bişey yok dna hasarına varana kadar yaptırdık.Denemelerini hep aynı yerdemi yaptırdın ben memoriale gidiyorum 2 .yide orda denicem inş aslında Bülent transa gidicektim ama sorun buysa tedavi heryerde aynı diye düşündüm.
Canım ben iki kere aynı yerde yaptırdim Trabzon medical parkta. En son 3. Denemeyi acıbadem maslak dediğin gibi bu şekilde sorun olduktan sonra hiç fark etmiyor hastane olarak. şişli memorial genetik konusunda iyi canım embiryoskop var orda dk dk takip ediyorlar ünleri baya iyi inşasllah canım bu seferki tedavin güzel ilerler.

Canım ben iki kere aynı yerde yaptırdim Trabzon medical parkta. En son 3. Denemeyi acıbadem maslak dediğin gibi bu şekilde sorun olduktan sonra hiç fark etmiyor hastane olarak. şişli memorial genetik konusunda iyi canım embiryoskop var orda dk dk takip ediyorlar ünleri baya iyi inşasllah canım bu seferki tedavin güzel ilerler.
inşallah rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder.

Kızlar benimde sebepsiz deniyor. İlk eşim de sıkıntı vardı. Sonra sebepsiz dendi.2 tup bebek denemem var. 2 side negatif. Allah hayirlisini versin. Canınızi sıkmayın allah hayirlisini versin hepimiz anne oluruz inşallah bir gun

Arkadaşlar bir zamanlar bu forumu bir çözüm bulabilmek ümidiyle okuyordum. Şimdi ise çözümler sunmak için yazıyorum

Rabbim isteyen hiçbir kulunu evlat kokusundan mahrum bırakmasın.Çok zor bir şey çok iyi biliyorum aynı yoldan bende geçtim. Sebepsız olmadı birkaç yıl.İki kaybım oldu sonrasında.Tüp bebek hariç bütün tıbbi aşamalardan geçtim.Ama olmadı...Sonrasında doğal yöntemlere başvurdum ve çok şükür..

ŞİMDİ....farklı kaynaklardan okuyarak,araştırarak, eğtimler alarak artık bu konuda uzmanlaştım çok şükür.

Tedaviye gelenlerden çok iyi sonuçlar alıyorum % 90 ve üstü inşallah İlk ayda hamile kalanlar var ...

KAYSERİ ve ÇEVRESİnde yardım isteyen arkadaşlarım özelden iletişime geçebilirler... DAHA ekonomik DAHA AZ yıpratıcı DAHA ÇABUK sonuç DAHA KESİN sonuç...

hacamat sülük uygulaması doğal ilaçlar ve daha başka bir sürü şey...sperm azliği yada hareketsizliği de dahil…

Arkadaslar merhaba. Size yardimci olacagini dusundugum bi konuyu anlaticam. Gorumcem 7 yillik evli ve interfilite sebebiyle cocugu olmuyordu. Surekli kan ilaclari kullaniyor klomen kullaniyor asilama yapiyordu. Adetleri duzenliydi ama yinede olmuyordu. Tabi cok dua ve tevekkul ediyordu. Doktorda surekli kan testi vermesne ragmen dusuklugunde sadece ilac vererek yollaniyordu. Halk arasinda kadinlara gidiyor, aktarardan pekmezler macunlar aliyor her yolu deniyordu. En son tum bunlara hic gerek kalmadigini anladik. Cunku kan degeri onda surekli halsizlik sirt ve boyun agrisi yapiyordu. Bu defa acile gitti. Ve gercek kan verildi. Ve ayda 2 kere falan dalak yemesi soylendi. Cokta fazlaya kacmayacak seklde cnku yaglanma yapiyo. Ve 1 2 hafta sonra hamile oldugunu ogrendik. Megerse 7 yil boyunca hep doktorlarin kan ilaci verip gondermesi yerine gercek kan veriseymis Allahin izni ile belkide coktan hamile kalacakti. Belkide onun icin en hayrlisi boyleydi. RABBIM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN. ben paylasmak istedim.

Selam canım benim yaş 33 7 senedir bekliyoruz bebeğini ama nasip olmadı daha .Allah doğru zamanı bilendir suphesiz. Klomen tedavileri asilamalar 5 kere ama tup bebek denemedim hiç.
Istanbul yeni bir doktora başladık simir AMH hormon ve mikrobiyojik testlerin istendi 1 temmuzda çıkacaklar nasip olursa so arası doktor ne derse o belki direk tup diyecek beklemedeyim yani canim.
Sen kac senelik evlisin ve hiç gebe lik oldu mu.
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah.
Canım merhaba. Anladığım kadarıyla evladınıza kavuşmuşsunuz. Rabbim bizede nasip etsin. Tedavi ile mi kendiliğinden mi oldu ayrıca kendiliğinden hiç hamile kalıp düşük flan yaptığınız olmuşmuydu

Merhaba arkadaşlar, sebepsiz infertilite sorunum var, çocuk sahibi olamıyorum 35 yaşındayım. konulara baktığımda hepsi çok eski..yeniden konu açma gereği duydum. istiyorum ki benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlarla, nasıl tedaviler görüyoruz, neler yapıyoruz burada aynı anda paylaşalım. birbirimizi takip edelim. inşallah güzel haberler de almayı Allah nasip etsin hepimize..olumsuz 2 aşılamam ve 1 tüp bebek denemem var, 2. ye hazırlanıyorum. yorumlarınızı bekliyorum..
HAMİLE KALAN ARKADAŞLAR SİZ NELER YAPTINIZ? NELER DENEDİNİZ?
Merhaba üstünden çok geçmiş ama merak ettim hamile kalabildiniz mi acaba

Merhaba üstünden çok geçmiş ama merak ettim hamile kalabildiniz mi acaba
Canım yorumunu gördüm belki faydası olur diye anlatmak istedim benim bir arkadaşım evlendi 4 yılı geçmişti hamile kalamiyordu Drlar vs sonra Ankara'da bir kadın d. Uzmanı varmış Şahap inmez diye ona gitmişler Dr bakmış gizli şeker bir de triod yüksekligi var demiş şeker ilacı verince hemen hamile kaldı bir ok k.d gitmiş kimsede buna bakmayı artık akıl mi edemediler bilmiyorum bu şekilde acaba gizli şekerin filan olabilir mi acaba

X