Sebepsiz infertilite olup bir süre sonra kendiliğinden hamile kalan var mı?? Umut olun bize.

Kızlar bizimde sebepsiz infertiliteydi. İkimizdede hiç bi sorun yoktu. 2 yıl epeyce ugraştık. İyi bi merkezde aşılama yaptırdık 2 kez ama tutmadı. Artık kendimizi tüp bebeğe adepte etmiştik. Doktorla konuştuk bu kış yaptırcaktık. Ve ben tüp bebeğe odaklamıştım kendimi ve o ay hamile kaldım. Stresi yenmek çok zor ama en azından başka bir şeye yönlenin. Takiplerimi hiç bırakmadım ama adetten ilk gün itibaren 10.12.14.16 günleri değerlendirdik. Kendiliğinden oldu :) Rabbim sizede nasip etsin.

benimde oyle sinirlerimm bozuludu artik ama hic takmadigimiz ay bilr takiyoruz bence bilincaltinda hep bebek varr en azindan kendi adima soyliyim
Rabbim nasip edeceği zman cidden değişik bi ferahlık veriyor. Benim öyle oldu. Stres yapmıcam diede strese girmeyin . Dediğim gibi zmanı gelince olacak inşallahh...

Turuncuya da sana da hayırlı olsun inşallah 2. çocuk haberini de verirsiniz )
aah ahh amiiin bizlere de nasip olur da biz de başkalarına umut oluruz inşallah. Zor bi bekleyiş ya. Bir de etrafındaki herkes bir bir çocuklarını kucağına almaya başlamışken kafaya takmamak hafıza kaybı gerektiriyo....

yanii okadar iyi anlıyorumki cidden inanılmaz zor bir süreç . Döktüğüm gözyaşlarını ben bilirim. Ama Hamile kalınca herşeyi unutuosun. İnaşallah en kısa zmanda sizde alırsınız güzel habeleri.

Merhaba bize de sebepsiz infertilite dendi. Bizde de herhangi bir sorun gözükmedi. Rahim filmi çekildi ama histeroskopi ye bakabiliriz dendi. Bende açıkçası bu durumdan bunalmaya başladım. 4 yıldır evliyiz 1 yıldır korunmuyoruz. İzmir de doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Allah isteyen herkese versin kimseyi eli boş bırakmasın

merhaba canım bızde iki yıldan beri sebebsiz infertilite denildi... hersey normal gözüküyordu ama öyle olmadığını öğrendim tüplerden rahime giden yolun çok ince uzun olduğunu öğrendım buda hamileliği zorlaştırıyor ender bir durummuş benım durumum histeroskopi oldum pazartesi günü şükür düzeldi ... şimdi 6 ay bekleme sürecine geçtik sana tavsiyem histeroskopi muhakkak ol hsg de hersey bellı olmuyor.

Canım hayırlı olsun gebeliğin. Allah hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah. Bir sorum olacaktı. Eşinin aktardan aldığı karışımın içeriğini biliyorsan paylaşabilir misin?

Merhaba,
Doktorumu değiştirdim ilk defa pazartesi Rahim filmine göre histeroskopi ya da laparoskopiye gerek duymadı. Çok net konuşan bir doktor. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

maalesef canım yaklaşık 20 çeşit otla bal karışımıydı

Bende 2 senedir sebepsiz infertiliteyle ugrasiyorum psikolojim iyice bozuldu hamile görmek istemiyorum bebek kiyafeti satan dukkanlarin önünden gecmek istemiyorum kendini bilmezlerin ettigi laflar cok canimi sikiyor benden sonra evlenenlerin hepsi dogurdu büyütüyor bile gec sürtün sanada gecer diyen patavatsizlar mi dersin ayy kendinin olmuyor diye benim bebegimi düşürecek diyen hasta elti mi dersin hepsi ustume gelen bi karabasan gibi..artik Rabbimden gelecek o ilahi emire cok ihtiyacim var...

Canim öncelikle hamileligin hayirli olsun saglikla sihhatle kucagina alirsin inslh.
Bizede sebepsiz infertilite teshisi konuldu negatif 2 asilamam ve 2 tüp bebegim var hic gebelik olusmadi.bende genetik ve kan pihtilasmasi testi yaptirdim ve bendede pihtilasma cikti ama bana bu pihtilasmanin hamile kalmama engel olmadigi,hamile kalirsam düsüge neden olacagi soylendi.simdi sen böyle yazinca kafama takildi bende coraspin alip icmeyi dusunuyorum.

Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz canim.ama bunu yasamayanlarin bizi anlamasini beklememek lazim.onlari istedigi zaman hamile kalabilen insanlar bizim icin mucize olan sey onlar icin gayet normal bi sey.bende 3 senedir ugrasiyorum 3 seneye sigdirdigim negatif 2 asilamam 2 tup bebegim var en son negatifimi 15 gun once aldim.
Bazen cok agir geliyo bu yük tasiyamiyorum ama her sey Allah tan napalim

Canım benim seni çok iyi anlıyorum 3 senede bu kadar şeyi denemiş olmak çok fazla değil mi....
biraz akışına bırakıp sakin olmalıyız bence. emin ol, sakin ve rahat bir vücut tüp bebekten daha etkili.
Neye direnç gösterirseniz varlığını sürdürür der bir psikoloji yasası. bence sakin olup akışına bırak. eğer ki sebepsiz infertilite ise kendiliğinden hamile kalma olasılığın çok yüksek buna odaklan.
ayrıca istediğimiz zaman hamile kalmak bizim için neden mucize olsun...?? çok kızdım böyle düşünmene. biz de istediğimiz zaman hamile kalacağız hem de kolaylıkla. kendini tedavilerle sınırlandırma. sen kendi kendini engelliyorsun böyle söyleyerek, düşünerek, inanarak. olacak..... tüm kalbinle inan.
bir gün gelecek buraya hamileyim yazacağız hepimiz. üstelik normal yollardan diye de ilave edeceğiz
inanmak başarmanın yarısındır.

ben doktoruma sorduğumda kandaki pıhtılaşmanın hamile kalamama sebebim olduğunu söyledi zaten corasprine basladım ilk yumurtlama dönemimde hamile kaldım gunde bir corasprinin bir zararı yok ama yinede siz sorun doktorunuza ki bence bir başka doktor daha mantıklı eğer bu testi yapmadan bu iki aşılama ve tüp bebeği yaptıysa ugramayın bile yanına boşuna yapılan tedaviler maddi ve manevi çöküşler sizede yapılmış Allah en kısa zaman da sizede nasip etsin iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Evet canim bende kisa zamanda cok fazla tedavi oldugumu dusunuyorum yasim geciyo falan diye acele ettim ama cok yiprandim artik akisina biraktim artik zaten tekrar denemeye gücüm yok.
İnsallah canim insallah kendiliginden gelir bebeklerimiz.benim aldigim negatif sonuclar biraz karamsarliga itti en son negatifimi daha iki hafya önce aldim insallah zamanla daha pozitif olucam

Doktorum teste gerek yok zaten kan sulandirici igne vericem tedavide dedi ama ben yinede hem genetik hem pihtilasma testi yaptirdim.bende heterozigot mutasyon cikti genetik doktoruda tup bebek doktorumda bunun hamile kalmama engel olmadigini söyledi.son tedavimde 3 tane embriyo transfer edilmesine ragmen bi tanesi bile tutnmadi.
Aspirinin zarari yok canim dedigin gibi alip icicem artik doktora falan gitmek istemiyorum akisina birakicam cok yoruldum.insallah senin gibi bizlerede nasip eder insallah

Canim senin asilama yada tüp bebek tedavin oldumu peki daha öncesinde merak ettim?

stres yapmamaya çalış ki bu cok zor biliyorum hobi edinmeye çalış dualarım seninle inşallah guzel haberlerini de alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…