Sebepsiz infertilite olup bir süre sonra kendiliğinden hamile kalan var mı?? Umut olun bize.

merhaba hanımlar yeni katıldım ben de aynı durumdayım. sebepsiz infertilite :KK43: geçtiğimiz çarşamba hsg filmi çektirdim tüplerim de açıkmış. 13 aydır hiç hamile kalamadım. benden sonra çocuk sahibi olmaya karar veren 3 tanıdığımdan biri doğurdu diğer ikisi de doğurmak üzere. üstelik biri astım hastası ilaç kullanıyo diğer ikisinin de eşi püfür püfür sigara içiyo :))

bizde sigara vs. yok eşimin tahlilleri iyi, bende hormonlar, yumurtlama, çatlama normal, tüpler açık fakat gebelik gerçekleşmiyor :KK43: herkesin imtihanı farklı işte. bakalım bu önümüzdeki 2-3 ay içinde gebelik ihtimali yüksek dedi doktor. hepimize hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin rabbim. daha fazla yorulmadan yıpranmadan insallah..
Merhaba şuan bende aynı sizin gibiyim sizin çocuk oldumu

arkadaşlar bizde 2 yıldır bebek istiyorduk hastaneye gittik testleri falan yaptırdık doktorlar hep normal dediler hsg çektirdim tüpler açıktı eşim spermiyogram yaptırdı onda da detaylı yapmamışlar testi çok sonradan farkettik aglütinasyon pozitif çıkmıştı ama doktorların hepsi normal deyip gönderdiler daha sonra detaylı bir test yaptırdık ondada sperm hızı çok düşük çıktı ileri hızlı sıfırdı. artık doktorlara sinir olmaya başlamıştım kestim doktora gitmeyi. eşim aktara sıkıntısını anlattı bi karışım yaptı kullanmaya başladığı ilk ay hamile kaldım. Afedersiniz sperm çok koyuydu karışımı içmeye başlayınca su gibi akışkan oldu bunlara da dikkat etmenizi öneririm.
hayirli olsun bebegin, allah anneli babali büyütmeyi nasip etsin insallah canim.
peki nasil bir karisim kullandi canim esin?

hayirli olsun bebegin, allah anneli babali büyütmeyi nasip etsin insallah canim.
peki nasil bir karisim kullandi canim esin?
sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin bal içerisinde baya bi ot karışımı vardı Kayseri aktar diye bir yer internetten ulaşabilirsin kayseride kıvamı mesir macununa benziyor

sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin bal içerisinde baya bi ot karışımı vardı Kayseri aktar diye bir yer internetten ulaşabilirsin kayseride kıvamı mesir macununa benziyor
amin insallah canim. ben malesef düsük yaptim, kismet degilmis. insallah tekrar hayirlisiyla hamile kalabilirim. saol canim bilgin icin.

Canım selam aynı durum bızde de var bütün doktorlar normal dıyor karışım neydi nerede yaptırdınız detaylı bilgi verırım işiniz lütfen

Canım selam aynı durum bızde de var bütün doktorlar normal dıyor karışım neydi nerede yaptırdınız detaylı bilgi verırım işiniz lütfen

Merhaba, bende yıllarca buraları okudum. Belki kendime umut olacak birilerini bulurum diye. Bizimde sebepsiz infertiliteydi. 3,5 sene doktora gittim aşılama tüp bebek hepsini denedik, olmadı. Ne zamanki artık olmayacağını kabullendik, bı kaç ay sonra hamile kaldım. Şimdi kızım iki aylık oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canım Telefon numarası veya tam ismi varmı kayseri aktar yazıyorum çok yer cıkıyor allah razı olsun sana çok dua ederim yardımcı ol lütfen

Merhabalar, hamile kaldığım zaman cevap aramak icin çok gezdiğim bu sayfalarda durumumu izah etmek için yazacağim diye kendime söz vermistim.Sonunda hamile kalabildim şükürler olsun🙏 6,5 yildir evliyim gitmedigimiz doktor kalmadı.derdime çare ararken her doktor hicbir sorun yok dedi.1 kere aşılama yaptım ama olmadi.hamile kalabilmek icin yediklerim ictiklerim de yaninda cabası.Neticede hicbirinde hamile kalamadim.artik umudumu kaybedip tup bebek ile olur ins dusuncesine inandigim ayda ki tup bebek yaptirmak istedigimiz ay hamile kaldigimi ogrendim.Doktora gittim ve tum tahlillerim yapildiginda hepsi cok iyiydi ve hamileydim.benim hep kan tahlil sonuclarimda biseyler mutlaka eksik yada fazla cikardi.burada demek istedigim durum değerlerimiz cok onemli gebe kalabilmemiz icin ve ayni zamanda gercekten aklinizdan cikartin.hamile kalmamizada kalamamamizda allahin izni ile oluyor.

X