- Konu Sahibi kadingibikadiinnn
Herkese merhaba her şey 18 ay önce başladı gebe kalma isteğimiz olmayınca 3 ay sonra özel hekime gidip görünmek istedim doktor kızdı hem gençsin(27) hem de daha ne denediniz sanki dedi sende sorun yok deneyin dedi belki eşinde vardır sadece kadınlarda sorun yoktur demişti. Eve gittim 6 ay sonra malesef olmadı bende korktum amh değerim 1.2 olduğu için bende sorun var zannettim ve sivilcelerimde vardı belki pcos tum dedim fakat eşim sperm testi verene kadar özel hastanede profesör bu sonuçlar ile normali bırak tüp bebek bile zor demişti eşim yıkılmıştı ama içimde hep bir olacak diye düşünce vardı Allah var hiç ümitsizliğe kapılmadın bu sözlere rağmen tam 1 yıl olunca ben tekrar doktora göründüm ve amh değerim 1 e düşmüştü doktor dedi ki folikül değerlerin iyi ama amh düşük eşinde problem var hemen tüp bebeğe yazılın dedi bende tamam dedim ama bekledim femera ve çatlatm iğnesi oldum 3 yumurta güzel büyümüş ve kaliteliydi cinsel ilişki günümüzde malesef ereksiyon olmadı boşaldı eşim ama ereksiyon sorunu vardı malesef bende bu şekilde olmayacak demek ki bende sorun yok dedim çok dua ettim her sabah yarım avokado yedim günde 3 litre su içtim krill yağı kullandım resvetrol kullandım her gün Meryem süresi okudum oruç tuttum ve hsg yapıldı olacak diye çok ümit ettim Hsg sonrası da olmadı Hsg de de anestezi olmadan yaptım ve o da normal çıktı tüplerde sorun yoktu en son aşılama yapıp 2025 ocakta tüp bebek yaparız diye düşündük aşılamayı Eylül de yaptık ama o da olmadı malesef artık tüp bebek kesin dedi doktorumuz bu arada aşılamada eşimin sperm değerleri 3 katına çıkmıştı ve ereksiyon problemini az da olsa yenmiştik kasımda artık ben menapoza giriyorum diye çok korktum çünkü ateş basıyordu tüp bebeğe başlamadım diye kendimi yedim 2 aralıkta regl olmam lazımdı fakat geciktim ama regl olacak gibi hissediyordum ama 3 gün gecikince çok şükür gördüm onu ve çift çizgiydi hayalim olmuştu çok şükrettim beta verdim ve 700 geldi eşime sarıldım ve ağladık bu hikayeleri diğerlerinden çok dinledik benimde bunu anlatmam beni çok sevindiriyor inşallah şu anda benim durumumda olan bebek bekleyen kişi inşallah bir gün sende bu mesajı yazarsın her şey iyi olacak emin ol