• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz infertilite 2 sene sonra ilk kez adet gecikmesi hamile olabilir miyim :(

madi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
86
24
98
3 senedir evliyim 2 senedir bebek istiyorum hiç hamile kalamadım ne yazık ki :KK43: 6 doz klomen kullandım o da işe yaramadı. Bu ay ilk kez 6 gün gecikti adetim. Ama idrarda negatif çıktı. Yoğun sarı kokusuz bir akıntım var. Göğüslerim şiş ve ağrıyor.her sabah adet oldum mu diye uyanıyorum. Sizce olabilir mi:110: kan testi yaptırmadım

Tabii ki yaptır büyük ihtimal hamilesin bence çünkü sebepsiz infertilite demişssin yani her şey normalken olmama durumu bunun için kuvvetle muhtemel hamilesinn canım

Tabii ki yaptır büyük ihtimal hamilesin bence çünkü sebepsiz infertilite demişssin yani her şey normalken olmama durumu bunun için kuvvetle muhtemel hamilesinn canım
İdrarda negatif çıktığı için kanda baktırmaya cesaret edemiyorum:KK43:o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki tekrar yaşamaktan korkuyorum

Biraz önce idrar testi yaptım yine negatif :KK61:çok üzülüyorum

Elimde değil ki zaten yaşadığım şeyin en büyük nedeni stres biliyorum ama ortada bir hastalık olmayınca insan umutlanmayı bırakmıyor :KK61:

Kızlar idrarda negatif çıkıp sonradan kanda pozitif çıkan var mı umutlanmalı mıyım :KK66:

Back