Allah'ım herkese nasip etsin inşallah7. Yilimiza yeni girdik. Yaklasik 5 senedir istiyoruz.
Gecmis olsun, bidahakine kucagina alabilirsin insallah
Dierleri guzel. Ben cok doktora gittim hepsi bisi yok asilama yapalim dedi. Bende bisi yoksa asilamada yaptirmam oyleyse dedim gitmedim. Gecen sene bide amh bakalim dendi oylelikle gorduk. Dier degerler iyi oldugu icin amh yanlis olabilir dediler. Ama tup bebege yonlendirdikleri icin gerek duymadim testi tekrarlamayi. Acikcasi degerede cok takilmadim olur derken de olmadi simdide bisi olmaz dedim sanirimKeşke tekrarlaasan düşük amh yla hamile kkalan çok da diğer hormonların naaşı peki
Amin insallah❤Allah'ım herkese nasip etsin inşallah
Bana doktor elimizi çabuk tutmamız gerek dedi diğer hormonların benim de gayet güzel ama işte bazılarında amh tek başına önemli değil felan diyorlar hakkımızda hayırlısı olsun insallalhDierleri guzel. Ben cok doktora gittim hepsi bisi yok asilama yapalim dedi. Bende bisi yoksa asilamada yaptirmam oyleyse dedim gitmedim. Gecen sene bide amh bakalim dendi oylelikle gorduk. Dier degerler iyi oldugu icin amh yanlis olabilir dediler. Ama tup bebege yonlendirdikleri icin gerek duymadim testi tekrarlamayi. Acikcasi degerede cok takilmadim olur derken de olmadi simdide bisi olmaz dedim sanirim
Insallah. Sen ozelemi gittin, yasin kac ta cabuk ol dedi ki. Takilma sen o degere. Ztn hamile kalabilmissin, nie yine olmasinBana doktor elimizi çabuk tutmamız gerek dedi diğer hormonların benim de gayet güzel ama işte bazılarında amh tek başına önemli değil felan diyorlar hakkımızda hayırlısı olsun insallalh
Ben özele gidiyorum Gaziantep kemal bayındır 21 yaşındayım amh oranı git gite azalan bı şeymiş her yıl azaliyormus yumurta rezervi onyuzden çabuk olalım dedi 35 yaşındaki kadının yumurta rezervi dedi banaInsallah. Sen ozelemi gittin, yasin kac ta cabuk ol dedi ki. Takilma sen o degere. Ztn hamile kalabilmissin, nie yine olmasin
Kafayı yeme durumun ageldim aklımda binlerce soru çok zorr o düşünceyle yasamak bı de kaç aydır deniyoruz olmuyor geçen ay klomen verdi olmadı nasip değilmiş hormon testi yaptı iyi guze dedi bişey vermedi yuamurta takibi yaptı gelişmiş dedi ilişki günü verdi adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım yok bu arada ovulasyon testiyle de takip ettim ama benim anlamadığım yumurtlama gününü görüyorum ama olmuyor yumurtluyorumda bilmiyorum Allah yardımcımız olsunInsallah. Sen ozelemi gittin, yasin kac ta cabuk ol dedi ki. Takilma sen o degere. Ztn hamile kalabilmissin, nie yine olmasin
Evet dogru azalan bisey ama, burda 0,01 le bile kendiliginde hamile kalanlar var. Cabuk olalim derken ne demek istedi, tup bebekmi. Bence degerlerini baska doktora goster. Belki sadece klomenle bile hamile kalirsin. Amh in acele edecek kadar kotu deil.Ben özele gidiyorum Gaziantep kemal bayındır 21 yaşındayım amh oranı git gite azalan bı şeymiş her yıl azaliyormus yumurta rezervi onyuzden çabuk olalım dedi 35 yaşındaki kadının yumurta rezervi dedi bana
Evet var 001 üç kere hamile kalan var bende biliyorum klomen bı kere kullandım 3 doktor değiştirdim en iyisi bu geldi Kayseri'de bile gittim amh degerleini zaten o istedi testini orda öğrendim 3-4 sene sonra aşılama sonra tüp bebek dediEvet dogru azalan bisey ama, burda 0,01 le bile kendiliginde hamile kalanlar var. Cabuk olalim derken ne demek istedi, tup bebekmi. Bence degerlerini baska doktora goster. Belki sadece klomenle bile hamile kalirsin. Amh in acele edecek kadar kotu deil.
Ahh ahh bende yaptim onlari, insan calisinca maasi nasi bekliosa buda ayni. Emek veriosun karsigini gormek istiosun. Sonuc husran olunca bi iki gun afallayip ertesi aya bu seferde sunu deneyimle giriosun. Kafana takmamaya calis. Dusunme o kadar. Adetinden once gebelik testi yapma tavsiyem. O cift cizgiyi gorememek insani psikolojik olarak cok etkiliyo. Vardir bi hayir bizlerinde imtihani bu demek ki. sabredebilirsek rabbim en guzelini nasip etcek insallahKafayı yeme durumun ageldim aklımda binlerce soru çok zorr o düşünceyle yasamak bı de kaç aydır deniyoruz olmuyor geçen ay klomen verdi olmadı nasip değilmiş hormon testi yaptı iyi guze dedi bişey vermedi yuamurta takibi yaptı gelişmiş dedi ilişki günü verdi adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım yok bu arada ovulasyon testiyle de takip ettim ama benim anlamadığım yumurtlama gününü görüyorum ama olmuyor yumurtluyorumda bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Hayirlisi bakalim asilama icin o kadar beklemezler 1 seneyi geçince deniyolarEvet var 001 üç kere hamile kalan var bende biliyorum klomen bı kere kullandım 3 doktor değiştirdim en iyisi bu geldi Kayseri'de bile gittim amh degerleini zaten o istedi testini orda öğrendim 3-4 sene sonra aşılama sonra tüp bebek dedi
Değilmiş günü fark etmiyor yazmışlardı önceki yorumlardaAmh de adetin 3. Günü bakılan bir hormon mu? Bir de ben baktırayım
Hgs çektirdinizmi olmazsa inşallah gerek kalmaz ama hgs çektirmelisiniz benceKafayı yeme durumun ageldim aklımda binlerce soru çok zorr o düşünceyle yasamak bı de kaç aydır deniyoruz olmuyor geçen ay klomen verdi olmadı nasip değilmiş hormon testi yaptı iyi guze dedi bişey vermedi yuamurta takibi yaptı gelişmiş dedi ilişki günü verdi adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım yok bu arada ovulasyon testiyle de takip ettim ama benim anlamadığım yumurtlama gününü görüyorum ama olmuyor yumurtluyorumda bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Merhaba öncelikle Allah isteyene herkes hayırlı evlat nasip etsin ben de iki yila yakindir evliyim ve çocuğum yok bende hiç korunmadım ama aşılama yaptırmayı düşünüyorum sorum şu acaba raporu nasıl alınır ve nerden alılınır bilgi verseniz sevinirim maddi olarak biraz sıkıntıdayızMerhaba arkadaşlar nedensiz infeltilite diye araştırdığımda çok eski bilgiler gördüm yeni form açmak istedim bu yüzden ben 5 yıllık evliyim evlendiğim ilk günden beri hiç korunmama rağmen hamile kalamadım sonra horman testleri ultrason rahim filmi sinir testi ve benzeri testlerin hepsini yaptırmama rağmen Bi sorun yok dediler eşimin tahlilleri normal 5 ay önce aşılama yaptırdım ama tutmadı maalesef raporsuz yaptırdığım için baya masraflı bir süreç oldu ikinciyi yaptırmadım,
C-life diye bir macun kullanıyorum iki aydır ama onunlada sonuç alamadım
Bu sıkıntıları yaşayan bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Merhaba cnm öncelikle ben hormon testlerini yaptırdıktan sonra hgs çektirip eğitim araştırma hastanesinde infeltilite bölümüne randevu aldım orda gereken tahliller istendi ultrason filan eşinin ürolojide yaptırdığı tahliller sgk pirim gün sayısı evlilik cüzdanı fotokopisi nufus cüzdanı fotokopisi 1 adet resim getirdim dosya oluşturulup hastanenin tüp bebek merkezine bıraktım 2 ay orda kaldı 2 ay sonr kurul hazırlayınca haber vermişlerdiMerhaba öncelikle Allah isteyene herkes hayırlı evlat nasip etsin ben de iki yila yakindir evliyim ve çocuğum yok bende hiç korunmadım ama aşılama yaptırmayı düşünüyorum sorum şu acaba raporu nasıl alınır ve nerden alılınır bilgi verseniz sevinirim maddi olarak biraz sıkıntıdayız
amh ınıza bakılmış,anti mullerian hormon amh demek.ve gayet iyi.tekrar test yaptırmayınAmh yok tahlillere baktığımda
Tsh 0.800
Fsh 5.51
Lh 2.91
Estradiol(E2) 25.90
Prolaktin 12.25
Total testosteron 0.63
Progestoran 0.59
Anti müllerian hormon 4.24
Bunlar var
arkadaş amh abaktırmış zaten gözünüzden kaçtı sanırım.4.24 çıkmışAmh yumurtalik rezervini gosteren bi deger. Bende senin anlattigin gibiyim 5 senedir istiyoruz. Yazdiklarindan tek fark asilama yaptirmamis olmam. En zoru sebepsiz dedikleri..
Dier degerlerin cok guzel sen bide amh degerine baktir. Yaklasik bi ay suruyo sonucun cikmasi. Eger devlette yaptirir ve sonuc dusukte cikarsa beklemez tup bebek derler.
Teşekkürleramh ınıza bakılmış,anti mullerian hormon amh demek.ve gayet iyi.tekrar test yaptırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?