Amh yok tahlillere baktığımdaAmh degerine baktirdin mi
BununAmh yumurtalik rezervini gosteren bi deger. Bende senin anlattigin gibiyim 5 senedir istiyoruz. Yazdiklarindan tek fark asilama yaptirmamis olmam. En zoru sebepsiz dedikleri..
Dier degerlerin cok guzel sen bide amh degerine baktir. Yaklasik bi ay suruyo sonucun cikmasi. Eger devlette yaptirir ve sonuc dusukte cikarsa beklemez tup bebek derler.
Hic farketmiyo, açlık toklukta onemli deilBu tahlili günü farknediyormu adetli adetten sonra
Amh da sıkıntı olursa ne oluyor peki aşılama dışında ne öneriliyorBanada hala neden olmuyo deyip amh a bakalim dediler gecen sene, oylelikle öğrendim. Yoksa kime gitsem sebepsiz deyip asilama onerdiler bende kactim sanirim
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için Allah razı olsun sizlerdenHic farketmiyo, açlık toklukta onemli deil
Sıkınti varsa yumurtalar az demek oluyo. Oyle olunca asilamayla zaman kaybetmeyelim 3 seneyide gecmis diyerek tup bebeğe yonlendiriyolar. Bana öyle yaptilar, onada devam edemedim halaAmh da sıkıntı olursa ne oluyor peki aşılama dışında ne öneriliyor
Rica ederimTeşekkürler bilgilendirdiğiniz için Allah razı olsun sizlerden
Amh baktirmis zaten 4.24 yazıyor var yani o hormon tahlililerindeAmh yumurtalik rezervini gosteren bi deger. Bende senin anlattigin gibiyim 5 senedir istiyoruz. Yazdiklarindan tek fark asilama yaptirmamis olmam. En zoru sebepsiz dedikleri..
Dier degerlerin cok guzel sen bide amh degerine baktir. Yaklasik bi ay suruyo sonucun cikmasi. Eger devlette yaptirir ve sonuc dusukte cikarsa beklemez tup bebek derler.
Senin zaten amh ya baklmis ve gayet iyi amhBu tahlili günü farknediyormu adetli adetten sonra
Hic dikkat etmedim, gozum direk kisaltilmis sekilde amh aradigi icin sanirimSenin zaten amh ya baklmis ve gayet iyi amh
Senin amh kaç benim amh 1.73 düşükHic dikkat etmedim, gozum direk kisaltilmis sekilde amh aradigi icin sanirim
Evet değerin çok güzel cikmis canim, umarim hayirlisiyla sonuca ulasirsin.
Senin o kadar dusuk deil ki, tam sinirda bi deger. benim cok düşük 0,22 ydi galiba. Tekrarlayalim yanlis olabilir dediler ama bilmiorum gitmedim.Senin amh kaç benim amh 1.73 düşük
Kaç yıldır evlisin 6 aydir deniyoruz yok bı düşük yaşadım 8 aydır evliyimSenin o kadar dusuk deil ki, tam sinirda bi deger. benim cok düşük 0,22 ydi galiba. Tekrarlayalim yanlis olabilir dediler ama bilmiorum gitmedim.
Keşke tekrarlaasan düşük amh yla hamile kkalan çok da diğer hormonların naaşı pekiSenin o kadar dusuk deil ki, tam sinirda bi deger. benim cok düşük 0,22 ydi galiba. Tekrarlayalim yanlis olabilir dediler ama bilmiorum gitmedim.
7. Yilimiza yeni girdik. Yaklasik 5 senedir istiyoruz.Kaç yıldır evlisin 6 aydir deniyoruz yok bı düşük yaşadım 8 aydır evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?