Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım söylediğin markanın değilde başka marka kullanıyorum ben çokta memnunum.ben doktor tavsiyesiyle değil kendi isteyimle kullanıyorum ben memnunun
valla size bişi söyliyim mi sakın ganital bölge temizleyicilerini denemeyin bile bende kullandım baya sonrada enfeksiyon oldum baya bi çektim yani doktora söyledim kullanma dedi bi daha vijina kendi kendini temizliomuş ama zaten asla kullanmam bi daha bi yılda geçti enfeksiyon ilaç kullanmaktan sıkıldım yani o yüzden tekrar ediorum sakın bişi kullanmayın parfümsüz sabunla belki yıkayabilirsiniz yani o da dış ganital bölgeyi bilginize...
valla size bişi söyliyim mi sakın ganital bölge temizleyicilerini denemeyin bile bende kullandım baya sonrada enfeksiyon oldum baya bi çektim yani doktora söyledim kullanma dedi bi daha vijina kendi kendini temizliomuş ama zaten asla kullanmam bi daha bi yılda geçti enfeksiyon ilaç kullanmaktan sıkıldım yani o yüzden tekrar ediorum sakın bişi kullanmayın parfümsüz sabunla belki yıkayabilirsiniz yani o da dış ganital bölgeyi bilginize...
evet vajına kendı kendını temizleyebilen bir bolge.bende kullanıyorum ama sadece dış genital bolgeye.ben memnunum ama sebamet kullanmıyorum yurtdısında bulunan baska bır marka kullanıyorum.cok memnunum.jınekologuma sordum genital bolge temızlıgını .banyo esnasında sacındakı sampuandan bıraz al ve kopugu o bolgeye sur bu bıle yeterlı ozel genıtal bolge temızleyıcı kullanmaya cok gerek yok demıstı.ama ben alışıp rahat ettıgım icin g.bolge temizleyici kullanıyorum
Ben kullaniyorum bu ve travazol. Ikisi birlikte. Bunla yikiyosun ama hızlıca yapıp bol su ile arındıriyosun. Sonra da kremi sürüyosun. Bu jeli günlük hayatta da banyodan çıkarken kullanıuyorum ben bir zararı olmadı bana.Bende aynı şekilde enfeksiyon oldum yıkama jeli den nasıl geçti hangi ilaçları kullandınız