• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebamed hakkında

Merhaba.Bursada kagan diye bi kozmatikci var orada daha ucuz.Mesela watsonsta 15 lira olan sebamed sabun orada 10 lira.Bu yuzden gidip yuz sabununu deneyeyim dedim.Sonuc cok begendim.Kurutmuyor ve sivilceleri geciriyor. Bi gun kremlerini de alicam

canım bende sebamedın sabununu kullandım ve yüzümdeki parıldıyı farkeden oldu cildim tertemiz arınmış gibi oluyordu şu an kullanmıyorum ama almayı dusunuyorm tekrar bence devam etmelisin ayrıca sebamed sabun genel vücüd içinde kullanılıyormuş mikropları falan kırıyormuş

sebamed hassas ve problemli ciltler için doktorlarında tavsiye ettiği dermokozmetiktir. kullandığım her ürününden çok memnun kaldım.

ben de sebamedin güneş kremi ve nemlendiricisini kullandım çok de beğendim ve cildi iyileştirme özelliği var zaten doktorların da tavsiye ettiği önerdiği bir markaa

Sebamedin gunes kremi+sabununu yaklasik 3 senedir kullaniyorum coook memnunum özellikle sabunu muthis bisey kesinlikle tavsiye ederim.

Sebamedin gunes kremi+sabununu yaklasik 3 senedir kullaniyorum coook memnunum özellikle sabunu muthis bisey kesinlikle tavsiye ederim.
Canım ben 50+ faktör düşünüyorum yazın sıcakta çok yanmamak için kullanmayı düşünüyorum..
Geçen sene yazın niveanın kini kullandım memnunumda ama istediğim gibi korumadı yine yandım kara oldum :(
Zaten buğdayım yanıncada arap oluyorum sence sebamed korur mu yanmam dimi okadar.. En kötü doktora gidicem cilt analizi yaptırıp ona göre bir güneş kremi alıcam..

Ph ı vücut ph ına uygun o yüzden de alerjik değil,güzel ürünleri bence.

sivilce ilacı kullanıyorum daha önce kullanan bir arkadaşım söyledi doktorunun tavsiyesiymiş sizce yardımı olur mu kızlar?

Back