• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimizdeki Dolap Düzenlerimizi Paylaşalım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tiona
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pijomalarım ayrı çekmecededir
eşoftmanlarım ayrı kotlarım ayrı bi yerdedir
kazakları katlarım
çamaşırları renklerine göre dizerim(takıntılıyım galiba bu konuda)
eşimin eşyalarını da aynı şekilde dizerim
kızımın eşyalarını da takımlar badiler çoraplar vs hepsi ayrı ayrı dizili

benim de dolabım 6 kapılı. orta kısım akordiyon. yanlar normal dolap kapağı.ben de 3 benim 3 eşim şeklinde ayırdım. kazaklarımız üst üste dürülmüş şekildedir.elbise gölek pantolon ceketler askıdadır. dolabın orta bölmesinde içinde çekmece var 3 tane. oraya da pijamalarımızı koyuyorum. komidin çekmecelerinde çoraplarımız var. makyaj masasının çekmeceleri de 4 tane. en üstte. makyaj malzemeleri takılar ve elimizin altında olan şeyler var. 2 çekmecede benim ve eşimin iç çamaşırları en alt çekmece de havlularımız mevcut.

benim sorunum da giyilmiş olan kıyafetleri eşimin kapının arkasına asması .hiç sevmiyorum o görüntüyü ne yapabilirim bunun için.

canım hanı kapıların arkasına asılan askılar oluyoya bılırsın mutlaka onun kucuklerıde vardır dolap kapagınıza takıver ıstersen baglarını cozmeden kravatları o askılıklara asarsın hem rahat alır hemde bırını alırken dıgerını bozma gıbı bı durum olmaz ınsallah ısıne yarar canım

teşekkür ederim cnm . biliyorum evet o askıları. deneyeceğim.. kaydirigubbakcemile3

pijomalarım ayrı çekmecededir
eşoftmanlarım ayrı kotlarım ayrı bi yerdedir
kazakları katlarım
çamaşırları renklerine göre dizerim(takıntılıyım galiba bu konuda)
eşimin eşyalarını da aynı şekilde dizerim
kızımın eşyalarını da takımlar badiler çoraplar vs hepsi ayrı ayrı dizili

bazıları bu aynı renk kıyafetleri üst üste dizer daha hoş görünsün diye buda bir tercih tanıdığım üç arkadaş var o şekilde yapan dolabın geniş sanırım

benim de dolabım 6 kapılı. orta kısım akordiyon. yanlar normal dolap kapağı.ben de 3 benim 3 eşim şeklinde ayırdım. kazaklarımız üst üste dürülmüş şekildedir.elbise gölek pantolon ceketler askıdadır. dolabın orta bölmesinde içinde çekmece var 3 tane. oraya da pijamalarımızı koyuyorum. komidin çekmecelerinde çoraplarımız var. makyaj masasının çekmeceleri de 4 tane. en üstte. makyaj malzemeleri takılar ve elimizin altında olan şeyler var. 2 çekmecede benim ve eşimin iç çamaşırları en alt çekmece de havlularımız mevcut.

benim sorunum da giyilmiş olan kıyafetleri eşimin kapının arkasına asması .hiç sevmiyorum o görüntüyü ne yapabilirim bunun için.

canım dolabın büyük çok şanslısın bizim evde olsaydı o dolap 5 bölümü benim bir bölümü eşimin olurdu kaydirigubbakcemile3 eşim hem çok almaz kıyafet kendine hemde giymediklerini yenide olsa verir görmek isterdim dolabını bizim için resimleyebirmisin

bende sevmiyorum ama bizim kapının arkasındada o askılardan mevcut

ben de düzenliiyimdir. dağınıklık beni rahatsız ediyor. o yüzden de dağıtmamaya gayret ederim. bazalar bence kalabalıklığı ortadan kaldırıyor. dolap düzenime gelince herbirşeyin yeri ayrıdır. dolabımızın sol kapısı eşimin sağ kapısı benimdir. ortdaki sürgülü kısım ise onun takım elbiseleri paltolar gibi daha ağır uzun kıyafetler bölümüdür. eşim öğretmen ve o yüzden kısa kolllu gömlekleri dolabının üst katında, uzun kollu gömlekleri alt katındadır. ben dolabın askılık olmayan yorgan koymak için ayrılan bölmelerine de askı borusu yaptırdım. herşeyi asmaktan yanayım.o zaman daha düzenli olunacağı fikrindeyim . hem ütü sorunu daazalmış oluyor hem de kıyafetleri görebiliyorsunuz ..katlayıp koyunca alttan çektiğimde dağınıklık daha çok oluyor bence.ama benim tıkandığım bir nokta var arkadaşlar, eşimin bir sürü kıravatı var ve onları bir türlü düzenleyemiyorum. eşim hepsini bağlı şekilde elbise askısına üstüste asılı şekilde saklıyor. ama bu görüntü beni deli ediyor. bağını çözmek istemiyor çünkü hergün kullanıyor .peki ben bunları nasıl düzene sokabilirim bağını çözmeden .

evet katılıyorum canım askıda durunca kıyafetler hem seçmek kolay oluyo hemde kırışmıyo bende acil dışarı çıkmak gerektiğinde katlı kıyafetlerin içinden kıyafet alıyorum ve hepsi dağlıyo eve geldiğimde tekrar topluyorum birde giymeyi unuttuğum yeni kıyafetlerde olabiliyo katlı olduğundan üstekilerden giyiyorum yani asmak daha mantıklı

bazıları bu aynı renk kıyafetleri üst üste dizer daha hoş görünsün diye buda bir tercih tanıdığım üç arkadaş var o şekilde yapan dolabın geniş sanırım

evet öyle diziyorum ben de dolabım geniş
dediğim gibi takıntı galiba herşey renlerine göre ayrı durucak:)))

ne güzel hepiniz yazmışsınız şöyle düzenli, şöyle topluyorum falan diye. ben bu hafta taşınıyorum ve önce mutfak malzemelerimi taşıdım mesela. herşeyi yıkayıp dizdim. sonra salon ve çocukların odası. her gün bir odayı dizdim düzelttim, taşıdım, taşınacağım evin yakın olmasının avantajı tabi. her gün bi dolabı veya bir şeyi söktüm , yerine monte ettim. şimdi evde sadece yataklar kaldı ve bi iki günlük kıyafet. evin doğalgazı aılır açılmaz ( iki güne kadarmış) geçiyoruz evime. ama çoook yoruldum tabi o ayrı.

bende yatak odamda ;
şifoniyerın en ust kısmından makyaj malzemelerım,takı ve aksesuarlarım var..cekmecenın azıcık kosesinide esıme ayırdım :) oda tlfnun kulaklık,adaptr,mp3 bunun gibi seylerle doldurdr
bi alt cekmecede pijamalarımız var
onun altındakınde bas ve el havlularımız ,sac kurutma mak vs var
en altta benım sal hırka yelek ..gelen mısafıre namazlık tesbıh,namaz tulbentı vb seylerı koydum
komodınde ustte saglık karnelerımız,ıslak mendil havlu kagıt,pamuk
altındaysa sutyen ve orkıdlerımı koydum (tek komodın almıstım ben )
gardorapta (5kapaklı) büyük askılıkta elbiselerım,esımın iş kıyafetleri,uzun montu,cantalıgım ve terlıklıgım var,altınada ev ayakbılarımı dızdım
buyuk askılıgın ustune gunluk nevresım ve pike takımlarımı koydum
kazak bolumundeyse 2katını esıme verdım(pantolon ve shısort-kazaklarını koyması ıcın) 3katı bana ait..(kazak-hırka-pantolon ve esaofman bolumu yaptım)
kusuk askılıkta esmın gomleklerı benım eteklerım kazak badi ve gomleklerım var..kucuk askılıgın ustunde mısafırlık nevresım ve pike takımlarım var..kucuk askılıgın altında 3tane cekmece var .en ust cekmece esımın iç camasır ve corapları var.diğer ikisi bana ait..ortatdakınde benım iç çamasırlarım ,atllakındeyse corap tayt patiklerim var.
bazada benım ceyızım,kıslık yazlık gıysı ayakkabılar ve yazlık-kıslık yorgan batanıye ve silikon yastıklarım var

bitek salonumdakı cekyatların altı bazalı onlarada kullanmadıgım ev terlıgı ve ayakkabılarını sandaletlerımı filan koydum .yazın kıslıkları koymustum sımdı boş ama elbet dolar yakın zamanda :)

salonumda tv sehpası aldık gorunus harika olsada mısafırlık yemek ,kahvaltı tak ile catal kasık tak koymakta zorluk cektım.. Allahtan 3cekmeceli almısım oralara yemek tak koydum ..gumusluk gibi olan yerede su bardagı fıncan kahvaltı tak sıkıstırdım mecbuıreeen.. böle işte..
son olarak kullanmadıgımız 3.bi odamız var ordada camasırlık utu ve utu masası erzaklar ,temızlık mal. ,uyku setlerım filan var..

Back