• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte ilişki srasında yanma yaşayan var mı :(

canım doktor bana her gıttıgımde soruyor.ıdrar yaparken yanman ya da herhangı bır zorlanman varmı dıye. ıdrar yolları enfeksıyonu ya da ıltıhabı olup olmadıgını ogrenmek ıcınmıs.Bol bol su ıc dedı boyle bısı yasamamak ıcın.tabı ılıskı esnası olanıyla ılgılı bı bılgım yok.

cnm benim doktorumda her seferinde idrar testi yapıyor,bu seferkinde az kum çıktı,zaten benim ilk gebeliğimdede yine kum sorunum olmuştu ve şişeyi elimden düşürmeden su içmiştim ama bunda ne hikmetse hiç içesim yok mirmirmirmir
tşk ederim ilgin ve cevabın için..alkisalkisalkis

ne yazık kibilmiyorumkismile başka şekilde anlaşılmazmış sen de vakit kaybetmeden bi git baktır. gerçi yapılcak bişey yok tedavi yapılamıyor sadece ilişki yasağı getirdi ve doğumdan sonra halledicez dedi

baktıracağımda cnm 25inden sonra kontorolüm daha öncede gitmek istemiyorum,ne bileyim zaten gerildim alttan muayene olacağımı bildiğim için,çünkü başka bakmadan nasıl anlayacak fisfisfis

ilişki yasağı getirmside ayrı sorun,ve doğumdan sonra ne yapcak onuda merak ettim..acba tedavi falan mı uygulanacak ? demek geçmeyecek bişeyki doğumdan sonrada olacak ve çözüm bulacak..

yaa ne bileyim üzüldüm yaa moralim dahada bozuldu..eşim anlayışl olmaya çalışıyor üzgün olduğumu görünce teselli edip olsun napalım diyor ama birkaç gün geçip yaklaşmak isetğinde, bende yapma dediğimde, uykum kaçtı deyip kalkıp yataktan gidip tv izliyor :çok üzgünüm: bende üzülüyorum..hatta dün gecede aynısı oldu,bugün kahvaltıda dedim artık dayanamadım..hem anlayışl olup olsun diyorsun iyi günümüz gibi böyle günlerimizde olur diyorsun hemde tepki gösterip yatağı terkediyorsun diye..hiç cvp vermedi başka konu açıp geçiştirmeye çalıştı :kızgın:

ayy demek yalnız değilim sende aynısın mirmirmirmir cnm dişimi sıkmayla olsa sıkıcam ama dayanışmaz..anlıyorum ben seni,bendede kuruluk varken öyle yanma oluyordu bende sıkıyordum sabrediyordum ama bunda mümkün değil yani o derece :gitme:

evet canım çok kuruluk var ben de .bir de açıkça yazacağım kusura bakmayın ama benim o kısım sanki kale kapısı gibi kapalı oluyor artık,zorlaya zorlaya ancak olabiliyor yani.evliliğimin ilk zamanlarında da böyleydi,sonra ilşki dzeni biraz oturunca düzeldi.şimdi de sanırım çok seyrek birlikte olduğumuzdan böyle oluyor.inşallah geçer canım ne diyelim

evet canım çok kuruluk var ben de .bir de açıkça yazacağım kusura bakmayın ama benim o kısım sanki kale kapısı gibi kapalı oluyor artık,zorlaya zorlaya ancak olabiliyor yani.evliliğimin ilk zamanlarında da böyleydi,sonra ilşki dzeni biraz oturunca düzeldi.şimdi de sanırım çok seyrek birlikte olduğumuzdan böyle oluyor.inşallah geçer canım ne diyelim

esra valla hık demişiz aynı sorunları yaşamışız :1: olumunekankayizsmile
benimde her seferinde dediğin şekilde zorlyarak ne yazıkki,sanırım birde canım yanacak diye kasıyorum kendimi (her nekadar kasmayaya uğrasşamda)onunda etkisi var.. biz ilk evlendiğimzde aynıydı sorun hatta balayımızda sıkıntılı geçti tabi birde birbirnine alışma devresi oluyor o zamanlar..ahh ahh eskidim eskidim benneyaptımki ama sorunlar aynı :sm_confused:

kızlar başka bu sıkıntıyı yaşayıp akıl verecek olan varsa lütfen cevaplarınızı esirgemeyin..

baktıracağımda cnm 25inden sonra kontorolüm daha öncede gitmek istemiyorum,ne bileyim zaten gerildim alttan muayene olacağımı bildiğim için,çünkü başka bakmadan nasıl anlayacak fisfisfis

ilişki yasağı getirmside ayrı sorun,ve doğumdan sonra ne yapcak onuda merak ettim..acba tedavi falan mı uygulanacak ? demek geçmeyecek bişeyki doğumdan sonrada olacak ve çözüm bulacak..

yaa ne bileyim üzüldüm yaa moralim dahada bozuldu..eşim anlayışl olmaya çalışıyor üzgün olduğumu görünce teselli edip olsun napalım diyor ama birkaç gün geçip yaklaşmak isetğinde, bende yapma dediğimde, uykum kaçtı deyip kalkıp yataktan gidip tv izliyor :çok üzgünüm: bende üzülüyorum..hatta dün gecede aynısı oldu,bugün kahvaltıda dedim artık dayanamadım..hem anlayışl olup olsun diyorsun iyi günümüz gibi böyle günlerimizde olur diyorsun hemde tepki gösterip yatağı terkediyorsun diye..hiç cvp vermedi başka konu açıp geçiştirmeye çalıştı :kızgın:

iyi de bu bizim elimizde olan birşey değil ki:olmaz: hamileliğin sıkıntısı yeterince var zaten bir de kocamın gönlünü düşünemicem. yanlış anlama bu benim düşüncem. sempatiksalakcinni
yaraya gelince ilaçla tedavisi elbet var ancak bu ilaç hamilelikte kullanılabilecek birşey değil. tabi yaranın ilaçtan öte yakma diye de bir tedavisi var. ki inş ona hiç gerek kalmayacak çünkü doktorum oldukça küçük bi yara kendi kendine geçme ihtimali bile var dedi. inş kendi kendine geçer üzmez beni:hulya:

ayrıca belirtmeliyim ki aynı sorunlar bende de vardı. ilk yılım vajinusmusla geçti. sonrasında da yanma, acı, korku hala devam ediyor mafoldumben

yaraya gelince ilaçla tedavisi elbet var ancak bu ilaç hamilelikte kullanılabilecek birşey değil. tabi yaranın ilaçtan öte yakma diye de bir tedavisi var. ki inş ona hiç gerek kalmayacak çünkü doktorum oldukça küçük bi yara kendi kendine geçme ihtimali bile var dedi. inş kendi kendine geçer üzmez beni:hulya:

bilgilendirdiğin için sağol cnm ..en azından yara falan varsa fikir oldu bana..inş senin yarada kendiliğinden geçe r:Saruboceq: .. çok sağol sevgiler..

canım eşinede kızma fazla. kimi eşler hamile iken çekici bulmayıp yaklaşmıyor inan oda gurur kırıcı.
ben hamileliğimin başından beri bu konuda bi ayar tutturamadım.:roflol: önce bulantılardan yatağı bırak odamı bile ayırdım. sonra hormonlarım tavan yaptı adamı bile şaşırttım:jeyyar: şimdi ben normale döndüm eşim yakında yasak gelecek, ardından doğumdu lohusalıktı zaten kardeş olacaz diye ayarı şaşırdı. e bu durumda fatmagülün suçu ne dimi:jeyyar:

Kızlar merhaba..malum bilenleriniz vardır benim 21 aylık bir oğlum var ve beklenmedik şekilde 2.bebeğime hamile kaldım bugün 13.haftam bitti..
Benim sorunum şu ki (bilmiyorum bendemi tek bu sorun) 2 seferdir benim vajinamdaki yanma sonucu kesinlikle ilşkiye giremiyoruz , aşırı bir yanma var normal değil.hatta o kadar kötüki ( 3sn bi deneme yaptık ) ve ben 4-5 gün idrarımı yapmaya korktum çünkü cnm inanılmaz yanıyor..ne olduğunu çözebilmiş değilim.doktoruma danışacağım ama randevum 25.inden sonra tlefondada anlatmak istemedim..
Acaba benim gibi olan arkadaşlar var mı? moralim çok bozuk çünkü hamilelik başladıgından beri yani 3 aydır 3 kere denedik(denedik diyorum çünkü gerçekleşemedi) bununda ilkinde mantardan dolayı yanma sonucu olmadı.şimdi mantarda yok diğer 2sinde de sebebini bilmiyorum..eğer böyle sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa lütfen akıl versin...delireceğim :(

idrar yolu enfeksiyonu yada o bölgede hehangi bir enfeksiyon vardır..dr görünmelisin

canım eşinede kızma fazla. kimi eşler hamile iken çekici bulmayıp yaklaşmıyor inan oda gurur kırıcı.
ben hamileliğimin başından beri bu konuda bi ayar tutturamadım.:roflol: önce bulantılardan yatağı bırak odamı bile ayırdım. sonra hormonlarım tavan yaptı adamı bile şaşırttım:jeyyar: şimdi ben normale döndüm eşim yakında yasak gelecek, ardından doğumdu lohusalıktı zaten kardeş olacaz diye ayarı şaşırdı. e bu durumda fatmagülün suçu ne dimi:jeyyar:

ayy sen çok yaşa emi cnm güldürdün beni valla:1: yaa benim ilk bebeğimde performans süperdi söylemesi ayıp 9.ayda bile bırakmadık ilişkiyi zaten dr yasak fln etmiyor yok öyle birşey sadece sakıncalı bir durum varsa yada düşük tehlikesi o sorun oluyor..yoksa hamilelikte ilişki hiç yasaklanmıyor hatta nette araştırıp bakabilirsin.. bu ikincidede bende hormonlardan dolayı istelksizlik var bne yalan söylim ama yinede eşim için birlikte olmak istiyorum da şu cnm yanmasa..

eşinde erken bunalım yapmasın,herşey öyle çabuk olup bitecekki o da şaşıp kalacak..heyecan panik uykusuzluk derken günler akıp geçiyor ilk zamanlar..hiç endişenmeyin herşeyi oluruna bırakıp düşünmeyin yoksa insan kafaya çok takıyor..ayrıca vakit ayırıp konuma dahil olduğun sağol cnm benim..

idrar yolu enfeksiyonu yada o bölgede hehangi bir enfeksiyon vardır..dr görünmelisin

cnm idrarımda az kum olduğunu söyledi dr ve bol bol su iç dedi,ilaç vermedi ama diyorum ya kontrol olmadan anlayamayacağım bu sıkıntımın sonucunu galiba..
ilgin ve cevabın için çook tşk ederim..

kızlar bugün dr gittim sonunda ve sıkıntımı anlattım ,alttan muayene edip bakalım dedi ve etti..herhangi büyük bi sorun yokmuş ,tahriş ve enfeksiyon var ama iltihapa dönmemiş ama dönebilir dedi. vagi-hex diye bir vajinal fitil ve sebamed vajinal jel verdi. bunlar rahatlatacak dedi.ve hijyene hep dikkat et dedi.ben zaten dikkat ediyorum günde birkaç kez çamaşır değiştiriyourm ama gebelikten dolayı çok akıntım var sanırım bu da etki etmiş dr söylemesine göre..cevap yazan herkese sonucu bildirmek istedim,sevgiler herkese..ve şifalı sağlıklı günler...

Kızlar merhaba..malum bilenleriniz vardır benim 21 aylık bir oğlum var ve beklenmedik şekilde 2.bebeğime hamile kaldım bugün 13.haftam bitti..
Benim sorunum şu ki (bilmiyorum bendemi tek bu sorun) 2 seferdir benim vajinamdaki yanma sonucu kesinlikle ilşkiye giremiyoruz , aşırı bir yanma var normal değil.hatta o kadar kötüki ( 3sn bi deneme yaptık ) ve ben 4-5 gün idrarımı yapmaya korktum çünkü cnm inanılmaz yanıyor..ne olduğunu çözebilmiş değilim.doktoruma danışacağım ama randevum 25.inden sonra tlefondada anlatmak istemedim..
Acaba benim gibi olan arkadaşlar var mı? moralim çok bozuk çünkü hamilelik başladıgından beri yani 3 aydır 3 kere denedik(denedik diyorum çünkü gerçekleşemedi) bununda ilkinde mantardan dolayı yanma sonucu olmadı.şimdi mantarda yok diğer 2sinde de sebebini bilmiyorum..eğer böyle sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa lütfen akıl versin...delireceğim :(

arkadaşım rastgele girdim bende 5.5 aylık anneyim benimde öyle oluyodu hatta şimdi doğumdan sonrada hala arada oluyo idrar yoluna iltihap çıktı belkide ndandır antibiyotik kullanmıştım

Merhaba bendede aynı sorunlar var birebir aynı doktor mantar dedi fitil ve krem verdi krem sadece kaşıntıyı aldı yanma devam ediyor. hemde nasıl yanıyo anlatamam. benim durumum senden daha kötü 1 yaşında bir oğlum var ve ben 17 haftalık hamileyim. :(( ama aldıramadım. şuanda ise bu yanmayla savaşıyorum çok canım yanıyor fitili başta kullanmamıştım ama mecbur kullanmaya başladım fitilden sonda akırtım oluyor normalmi bilmiyorum. sebamed nasıl geldi alsammı acaba. çok geçmiş olsun Bebişine sağlıcakla kavuş inşallah.

Merhaba bendede aynı sorunlar var birebir aynı doktor mantar dedi fitil ve krem verdi krem sadece kaşıntıyı aldı yanma devam ediyor. hemde nasıl yanıyo anlatamam. benim durumum senden daha kötü 1 yaşında bir oğlum var ve ben 17 haftalık hamileyim. :(( ama aldıramadım. şuanda ise bu yanmayla savaşıyorum çok canım yanıyor fitili başta kullanmamıştım ama mecbur kullanmaya başladım fitilden sonda akırtım oluyor normalmi bilmiyorum. sebamed nasıl geldi alsammı acaba. çok geçmiş olsun Bebişine sağlıcakla kavuş inşallah.

cnm fitili kullanmazsan krem hiç fayda etmiyor zaten..bende buj sorundan öncesi 2 kez mantar oldum ve 1 aydan fazla çektim..bana mantarken zalain krem ve zalain fitil vermişti..fitili mutlaka kullan çünkü içerideki bütün mantarı enfeksiyonu fitil dışarı akıtıyor ve birkaç günde geçiriyor,benim ilk sorunumda mantardı ama sonrasında mantar değildi ,enfeksiyon ve tahriş dedi doktor .sebamed yumuşatıyor ve rahatlatıyor ama vagi-hex fitili henüz kullanmadım..rabbim şifa versin..bebişinide sağlıkla kucağına al inş..ben şuan 15+6 hamileyim..

Sebamedi almaya karar verdim en azından hijyen olur. Dünden beri fitilide düzenli kullanayım bakalım inşallah iyileşirim, bende 16+6 hamileyim doğum tarihi 7 nisan görünüyor. Canım Allah kazasız kurtarsın. Bakalım bir oğlum var cinsiyetimiz daha belli değil haftaya kontrolümüz var süprizim ne olacak çok heyecanlıyım. İlkim sezeryan doğumdan çok korkuyorum. Arası çok kısa olduğu için.

Sebamedi almaya karar verdim en azından hijyen olur. Dünden beri fitilide düzenli kullanayım bakalım inşallah iyileşirim, bende 16+6 hamileyim doğum tarihi 7 nisan görünüyor. Canım Allah kazasız kurtarsın. Bakalım bir oğlum var cinsiyetimiz daha belli değil haftaya kontrolümüz var süprizim ne olacak çok heyecanlıyım. İlkim sezeryan doğumdan çok korkuyorum. Arası çok kısa olduğu için.

bende 16+2yim ve 13 nisan gibi doğum..benimde 22aylık bir oğlum var ,bunun cinsiyeti henüz öğrenemedik ama kız umuyorum..sizede sağlıklı doğumlar inş..sevgiler..

merhaba kızlar. ben 2 senelik evliyim aynı sorun bende de var ama hamile değilim. ilişkiden sonra çok yanma ve kaşıntı oluyor ve ıdararımı dahi zor yapıyorum kesik kesik geliyor. dr gittim ilaç verdi ama ilişkiden sonra yine oluyor ne yapıcam bilmiyorum. lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

Her ikimiz de isteksiziz. Ya da birbirimize oyle gorunuyoruz. Ilk zamanlar 1 kere yapmistik . Daha sonra cok hafif kan geldi . Esim cok korkmustu o zaman :)) O zamandan beridir ikimiz de birbirimize yanasamiyoruz . Esimle konustuim bu konuyu hadi ben bayanim sen erkeksin nasil durabiliyorsun diye . Bana kiziyor ohersey cinselliklimi diyor sen suan hamilesin , sana ben dokunurken korkuyorum bir zarar gelecek diye , o isi hic yapamam diyor kendi zevkim icin ...Utaniyorum ama soylemeye beni bir iki kez eliyle tatmin etti .. Zaten artik bende istemiyorum.. Kardes kardes yatiyoruz :))

yaa eşin çok ince düşünceli o öyle düşünüyorsa bence problem yok gibi geldi bana :)

Back