Sean John Unforgivable Parfüm Sprey

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Arkadaşlar ben bu parfümün 30 ml olanını deneme amaçlı sipariş ettim çilekten. Siz kullandınız mı hiç? Umarım boşa gitmez param.. zemuszemus

bende var canimm ayni sekilde aldim bende hos çiçekli bi koku biraz degisik ama bi benzerine daha rastlaman zor olur bence :)

hımm o zaman kalıcı ve farklı bir koku yani :) 125 ml olanı da vardı indirimde ama cesaret edememiştim kokuyu bilmeyince... çok sevindim. beğenirsem alırım yine :)

valla canim kaliciligini test etme firsatim olmadi ama kim koklasa çok begendi

tmm cnm merak ettim bende bir de ilk sktiginda sekerli olmaktan uzak ezilmis çiçek kokusu gibi bir koku duyucaksin sonra dahada guzellesiyor =)

az önce geldi. cidden zaman geçtikçe güzelleşiyor kokusu :) sevdim bayanssulusmile

ben kaliciligina hiç dikkat edemedim sen fark edebildin mi kalici mi ?

merhaba kızlar
ben de uzun zamandır bu parfümü takipteyim, ama kokusunu bilmiyorum
sizden öğrenmek istediğim, şekerli bir koku mu yoksa baharatlı mı ?
noolur yardım

yok canim ne sekerli ne baharatli çiçek kokusu ama çig bi çicek kokusuda degil dengelenmis sanirim hersey =)

bence ortalamanın biraz üstü kalıcılıkta. kokusu da dediğiniz gibi dengeli... :) ama sevilmeyecek bi koku değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…