- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 83
Avrupa artık mülteci istemiyor başa çıkamıyor o yüzden tek vize ile değil kapıları da çok sikilastirdilarPasaportun değerinden çok siyasi bazı durumlardan dolayı daha sertler, birde gerçekten zamanında dönmeyenler olduğu için daha tedbirli davranıyorlar sanırım. Insallah herşey gönlünüzce olur
Mrb canım Bnde 7 aydır yurttaşındayım Bnde barcelonaya aldım vize red yemissen biraz işin zorlaşacak gibi o pasaportu bir kaç yere daha daniş ve yirt at yeni çıkar elinden geldiği kadar konsolosluktan başvurma vize işlem merkezlerinden başvur senin gene herşeyin varmış benim bişeyim yoktu sadece sigortalı çalışıyordum çalıştığım yer tatil imkanları sunuyordu Bnde faydalandım hesabimda para bile yoktu uçak bileti otel rezervasyonu herşeyin olsun rezervasyonun gidiş tarihinden en az 20 gün önce olsun uçak biletini saçma yerlerden firmalardan yapma direk uçuş şirketinden al çünkü bnmkini kabul etmemişlerdi gidip degistirdim sonra tabi benim iki günlük bir vizeydi turkiyeden çıkarken havaalanında çok zorladılar beni sanki satın almışız muamelesi yaptılar ama vizem gerçek olduğu için bişey yapamadılar barcelonaya indigim gibi başka ulkeye geçtim ve dönmedim
hesap sponsorum olan babamın hesabı aslında. restorant, bar, ev - araba tapusu ne varsa gösterdik. kendi işletmeleri var. iki uni okuyorum onur öğrencisiyim. buna da red veriyorlarsa tamamen keyfi bence. Bu hayatı bırakıp Macaristana mülteci mi olacağım...
Arkadasınız hangi ulkeye basvurmustu merak ettimBenim devlet memuru ve evli arkadaşıma vize vermediler geri donmeceginden korkuyoruz diye.
Vallahi yillardir tiksindim shengenden vizeden. Duymak bile tuylerimi diken diken ediyor...
Bir arkadasim var iki kere red yemişti,turla gitmek istedigi halde. Şimdi %99 vize garantili reklami veren bir vize merkeziyle basvurdu. Mesajını gorunce yazdim ne olmus diye, onda da red yemiş .
*bu arada vize tamamen sans isi. Ben mesela iki shengenimi de işsizken almistim.
Umidini yitirme yani. erasmus davetiyesi olunca onayi basarlar bakarsin (son issizligimde benim de bir kurumdan davetiyem vardi)
Bol sans
7 ay kalamaz. Erasmusa ya da evlilik iş gibi bir durum yoksa
7 ay kalamaz. Erasmusa ya da evlilik iş gibi bir durum yoksa
Erasmus, yaz staji, akademik konferanslar ve yurtdisi doktora programi dahil akademik anlamda aldigim hicbir vizede sorun yasamadim bugune kadar. Cok buyuk bir aksilik olmadigi surece sanmiyorum sorun yasayacaginizi, obsesyonunuzu tetiklemeyin derim.
önceden hiç red aldınız mı?
Valla ooo piti piti yapiyorlar bence de.hesap sponsorum olan babamın hesabı aslında. restorant, bar, ev - araba tapusu ne varsa gösterdik. kendi işletmeleri var. iki uni okuyorum onur öğrencisiyim. buna da red veriyorlarsa tamamen keyfi bence. Bu hayatı bırakıp Macaristana mülteci mi olacağım...
Red yedigi ilk yeri bilmiyorum ama ikincisi almanyaydi. Bu seferki de yunanistan.Arkadasınız hangi ulkeye basvurmustu merak ettim
Evet evli memur olanı sordum. Ben de amsterdama gıtmeyı dusunuyorum turistik demekki memuriyete de evliliğe de guvenemeyecegizValla ooo piti piti yapiyorlar bence de.
dedigim gibi iki vizemi de işsizken aldim. Ama stresi beni yedi bitirdi. Biktim avrupasindan da vizesinden de. O yuzden bu seneki tatilimi vizesiz yere aldim.
Tum balkanlar, ortadogu,rusya haric rus ulkeleri,afrika,asya hep vizesiz.
Değmez yani çilesine.
zaten bir vize 140 euro falandi en son (vize ajansini katmazsan). O paranin ustune bilet parasini da koy zaten dunyanin obur ucuna bilet bulursun cok rahatlikla (subat ayi gidis gelis 337 euroydu mesela teeeeeee kuala lumpura)
Red yedigi ilk yeri bilmiyorum ama ikincisi almanyaydi. Bu seferki de yunanistan.
(Evli memur olani soruyorsaniz o hollandaya basvurmustu)
Evet evli memur olanı sordum. Ben de amsterdama gıtmeyı dusunuyorum turistik demekki memuriyete de evliliğe de guvenemeyecegiz
Memurum ama yesıl pasaport memuriyette 8.yılda verılıyor diye biliyorum. Daha 8 olmadımMemursaniz yesil pasaport alamiyor musunuz?
Ab ulkeleri 3 ay vizesiz kalmaya izin veriyorlardi yesil pasaportla, degisti mi o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?