- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
- 208
Ya kızlar bana da bir yardımcı olun. Arkadasin konusunu gastepmek istemem ama ben de 3.5 hafta once italya icin basvurdum hala haber gelmedi. Konsoloslugu aradim dosyanıza sıra gelmedi dediler ama ben cok stres oldum. Tek başıma basvurdum. Ama memurum bilemiyorumkişimdi burayı okuyunca iyice stres oldum. Red yicem ben de galiba
MissCherryBlossom şekerciğim sen Berlin’de değildin di mi? Gelirsen bu tarafa ses et
Milana22 abla belki yazın geleceğim senin o tarafa
Christmas ve yeniyil öncesi hem yoğun olur hem de araya tatiller girince iyice uzar. Bir de sömestr tatili de yakın basvurmussunuz normal aslında uzaması. Tamamen başvuru tarihinizin şanssızlığı :)Ya kızlar bana da bir yardımcı olun. Arkadasin konusunu gastepmek istemem ama ben de 3.5 hafta once italya icin basvurdum hala haber gelmedi. Konsoloslugu aradim dosyanıza sıra gelmedi dediler ama ben cok stres oldum. Tek başıma basvurdum. Ama memurum bilemiyorumkişimdi burayı okuyunca iyice stres oldum. Red yicem ben de galiba
Ay teşekkür ederim. Tek başıma gezip geleceğim diye başvurdum . CikmazSa cok kötü hissedeceğim yaO uzun sürmesi hiç red ile alakalı bişey değil, stres yapma . Dönem dönem çok başvuru oluyor o yüzden uzun sürmüştür . Korkma, çıkar
Ay inşallah ondandır. Teşekkürler cevabınız içinChristmas ve yeniyil öncesi hem yoğun olur hem de araya tatiller girince iyice uzar. Bir de sömestr tatili de yakın basvurmussunuz normal aslında uzaması. Tamamen başvuru tarihinizin şanssızlığı :)
Çok teşekkür ederimYaaaa
Sen Almanyadaydin di mi milena?
Çok isterdim gelip senle de ,berlin8982 ile de MissCherryBlossom ile de tanismak.
Ben yillaaar yillar once, euro bu kadar yuksek degilken ziyaret etmistim Berlin'i.
Yazdigim yazida da almanyadan red yiyen bir arkadasimdan bahsetmistim,yoksa ben gelmeyecegim. Benim bu ilkbahara aldigim bilet balkanlara. Çünkü yildim şu shengen'in stresinden.
Hic endiselenme, pozitif ol. Beni bir shengen ulkesi donus biletim olmadigi halde ulkeye almislardibir baska sefer de kendi ulkeme donecegim halde aradaki aktarma ulkesiyle bulundugum ulke gümrük birligi anlasmasi diye birsey yapmış diye (??hala anlamakta zorlanıyorum) beni ucaga almamışlardi
Yani sen tum sartlari saglasan da olmayinca olmuyor, hicbir sarti saglamasan da elini kolunu sallaya sallaya gecebiliyorsun.
Olumsuz seyleri düşünüp cekmeyin hic.
Simdiden keyifli yolculuklar size.
TeşekkürlerCiao , ucaginiz sabahsa buon giorno , aksamsa buono sera , grazie ( teşekkürler) yeterli ☺ iyi tatiller
Sende mi okblisin. Allah yardımcın olsun işin iki kat zor o zaman. Dualarım seninledua edin benim için. bir de obsesif kompulsif bozukluğum var 4 ayım cehennem olacak.
Hangi ülke olduğunu neden söylemediniz?
Erasmus başka birşey.
Gerekli belgelerle mutlaka vize çıkacaktır.
Sende mi okblisin. Allah yardımcın olsun işin iki kat zor o zaman. Dualarım seninle
Her ay mi duzenli 30.000 yatiyor hesabiniza yoksa vize basvurusu icin girdi cikti mi yaptiniz? Direkt red sebebi görüyorlar artik bunu. Onemli olan en az 1 yillik hesap dökümleri. Bu şekilde mi verdiniz dokumleri?
Almanya (tabiri caizse) sırf pisliğine vize vermiyor:/ biz de yeğenimi çağırmıştık. Bütün belgeler tam ve doğru idi ama “güvenilir bulmuyoruz” diye red yedi. Üstelik konsolosluk çalışanıyız biz.Son seneler zorlaştırdilar galiba. Geçenlerde bir kına geceye gittim. Damat beye (kız Türkiyeden evleniyor ve oraya yerleşecek) vize verilmediği için gelemedi. Mecbur damat olmadan olduİnsallah erasmus programınız yanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?